Αυτο δεν το ηξερα :-s Αμα ειναι ετσι μαλλον θα παω πασο
Σιγουρα δεν θα παιξει με ολους τους βασικους ο Παρντιου,εχουν και την Τσελσι μετα,και μαλιστα Σαββατο.
Παντως οντως ειναι παρα πολυ προκλητικη η αποδοση,αλλα χωρις να ξερω ακριβως ενδεκαδα ουτε γω το παιζω.Και λογικα οπως ειπε ο κεν η αποδοση θα πεσει μεχρι Πεμπτη,ισως και κατω απο 2.
επαιξα χαλαρα δυαδα μετς-νταιμοντμπακς…
τιποτα σημερα
αυριο σκεφτομαι την Παναθα στο under
οπως το φοβήθηκα και όπως το είπαν και παραπάνω μερικοί.
δεν την πάλεψε ούτε στο ίδιο ημίχρονο η γκλαντμπαχ.
για 25 λεπτά παίζεις καλά, με αέρα, με σύνεση, και μέσα σε 2 φάσεις βρίσκεσαι απο το 1-0 στο 1-2 #-o (τι πασουλες κανετε στο 1-2?!!!)
το βλέπεις στους παίχτες που τα εχουν χάσει, δύσκολα θα κάνουν κατι καλό. αν και παίζουν καλά, ειδικά επιθετικά μου μοιάζει με την περσινή καλή ομάδα
(το γκολ της ισοφάρισης ειναι ολόιδιο με το γκολ στην ήττα απο αουσμπουγκ νομίζω)
Μια χαρά ταμείο σήμερα με τη Σπαρτάκ. Άντε μπας και ρεφάρουμε λίγο ότι χάθηκε σε Παρί Σ.Ζ. και Μάντσεστερ
Γαμώ τη Λιλ ε.
Και ο κουβας συνεχιζετε α ρε Γκλαντμπαχ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στο αλλο τερμα βρε Ντε Γιονγκ αγορι μου,στο αλλο:!:
ναι ρε samaras!!! αφου η σελτικ φαινεται οτι περασε ας παω κουβα απο την παναθα…
ΤΙ ΤΡΩΣ ΓΚΟΛ ΡΕ ΛΙΝΤΣ; πωωωωωωωω εκει που θα βγαινε η 3αδα γμτ, αντε 15 λεπτα να το γυρισει εχει
εδιτ: 2-1… τρελαίνομαι… ήμασταν τόσο κοντά
Γαμημενη Λιντς.Επιασα το διπλο της ντιναμο κιεβου και παω κουβα απο τη Λιντς ρε πουστη.
Εμενα μ εκαψε και η Λιντς και η Μπριστολ.Αλλα κλαην,βγηκε η δυαδα Χ Χαντερσφιλντ και ασος Μπραντφορντ,αρα κερδισμενος συνολικα.
Επρεπε να βαλω το διπλο της Ντιναμο ρε πουστη παντως,αν και το 3,20 ηταν λιγο χαμηλο για μονο αποδεκτο.
Μέγας κουβάς χθες με το μόνο κερδισμένο απτην 3αδα ο άσσος της Κοπεγχάγης…#-o
Σημερα επαιξα με συναισθημα.Εριξα κατι ψιλα στο χ2 της τριφυλλαρας
Απο Β’Σουηδίας μου αρέσει ο άσσος της Τρέλλεμποργκ @1.90 που ξεκινάει σε μισή ώρα…
Αλλά με τι να το κολλήσω;
Με Φαλκενμπεργκ.Η’ Μπλακμπερν.Η’ διπλο Αντερλεχτ.
κρατα ρε αριζονα να πληρωθουμε επιτελους απο το μπειζμπολ…
Mε τον κουβα αγκαλια και αποψε
Μια απο τα ιδια!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk