Στοιχημα

ΕΠΙΑΣΑ ΜΑΛΑΓΑ που ειχα παίξει άσσο
ΑΕΛ που την είχα παίξει άσσο
Επιάσα και Ντυναμό άσσο
αλλά μας την έκανε η μπράγκα που την έπαιξα 1:(

Σας γαμαω την Αντερλεχτ.

Ελκυστικοτατο το διπλο της Γκενκ στο μπαζο τη Λουκερνη,ηδη μας πληρωσε η κοντρα της με Γκρασχοπερς το σ/κ,ορμαω ανετα και στο 3,10 της Γκενκ σημερα.
Θα βαλω και Νιουκαστλ τελικα,ειναι στο 2.10 ακομα,αξιζει.

και μενα αυτοι με εκαψαν χτες…

στο 2.30 την επαιξα τη νιουκαστλ… κατι βγηκε χτες με τη δυαδα στο μπειζμπολ και τη δυαδα αντερ παο και ουντινεζε

Έπαιξα μπόλικα πράματα με ψίχουλα bet βέβαια.
Μια 4άδα:
Μέταλιστ Κάρκιβ 2 @ 2.40
Λεβάντε 2 @ 1.90
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2 @ 1.90
ΠΑΟΚ 1 @ 1.72
Μια 3άδα ίδια με από πάνω χωρίς τον ΠΑΟΚ ώστε να μην φάω το ξενέρωμα διπλό αν γίνει μαλακία :stuck_out_tongue:

Το πιο δυνατό άνετα είναι ο ΠΑΟΚ και δεν το λέω συναισθηματικά. Φάγαμε ήδη ένα κάζο και ο Δώνης δεν θα κάνει τις ίδιες μαλακίες όπως με την Μπνέι γιατί ο επαναληπτικός είναι μέσα στη Βιέννη. Θα κρατήσει πάση θυσία το 0 πίσω και ότι επίθεση βγει και με την βοήθεια της έδρας πάντα, θα κάνει τη ζημιά. Δεν παύω πάντως να έχω επιφυλάξεις στα στημένα αν και στην ομάδα γνωρίζονται μεταξύ τους. Ο Λόρενς είναι μπαλαντέρ αν παίξει, μπορεί να κάνει και παπάδες μπορεί και να βαλτώσει. Σημαντικό το ότι ο Σάλπι απ’ότι μαθαίνω είναι ήσυχος όσον αφορά το συμβόλαιο και τα λεφτά του λόγω Σαββίδη και θα έχει λιγότερες σκοτούρες, έχει και παράδοση στην Ευρώπη γενικά. Το Χ/1 επίσης αξίζει σαν μπετ εδώ. Στο live επίσης αξίζει για στοιχηματισμό, εγώ ίσως πάω γήπεδο και θα ποντάρω από κει αν βλέπω κάτι.

Το “fun” δελτίο για σήμερα έχει την Βιντεότον που απ’ότι είδα μπορεί να κάνει χουνέρι:
Ανζι Μακχακάλα 1 @ 1.90
Μέταλιστ Κάρκιβ 2 @ 2.40
ΠΑΟΚ 1 @ 1.72
Λεβάντε 2 @ 1.90
Βιντεότον 2 DNB @ 6.00
συν.απόδοση 89.65(πέφτει στο 15 αν είναι Χ το τελευταίο) 1 ευρώ έτσι για τη φάση

Ρε μαλακα μην παιζεις 3 δελτια με τοσα πολλα ιδια ματς μεσα,αυτοκτονια ειναι αυτο.
Επισης,ποια Λεβαντε,με αριστερο μπακ Καραμπελα παιζει.Και η Ανζι δε μου γεμιζει το ματι,στο 1,90 δεν την παιζω με τιποτα.

Λοιπον η Νιουκαστλ εχει φτασει στο 2.50 ειναι πολυ προκλητικη αποδοση και δεν αντεξα το φορτωσα και ας το χασω

1 και 2 ευρώ στο καθένα έπαιξα δηλαδή 4 ευρώ σύνολο σε όλα ρε.
ωραία υπάρχει ακόμα ελπίδα, πες μου τα σωστά μαγειρέματα σε αυτά τα σημεία να τα παίξω(ή εδώ ή fb). Λεβάντε γάμα την, βγάλτην έξω, η Ανζί έχει Ετό, την πιστεύω, άστη μέσα

την ανζι την εχω παίξει σε δελτίο της πλάκας 1ημιχρονο-1τελικο με τα ψιλά του σουπερ μάρκετ :stuck_out_tongue:

επισης το 0-0 του ατρομητου μια χαρά θα έλεγε αλλά δεν ξέρω ποιοι παίζουν απο newcastle. με βασικούς πάει? αν εχει βασικούς το 0-1 λεει

Αν παιξει με βασικους θα γραψει παραπανω απο 0-1 το κοντερ :slight_smile:

E θα παιξει με αρκετες αλλαγες,Μπεν Αρφα(τιμωρημενος),Ντεμπα Μπα,Κολοτσινι,Τιοτε,Αμεομπι δεν θα παιξουν,και μαλλον θα βαλει 2 πιτσιρικαδες,εναν χαφ και εναν φορ.Αλλα θα παιξουν Σισε,Αμαλφιτανο,Ανιτα,Ομπερταν.Παλι ειναι μερικα επιπεδα πανω απο τον Ατρομητο.

ε εντάξει, φυσικά και ειναι επίπεδα πιο πανω. απλά αγγλικη ομάδα εκτός έδρας, αν βάλει ενα τελείωσε το ματς για αυτήν.

Therion σε συστηματακι 3 αγώνων, για 2-3 ποια ειναι η μικρότερη απόδοση που βάζεις?

Επισης εχει και σουπερ καπ Μπαρτσα-Ρεαλ αλλα δεν με εμπνεει τιποτα για να παιξω αφου οβερ και γκολ-γκολ ειναι πολυ χαμηλα στο 1.57

Δεν εχει σημασια ποσα παιζεις (και συνεχιζω να σε θεωρω μεγαλο ψιλικατζη,σοβαρεψου επιτελους,τι 1 και 2 ευρω),αμα τα παιζεις ετσι αυξανεις τις πιθανοτητες να χασεις.

Μαγειρεματα δεν εχει,κρατα το ενα δελτιο με τα σημεια που θες,και αμα θες να παιξεις και 2ο βαλε αλλα ματς μεσα.Δυο φορες παιζεις ενα ματς μονο αν το πιστευεις παρα πολυ (αν και παλι το θεωρω λαθος).

Α,επισης,τωρα μου τραβηξαν την προσοχη και τα ασσακια Μολντε και Τρομσο,καθως και τα διπλα Ντνιεπρ και Βικτορια Πλτσεν.Μαλλον θα χωσω καποια απο αυτα σε ενα δελτιο.

*Κριμσον,σε 2-3 τα 2 ειναι συνηθως ρισκο(απο 2,20 και πανω ξερω γω) και το αλλο λιγο πιο ασφαλες.Αλλα σπανια παιζω αποδοσεις κατω του 1,80,αρα εκει καπου.

οκ Thanx,!

*Μολντε έχωσα και εγω

2,60 πηγε η Νιουκαστλ.
Ντροπη ε.Εφυγε αγριο φορτωμα σε μονο αποδεκτο.Και ας μη βγει,δεν μπορω να το παραβλεψω.

2.7 σε betfair.!! αχνοφαίνεται το χ? :stuck_out_tongue:

Αυτο ειπα και εγω ρε και το φορτωσα στο 2.50.Αλλα τι διαολο γιατι συνεχεια ανεβαινει αντι να κατεβαινει το διπλο :-k

Που να σου μπλοκαριστει το σπιτι μαλακα ΟΠΑΠ