Μόνο εγώ βλέπω τον ατρόμητο Χ…?
Η ανοδος του διπλου δειχνει οτι ο κοσμος αρχισε να παιζει αρκετα Χ,ισως και ασσο,σημερα αφου ειδε την πιθανη ενδεκαδα της Νιουκαστλ,οποτε οχι δεν εισαι μονο εσυ.Και δεν αποκλειεται καθολου το Χ πιστευω,αλλα οπως ειπα και πριν το 2,60 σε τετοια τεραστια διαφορα ποιοτητας και δυναμικοτητας ειναι υπερβολικα προκλητικο για να αγνοηθει,παρα τα ρισκα του.
Στην αρχη ειχα ψηθει πολυ για το διπλο της τρισκαταρατης Μεταλιστ αλλα μετα ειδα οτι δεν παιζει ο Ταησον και ξενερωσα…Εσεις τι λετε? :-k
Ειναι αρκετα καλη ομαδα,και σιγουρα καλυτερη της Ντιναμο,και εκτος εδρας παντα παιζει καλυτερα.Η απωλεια του σεντερ φορ της οπως λες βεβαια ειναι ενα θεμα.
Εγω δεν το επαιξα γιατι οι αποδοσεις ανοιξαν με φαβορι τη Ντιναμο,και τωρα εχουν αντιστραφει εντελως.Απο 3+ εφτασε στο 2,25 το διπλο,δεν μου πολυκαθεται.
στο 2.80 πλεον η νιουκαστλ… βιαστηκα ρε γαμωτο οταν το ειδα στο 2.30 αλλα που να το περιμενεις…
λολ αυτος ο ταβερνιερης της νιουκαστλ ειναι επιπεδου καραμπελα και κατω ε.
:lol::lol::lol: Αυτο ερχομουνα να γραψω μολις τωρα!!!Γυρνα το ματς Νιουκαστλ γιατι δεν αντεχω αλλο κουβα
Aχαχαχα και εγω για τον ταβερνιαρη ερχομουν να πω!!Τι ειναι αυτα μωρε,με τα 2α ειπαμε,οχι με τα παιδια για τα νερα:!:
κλαιω με τον κολλητό μου που έλεγε το μεσημέρι για γκολ του ατρομητου ανάμεσα σε 15ο και 30ο λεπτό.
- χαρίζω χρήμα βαγγελη και εσυ δεν το παίρνεις :lol:
Ποιος θεος απο δω μεσα ειχε παιξει το διπλο της Βιντεοτον? Εβαλε γκολ στο 3’! :lol:
*Ακουγωντας Ρωσους,Τουρκους και λοιπους σπορτκαστερ ανα τον κοσμο λογω στοιχηματος συνειδητοποιω ποσο κοιμησηδες ειναι οι δικοι μας…
που το ειδες αυτο ρε?τωρα ξεκινησε το ματς
κουβα με τον ΑΠΟΕΛ που τον επαιξα διπλο
μαζι με Μαρσειγ,Ιντερ και Λιβερπουλ
Σορρυ μλκια μου.Το σαητ που βλεπω λαηβ σκορς κανει κατι τετοιες τρελες που και που και μου εδειξε πριν αυτο το σκορ που ανεφερα,λολ #-o
παπαρια μεντολες.ξυνανε τα παπαρια τους κανονικα οι νιουκαστλς,ο σισσε ειδικα εκανε αγγαρεια.
Σιχαμερη Νιουκαστλ,παλι καλα που το ειχα παιξει συστημα και επιασα τα 4 απο τα 5 παιχνιδια… Μεγαλο ευχαριστω στους συμπαιχτες που προτειναν τον ασσο της Μολντε,εμενα δε προκειται να πηγαινε το χερι μου
[SPOILER]Και ενα μεγαλο ευχαριστω στο κοροιδο τον ΟΠΑΠ που ειχε 1.85 το οβερ στο Μπουρσασπορ - Τβεντε :lol::lol:[/SPOILER]
edit: Κλαιω που αντι για την βρωμα τη Νιουκαστλ δεν επαιξα το διπλο της Μεταλιστ…
Eκνευριστηκα αδιαφορη η πουτανα η Νιουκαστλ [-X
ευτυχως με τα βραδυνα ηρθα στα ιδια που ημουν πριν τα ματς (μπραβο ρε παοκαρα), μας εκαψε η νιουκαστλ και οι κωλομετς που εχασαν 4ο σερι ματς στην εδρα τους απο μια πολυ μετρια ομαδα… αισχος…
αχ ρε ανζι. δεν μπορούσες να το βάλεις μερικά λεπτά πιο πριν. βγήκαν ολα. και η μολντε και ο παοκ και η μπαρτσα. πάλι καλά που ηταν της πλάκας.
*αν και το νεο προ που μου έφταναν να πάρω δεν με χάλαγε
διόλου άσχημα σήμερα ψάρακες.
Ωραίο ταμείο σήμερα με 3 Χ (Ατρόμητος, Ερυθρός Αστέρας, Αποελ) και τους άσσους της Μό΄ντε και της Άνζι! :D:D:D:D:D:D:D:D