Χ ατρόμητο να το καταλάβω. Τα άλλα πως τα προέβλεψες ρε μπαγάσα; Και δεν είπες και τίποτα για τα υπόλοιπα 2 εδώ στο θρεντ μπας και κολλούσαμε κανά σημείο και μεις.
Η στοιχηματική παρέα του rocking κερδίζει με το teamwork όπως θα δεις στο προηγούμενο ποστ μου με την δυάδα Τρόμσο-Μόλντε π.χ, σερβιρισμένη εδώ στο θρεντ από το Θεριό.
btw κανείς δεν με εμπιστεύτηκε με Βιντεότον που το είπα ότι το πιστεύω και το Χ2 έδινε ένα γαμάτο 3.00 .
Να μαλακα,ειδες τι σου κατσε χτες?Οταν σου λεγα οτι απο ενα μεγαλο μπετ φτιαχνεσαι καλα,και μετα εχεις χωρο για να ρισκαρεις,αυτο εννοουσα.
Φαντασου τωρα τι θα χε γινει αν αντι για 1 και 2 ευρω,εβαζες 20αρικο στις δυαδες και επαιζες την 4αδα σου και την 5αδα σου(απαραδεκτο αυτο επισης,που εριξες 5αδα χωρις καλυψη στο χασιμο 1 ματς,αλλο που σου βγηκε) με ενα 5ευρω ή 10ευρω ξερω γω.
Ο ασος της Μπραουνσβαιγκ στο 1,90 ειναι αρκετα καλος σημερα πιστευω,και αξιζουν το διπλο της φορμαρισμενης Λυων και ο ασος της Ερεμπρο επισης.Για πιο ρισκαδορικο,το Χ της Νιορ με τη Γκινγκαμπ,αν και δινεται μολις στο 2,90.
Συμφωνω με therion το 2.10 της Λυων ειναι αρκετα καλο και το επαιξα επισης ο Παναθηναικος στην Λιβαδεια απο 1.80 εχει ανεβει στο 2.10 και παρα της απουσιες το φορτωσα και αυτο.Απο της αποδοσεις των προκριματικων του τσου λου απο μια γρηγορη ματια που εριξα το μονο που μου αρεσε ηταν το 2.25 της Φενερ
Όταν τα έπαιξα αυτά το μόνο που είχα στο μυαλό μου να ρίξω ήταν ο ατρόμητος η μόλντε και η άνζι! Τα άλλα 2 ήταν έμπνευση φίλου όταν ήμασταν έξω και απλά πήγαμε και ρίξαμε μαζί ένα δελτίο!
Για σήμερα έριξα μία τετράδα με με τις νίκες των [B]μπραουσβαικ[/B], [B]καμπουρ[/B], [B]γκοου αχεντ ιγκλς[/B] και [B]λυών[/B]! Επίσης μία 5αδα με σύστημα με τις νίκες των [B]κλερμον[/B], [B]κασιμπασα[/B], [B]βερονα [/B]και τις ι[B]σοπαλίες των γκαζελεκ - λανς και σεαρα βιτορια μπαια[/B]!
*Μαλακία μου τώρα που τα ξανακοιτάω έπρεπε να χώσω κάπου και την νίκη της ακαδεμικα…
Καλα γενικα Γαλλια=οτι να ναι…δε θα πρεπε να υπαρχουν αποδοσεις κατω του 2 :lol: Μονο η Μονπελιε ηταν σταθερη ομαδα περυσι και αυτη τωρα που εφυγε ο Ζιρου @@
Στη Β’ Γαλλιας περισυ μια χαρα λεφτα ειχε,με πληρωσε αρκετες φορες.Και φετος αυτη που θα πληρωνει αρκετα ειναι η Μονακο στα εκτος,ηδη ξεκινησε γαμιωντας.Και η Οσερ αμα βρει ρυθμο και εκτος εδρας θα ειναι αξιοπιστη λυση.
ΝΑΙ ΡΕ ΘΕΡΙΟ
Είδα το 0-1 που έχανε η Μπραουνσβαιγκ και έβαλα live να το δω και είδα ότι μπήκαν full καυλωμένοι.
3 ευρώ ανατροπή @7.50 στο 57’.
2-1 είναι στο 67’. Ας μην το γκαντεμιάσουμε είναι και στο παρολί, αλλά πιστεύω θα πάρει διαστάσεις το σκορ.