Στοιχημα

Εγω εριξα κατι ψιλα για πλακα, χωρις να το πολυσκεφτω, ετσι να περασει το μεσημερι
Σουόνσι v Γουέστ Χαμ [B]Χ[/B]
Μάντσεστερ Γιουν. v Φούλαμ [B]1 Ημ[/B]
Σάντερλαντ v Ρέντινγκ [B]1[/B]
Τότεναμ v Γουέστ Μπρόμγουιτς [B]1[/B]

Σκεφτομαι να εμπιστευτω τα παιδακια της ΑΕΚ…νταξει εμπειρια 0,αλλα θα ειναι σε φαση “πρεπει να αποδειξουμε” κτλ και Αστερα που τον ειδα στα ευρωπαικα ματς δε μου γεμισε πολυ το ματι…:-k

μπαλαρα η σουονσι 3-0 στο 60,ευκολος ασσος

φοβερος κουβας με το ξεκινημα σημερα…
βασικα πρεπει να δειτε τα 2 πρωτα γκολ που εφαγε η γουστ χαμ, για γελια…

αποφευγω ολα τα αγγλικο-σκωτσεζικα και
θα παιξω

Κοπεγχαγη 2
Αντερλεχτ 2
Λιλ 2

2 4αδες για σήμερα η πρώτη με αστον βίλα - έβερτον Χ, τσαρλτον - χαλ Χ, σκανθροπ - γεοβιλ 2, βαλενσιεν - αζαξιο Χ με σύστημα 3-4, και η άλλη 4αδα με τις νίκες των σαουθαμπτον, φιορεντινα, γκρασχοπερς και το οβερ της μπετις.

Για να δούμε γιατί χθες είχαμε επικό κουβά!

αμεση ρεβανς του προηγουμενου κουβα, με την γκολαρα του Van Persie

μπραβο ρε χοφενχαιμ, παμε αλλο ενα τωρα για το οβερακι…

Μου καηκε η 3αδα Τοτεναμ,Σαουθαμπτον,Σουιντον (και μαλιστα ολοσχερως,αφου ισοφαριστηκε στο 91 και η Τοτεναμ και εχασα και τη δυαδα),η 4αδα ξεκινησε καλα με διπλο Τζιλιγχαμ και ασο Μπραντφορντ,περιμενω τα 2 γερμανικα τωρα για ταμειο.

κι εμενα δεν παει καλα η τριαδα μου

Αντε τωρα να κανει την ανατροπη η Φιορεντινα…

λολ στην ειπε ε?

ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΤΟ 92’ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!

Ε α γαμησου ρε Λεβερκουζεν,προηγεισαι 0-1,χανεις τα αχαστα,ισοφαριζεσαι,συνεχιζεις να χανεις τα αχαστα ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ 83.ΑΓΑΜΗΣΟΥ.

2 στα 2 και σκορ και αποτελεσμα εως τωρα στα ελληνικα.αν ερθει και το πανιωνιος αρης χ και 0-0…

*αρκουδας στον Γιάγκο(δρακο?) που την δινει στον Λαγό(χωρις πρασινο και μαλακιες) , μεταβιβαση στον Κουρέλλα και απο εκει ανεπιτυχεις τελικη πασα στον φούντα.
αντε να μην παιξεις εναντια στην αεκ μετα!!

…Αυτο ακριβως ρε πουστη μου!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!! :blow::blow::blow: Το μοναδικο απο την 5αδα που μου πηγε ασχημα μεχρι στιγμης… Τι κριαρια ηταν αυτοι μωρε

Ευτυχως επιασα τον Παναθηναικο και πηρα μερικα απο τα χαμενα της βδομαδας πισω :slight_smile:

Δεν το πιστευω οτι επιασα την ανατροπη της Φιορεντινα στο 92’,το μπομπα διπλο της Βολφσμπουργκ μεσα στην Στουτγκαρδη με γκολ στο 90’ και το διπλο της Τριπολης και εχασα την ηλιθια τη Λεβερκουζεν και την Μπετις του [B][U][SIZE=“3”]1,55[/SIZE][/U][/B]:!:

Eπαιξά μια τριάδα και πηγα για αλλη μια φορά κουβά
OVER την United
2πλο την τρίπολη
και Over τον ΠΑΟ
:frowning:

Τι λετε για αρσεναλ?
Να φορτωσω ή δεν αξιζει?
Παντως δινει 2,10