Στοιχημα

Λοιπον εχει 2 καλα σημεια Λατινικη Αμερικη σημερα,το διπλο της Φλαμενγκο στη Μποταφογκο που προσφερεται περιεργως στο 3,40 και το διπλο της Νιουελς στο 2,60,θα τα βαλω και τα 2 σε ξεχωριστα δελτια σιγουρα.

Μετα,ωραια σημεια ειναι το διπλο της Μπριζ και ο ασος της Μπροντμπι,ενω μαλλον θα ριξω και ενα οβερ στο Παλερμο-Ναπολι ή στο Χερακλες-Φεγενορντ.

Αρσεναλ δεν αξιζει νομιζω,εκτος του οτι δεν εδειξε τιποτα ιδιαιτερο μεχρι τωρα,η Στοουκ ειναι αρκετα δυσκολο να την κερδισεις στην εδρα της (περισυ απ’οτι ειδα καπου εχασε εντος μονο απο τη Νιουκαστλ απο τις 8 “μεγαλες” της Αγγλιας,κερδισε Τοτεναμ και Λιβερπουλ,και εφερε Χ με τις υπολοιπες).Το 2.10 παραειναι χαμηλο,ακομα και στο 2.30 που μου τη δινει η Γουιλιαμ Χιλ δεν την παιζω.

οποτε θα παιξω κανενα αλλο στοιχηματακι στο ματς,μιας που θα κατσω να το δω
κανενα G\G ή καποιον σκορερ (αυτο με παει τωρα τελευταια,εχω ρεντα)

• Οσο για Φλαμενγκο που λες,ξαναπηρε τον χοντρο νουμερο 2…

Για σημερα g/g το Λιβερπουλ- Σιτι

σημερα
Αιντχοφεν 2
Μολντε 1
Ιντερ 2
Τουρκου 2

Αξίζει να χτυπήσουμε ένα Χ ή ένα 2 στο live Liverpool-City;

Πόσο μαλάκας νιώθω που δεν πρόλαβα να ρίξω liverpool και moreirense… Και οι 2 κερδίζουν 1-0!

οταν μια ομαδα εχει στην συνθεση της τον μπαλοτελι δεν αξιζει να της ριξεις ουτε φτυσιμο. γαμω την τυχη μου…

Νταξει δεν εδειξε και κατι ιδιαιτερο η Λιβερπουλ μεχρι τωρα στο ματς,και αν αναλογιστουμε οτι γενικα οι μεχρι τωρα εμφανισεις της ειναι για τον πουτσο,δε θα μου φανει περιεργο να κανει καμια αντροπη η Σιτυ στο 2ο.

Μολις πηγα ταμειο 1-1 με Τουρε η Σιτι :slight_smile:

μετα και το 0-0 σε οφη ξανθη και το διπλο του ατρομητου,και μετα το 0-1 αεκ και παο, πιστευω η μιση ελλαδα εχει πιασει χρημα, και οτι επρεπε το κρατος να παιξει το χρεος ολοκληρο

και αυριο 0-0 ο αρης

Την τυχη μου μεσα,εβλεπα το Οσασουνα-Μπαρτσα,εβλεπα τι εχανε η Οσασουνα,λεω θα εφαρμοστει παλι ο αγραφος νομος του ποδοσφαιρου τωρα,και καπου στο 74 που ειναι 3,60 η Μπαρτσα παω να κανω φραπε και ενω τον χτυπαω αποφασιζω να το ριξω διπλο.

Μεχρι να γυρισω ειχε φαει κοκκινη η Οσασουνα και ισοφαρισε η Μπαρτα και πηγε στο 1,90.

ασδαδκσαξδσξαδξκσαλδξσαξδ

Τωρα με ξυνει η ανατροπη της Ρομα,αλλα δεν το χω δει το ματς καθολου.Κανενας που εβλεπε το 1ο ημιχρονο?

Νταξει ευτυχως επαιξα την Μπριζ στο 2,80 οταν ηταν 1-1 και γλιτωσα τη Ρομα.

Αλλα τσουζει πολυ το δοκαρι της Φλαμενγκο στο 90.ΠΑΡΑ πολυ.Μου γαμησε την τετραδα και θα παιρνα 10 φορες αυτα που πηρα απο την 3αδα Hodd,over Napoli και Μπριζ.
Πουτανα μπαλα.

Εγω μετα το ταμειο με το g/g της Λιβερπουλ δεν ακουμπησα τιποτα αλλο σημερα.Καλα αυτη η Παρι δεν παιζεται με τιποτα μιλαμε παλι χ εφερε :lol::lol:

Τα φαβορι βασικα και παλι σκοτωσαν κοσμο,πιστευω δεν ηταν λιγοι αυτοι που παιξαν σημερα καποια ή καποιες απο τις Μιλαν,Ρομα,Παρι,Ρεαλ ή Αρσεναλ.

η βαλενθια ισαφαριστηκε απο 2-0 και 3-1 και ετσι εχασα το απολυτο χτες…

Ρισκαρουμε με ασο Ταμγουορθ στο 3.10 και διπλο Φορεστ Γκριν στο 2.40 σημερα.Και το Χ ημιχρονο στο Πανιωνιος-Αρης μου φαινεται αρκετα καλο.

Ψηνομουνα να παιξω το under στο Πανιωνιος-Αρης αλλα μολις ειδα το 1.36 γελασα δυνατα.Αποχη λοιπον σημερα και βουρ αυριο με τα προκριματικα τσου λου

• 2πλο ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ!

ολα αναποδα ξεκινησαν ομως.Το φαγε η Ταμγουορθ,εφαγε κοκκινη η Φορεστ Γκριν,το φαγε και η Μανσφιλντ που ειπε ο Χελ Κομαντερ.

Χάλια μας βλέπω… [-X#-o