Στοιχημα

Η Φορεστ Γκριν το πηρε το διπλο εστω και με 10,η Ταμγουορθ δεν μου εκανε το χατιρι,περιμενω Χ ημιχρονο Αρη και ασο Μπρομαποικαρνα μπας και σωσω κατι.

Λοιπον κοιταγα της αποδοσεις για τα αυριανα του τσου λου.Το μονο που αξιζει για μενα και εριξα κατι ψιλα απο σημερα ειναι ο ασσος της Ουντινεζε στο 2.05 που τον εχει.Βεβαια προκρινεται και με 0-0 μετα το 1-1 του πρωτου αγωνα αλλα εγω νομιζω οτι θα κερδισει

Καλα τον ηπιαμε σημερα.Ευτυχως δεν πονταρα πολλα.

Μία από τα ίδια…

Προβλέψεις
106 Αντερλέχτ-ΑΕΛ 1
108 Ουντινέζε-Μπράγκα under
109 ΠΑΟ-Μάλαγα Χ
Δεν σημαίνει ότι θα κάτσουν αλλά τέσπα αυτά θα παίξω
αλλιώς οκ συνηθισμένοι στο κουβά

ρε σεις, απ’ότι μόλις είδα, η bet365 με αφήνει να κάνω ανάληψη με ελάχιστο 125 ευρώ! Γιατί είναι τόσο ψηλά το όριο, έτσι είναι σε όλες τις εταιρίες;

Όχι στην sportingbet που έχω λογαριασμό το το ελάχιστο είναι 10 ευρώ!

10 ευρω ειναι σχεδον παντου το ελαχιστο.

Μηπως παιζει τιποτα με το αρχικο σου μπονους?Εχεις στοιχηματισει το ποσο που σου θετει ως ελαχιστο οριο?

νομίζω ναι. Ούτως ή άλλως 15 ευρώ μπόνους πήρα, και έχω τζιράρει μόνο το τελευταίο 4ήμερο 130 ευρώ

ψαξε ποσες φορες πρεπει να τζιραρεις το αρχικο ποσο και το μπονους πριν γινουν δικα σου… αλλαζει απο εταιρια σε εταιρια

Εβαλες 15,πηρες 15,αρα 30.Οι πιο πολλες ζητανε να παιξεις 4 φορες το ποσο αυτο,αλλα δες στους κανονισμους της εταιρειας σου τι λεει,μαλλον αυτο θα ειναι,το 125 ευρω ειναι υπερβολικα υψηλο οριο αναληψης.

Μάλλον έκανες κατάθεση με paysafe card ,σωστά;Αν βαλει καποιος με paysafe,επιτρέπεται να κάνει ανάληψη με ελαχιστο οριο τα 125 ευρω και αυτή μέσο τραπεζικού εμβάσματος μονο. Αν βαλει καποιος με χρεωστικη ή πιστωτικη το ελαχιστο οριο ανάληψης είναι 10 ευρω.

όχι η πρώτη κατάθεση που πήρα και το μπόνους ήταν 15 ευρώ μέσω χρεωστικής κάρτας.
Μετά οι άλλες 2 ήταν 10 ευρώ paysafecard

ε αρα εχεις κανει καταθεση με paysafe μωρε μαλακα,τι οχι λες.Λογικα ο old boy δεν εννοει μονο την πρωτη σου καταθεση,γενικα μιλαει.

Στον τρόπο ανάληψης σε αφήνει να τα μεταφέρεις στην κάρτα σου;Υποθέτω,χωρίς να είμαι σίγουρος,ότι επειδή έβαλες λεφτά με paysafe δεν σε αφήνει να κανεις ανάληψη στην κάρτα και σου έχει αυτό το όριο.

μόνο έμβασμα με αφήνει

Είναι αυτό που σου λέω,άλλαξες τρόπο κατάθεσης και άλλαξε αυτόματα και ο τρόπος ανάληψης.

Τσέκαρε και εδώ http://www.infobeto.com/forum/f103/bet365-allagi-tropoy-analipsis-100051/

@Crimson_Idol:
Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Φούλαμ για το Λιγκ Καπ.
Εσύ που είσαι Φούλαμ, τι δεδομένα υπάρχουν για αυτό το ματς; Θα δώσει την απαραίτητη σημασία η Φούλαμ;

οι απόδοση της φουλαμ στα κυπελλα αγγλιας τα τελευταία 10 χρόνια είναι η χειρότερη απο της 20 ομάδες της μεγάλης κατηγορίας!!! πραγματικα ετσι πρεπει να ειναι.
παντα μα πάντα στα εκτός χάνει, και ακόμη και στα εντός (εκτός απο πρόπερσι νομίζω) πασχίζει να κάνει το οτιδήποτε και να φτάσει καπου.
μακριά!!(έστω και αν κερδίσει 0-3)
χιλιες φορές να την βάλεις με την λιβερπουλ ή με την αρσεναλ, παρά σε αγώνα κυπέλλου.εκει οι νίκες έχουν υπάρξει πολλές φορές(πολυ περισσότερες απο οτι θα πίστευε κανείς για μια τετοια ομαδα). στο κύπελο οχι

*δεν εχω εντεκάδα, οποτε δύσκολο να πω τι παιζει .(σε ενα οπαδικο site πάντως ειπαν οτι ειναι κριμα να αφησουν την ευκαιρα να χαθει)

It will be interesting to see what Martin Jol?s starting XI at Hillsborough will be. [B]With the game coming so quickly after Old Trafford and with a trip to West Ham United?s Upton Park on Saturday[/B] (12.45pm), the Manager may be tempted to rotate his squad for the clash with the Championship Owls.

στο επισιμο site

[B][I]The League Cup is not a competition that has been kind to Fulham[/I][/B]
χαχαχαχαχχα