Ωραία γιατί για άσο θέλω να το καρφώσω αυτό
εγω για οβερ το χω αυτο,δεν παω σε σημειο
:lol::lol:
ok τοτε.καλά πας
θεριε Over σε τέτοιο ματς? περίεργο μου φαίνεται. (χωρίς να θέλω να στο γκαντεμιασω)
Επίσης στα υπ’όψη:
MONACO X
IPSWICH 2(δυσκολάκι αυτό, εξάρα έφαγε προχτές)
MARIBOR OVER
UDINESE-BRAGA G/G
PARTICK THISTLE 2
Μπόμπες:
OXFORD 2
SWINDON 2(ή X2)
discuss
Κριμσον,η Σεφιλντ σε 4 συνεχομενα επισημα ματς εχει βγαλει οβερ 3,5.Εχει φαει 2 γκολ σε καθε ενα απο αυτα τα ματς,ενω εχει βαλει συνολικα 12.
Η Φουλαμ εχει 2 οβερ 4,5,μια 5αρα και η ηττα 3-2 απο Γιουναητεντ.
Πολυ επιθετικες ομαδες και οι δυο,η Σεφιλντ θα λυσσαξει να κανει την εκπληξη,σιγα μην κατσει πισω,ναι,το οβερ μου κανει παρα πολυ.
ναι αλλά αν η φουλαμ εμφανίσει την κλασική κακή προσπάθεια στα εκτός του κυπελλου μπορεί πάλι να μην σκοράρει όπως το εχει κάνει πολλές φορές σε παρόμοια κατάσταση. οπότε δεν πιστεύω οτι θα χρησιμεύσει σε κάτι να βάλει 3 γκολ η Σεφιλντ .
επίσης μου ειναι δύσκολο να αναλύσω αγώνα κυπελου. το αποτέλεσμα θα δείξει ποιος εχει δίκιο
*1-0 λεω
*το 3-2 θα μπορούσε να ειναι 3-3 κάμποσες φορές γαμώ την τρέλα μου.ακομη και στο 97’.!
επαιξα Παναθα 1
και Ουντινεζε 1
με λιγα λεφτα βεβαια
Μας γαμησε η Ουντινεζε σημερα
Sent from my iPhone using Tapatalk
νομιζω οτι πηγε παραταση αυτο
Ναι αλλα εγω το ειχα παιξει ασσο
κι εγω την επαιξα ασο
Εχω δει φετος οτι αποδυναμωθηκε αρκετα
αλλα την Μπραγκα πιστευα οτι θα την καθαριζε ανετα
ΝΑΙ ΡΕ 10 ευρώ τα έπιασα
Μόνο Σέφιλντ έπιασα. Αφού η γαμιόλα η Σουίντον δεν μπόρεσε να κρατήσει το 0-2 και ισοφαρίστηκε στο 86.
Goodbye λεφτά. Υπόλοιπο=0 ευρώ.
Το παρατάω τουλάχιστον για λίγο καιρό δεν ψήνομαι να βάζω από την τσέπη μου τώρα άλλα και να τα ξαναχάσω.
Είναι αρρώστια
:har:
ετσι και μαζέψουμε τα ματς που εχω βρει αποτέλεσμα και ακριβές σκορ μέσα σε 4 μέρες αγοράζαμε ολοι διαρκείας για ολα τα μεγάλα φεστιβάλ. εχε χάρη που στράβωσαν πολλά πράγματα το σαββατο και δεν πρόλαβε να βγει χρήμα
αμα ειχε βγει το διπλο της Παρτικ Θιστλ και εχανα τη δυαδα απο αυτο,θα ερχομουν να σε βρω.
τωρα θα σου πω απλα “αγαμησου μωρε μαλακα!”.
σ/κ θα μας πεις ακριβη σκορ,κανε τα κουμαντα σου.
άλλη μια τριάδα
160 Λίλ-Κοπενχάγη Χ
161 Ντιναμο Κιέβου-Γκλάντμπαχ Over
163 Φενέρμπαχτσε-Ντιναμο Μόσχας 1
χτες δεν επαιξα τιποτα, για σημερα λεω να ριξω δυαδα προκρισεων για λιλ και φενερ στο 1.83 και 2.62 αντιστοιχα
Για σημερα επαιξα τον ασσο της Φενερ
:-s συγγνωμη. (καλα αυτο το πετυχα γιατι ειναι η ομαδα μου.και γενικα να σταμπάρεις 6-7 ομαδες, μεσα στην χρονια μπορεις να βγαλεις καλα χρηματα.παλια ετσι εβγαζα χρημα οταν πρωτοηρθε το στοιχημα ελλαδα)
αλλα ηταν καπως τραβηγμενο για κυπελο.
*ακριβη σκορ βγηκαν τοσα το σαββατοκυριακο που αμφιβαλω αν ξαναβρω εστω και ενα μεχρι το τελος του κοσμου.:lol: (δεν ανοιγω την ιστορια το πως μπορει ο κολλητος σου, η κοπελα σου, και η μανα της κοπελας σου να καταφερουν να σε καθυστερισουν να παιξεις στοιχημα με τραγικες συνεπειες.:lol:/:?)
Δεν έχω λεφτά να παίξω, αλλά θα έπαιζα το διπλό της σπαρτακ σήμερα και τίποτα άλλο.