Για σήμερα βλέπω Ντιναμό-Γκλάντμπαχ g/g, Φενέρ άσσο και διπλό τη Μπόκα.
περασε εστω και δυσκολα χτες η δυαδα μπειζμπολ (γιανκις-ειντζελς), στο τελευταιο το γυρισαν οι ειντζελς… για σημερα εριξα τριαδα γιανκις-φιλις-ειντζελς
Πουτανα Φενερ πιο λουζερ πεθαινεις
τελικα οι προκρισεις για μαλαγα-σελτικ βγηκαν πολυ ευκολα… ευτυχως δεν ακουμπησα φενερ τελικα, θα επιανα μονο τη λιλ… ααα και γαμω τους γιανκηδες…
εριξα διπλο την παοκαρα στο 3.30…
Εγω φορτωσα τον ασσο της Νιουκαστλ στο 1.40 για να βγαλω κανα καλο μεροκαματο
επαιξα δυαδα ιντιανς-φιλις… παιζουν και νωρις. θα τα χαζεψω λιγακι…
ΝΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΒΕΝΤΕ… κρααατα τωρα…
Με πολυ αγχος και βοηθεια της διαιτησιας πηγα ταμειο
ψηνομαι να φορτωσω κανα 30αρι γιουρα στις πρωτιες ομιλων… ρεαλ (1.91), μπαγερν (1.5), μπαρτσελονα (1.11), γιουναιτεντ (1.22)… η αποδοση τετραδας πλησιαζει το 4, 3.87 για την ακριβεια… μια χαρα… και συστηματακι 2-3 ντ.κιεβου(9),σαλκε(3.75),ζενιτ (4.33)
Το διπλο της Παρι στην κουρασμενη Λιλ την Κυριακη,που κυκλοφορει σε τιμες 2,60-2,70,ειναι αρκετα δελεαστικο.Απο πλευρας αποδοσης και εχοντας ως δεδομενο οτι μετα το τραγικο ξεκινημα η Παρι αναμενεται καποια στιγμη να ξεσπασει.
σωστος, το ειδα και εγω… σιγουρα θα μπει καπου
Μακρια απο Παρι ρε .Δεν σας φτανει ο κουβας που εχει ριξει για 3 συνεχομενες αγωνιστικες;;Εγω παντως την αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι
σκεφτομαι να πάιξω την ΑΕΚ Χ τι λέτε?
Λολ,ασσο ρε :!:
Ναι στο 1.50-1,70 φυσικα και την αποφευγεις,αλλα σε τετοια αποδοση ειναι προκληση.Και οπως ειπα,εγω περιμενω να ξεσπασει καποια στιγμη,και στα συν ειναι και η κουραση της Λιλ.
Επισης,μεγαλη προκληση απο τους μπουκς και το οβερ στο Μπαστια-Σεντ Ετιεν στο 2.15.Σε 3 ματς εχουνε βγαλει 3 οβερ η καθεμια τους,απορω με την τοσο υψηλη αποδοση στο οβερ και το 1,65 στο under.
Στο 2.20 εχει παει ο ασσος της Ξανθης και εριξα μερικα ψιλα αφου δεν με εμπνεει κατι αλλο σημερα
αχ ρε βεροια. με γάμησες πατόκορφα. φοβήθηκα τον πλατανια και έπεσα στα σκατά.ουτε καν το χ λεμε
Ενταξει βγηκε το μεροκαματο για σημερα
μια χαρα ταμειο σημερα,να βγαινε και η μπριστολ σιτυ θα ταν ακομα καλυτερο,την ειχα σε 3-4 συστημα με οβερ Κρισταλ Παλας,διπλο Μονπελιε και ασο Λοριαν.
Πληρωσε δυνατα και η ανατροπη της Βιγιαρεαλ στο 2,50,και περιμενω τωρα το διπλο της Βιτορια Μπαϊα που το χω σε δυαδα με το οβερακι της Μπαστια να πληρωθω ακομα καλυτερα,ειναι 2-2 στο 67.