Στοιχημα

Δεν μου κανε τη χαρη η Μπαια,χαμενο τετατετ στο 85 και δοκαρι στο 91,χρμφ.

Σημερα παω στο Χ στο Σανταντερ-Χιχον με το σκεπτικο οτι τα τελευταια 2 χρονια αλληλοβοηθιουνται,εχουν ξεκινησει σκατα και μια ηττα για καποια απο τις 2 θα χειροτερεψει το κλιμα,και βασικα γιατι πριν το ματς θα τιμησουν τη μνημη του προπονητη Πρεσιαδο που πεθανε προσφατα,και θα αδελφοποιηθουν επισημα οι οπαδοι τους.Στο 3,20 μου κανει μια χαρα.

Επισης,ο ασος της Μπιλμπαο στο 2 ειναι καλος,η Βαγιαδολιδ εχει ξεκινησει κωλοφαρδα,παει πολυ 3ο συνεχομενο ματς να της πανε ολα οπως θελει,ενω η Μπιλμπαο πρεπει μετα το χαλια ξεκινημα να δειξει κατι στους οπαδους της.Επισης,καλο και το διπλο της Στρομσγκοντσετ στο 2,30.

Για σημερα εχω κανει 2 πονταρισματα.Ξεκινησα με το γκολ-γκολ στο Λιβερπουλ-Αρσεναλ αλλα το γερο πονταρισμα το εχω κανει στην Μπιλμπαο και συμφωνω με therion οτι μετα απο το χαλια ξεκινημα σημερα θα πρεπει να ξεσπασει

εγω λεω να παω με δυαδα μπιλμπαο-παρι…

εγω λέω οτι το διπλό της γκρασχοπερς χθες ήταν δώρο απο τον θεό :stuck_out_tongue:

ευκολα βγηκε το Χ των ισπανων φιλεναδων,0-0.Παμε τωρα για τα υπολοιπα.

Εγω εριξα για την πλακα ενα 2ευρω στην τριαδα Αρσεναλ-Μπιλμπαο-Παρι.

Aρσεναλ με αποδοση 4 παρακαλω.

Καλα ναι ο φαβοριτισμος της Λιβερπουλ δεν ξερω πως δικαιολογειται,ναι μεν η Αρσεναλ δεν μπορει να βρει εστια ακομα,αλλα η αμυνα της Λιβερπουλ ηταν χαωτικη με την Σιτυ.Και δεν εχει κανει και κανα γαματο ξεκινημα να πεις οτι ειναι σωστο να τη δινουν κατω απο 2.

αμαν αυτη η Γκλανμπαχ!!
δεν μπορεσε να βαλει ενα γκολ να πιασουμε την τετραδα?

σημερα επαιξα
Μαντσεστερ Γιουν
Φενερ
Γιουβε
Παρι
ολα διπλα

εριξα και το γαυρο ανατροπη,2/1 στο 29 αποδοση… τα κανει που τα κανει τουλαχιστον να κονομησουμε…

Να’τη η Αρσεναλ.Για να δουμε αν θα βγει το φαν μπετ,ακριβες σκορ 1-2 σε αποδοση 16 εχω παιξει.

Ωραια ενα γκολακι η Λιβερπουλ τωρα για να πληρωθουμε

ετσι και δεν καταφέρει η λιβερπουλ το χ δεν την ξαναπαιζω. μα το θεο.
(ομάδα που με εχει κάψει τόσες φορές και εγώ εκει)

Ελα και ενα η Λιβερπουλ τωρα και σφυρα το.

Βρε πουστηδες Βερμαελεν και Μαννονε τι ζορι τραβατε.

Α ρε Λιβερπουλ ουτε ενα γαμημενο γκολ δεν καταφερες να βαλεις.Για να δουμε τι θα κανει η Μπιλμπαο τωρα

Ετσι μωρη Μπιλμπαο 2-0 στο 76

Λοιπον οπως τα πηρα απο την Μπιλμπαο τα εσπρωξα ολα στο διπλο της Γιουναιτεντ στο 1.72.Ελα ρε ρομπιν κολα αλλο ενα να τους κλεισουμε το σπιτι :slight_smile:

εγω περιμενω ναπολι επιασα μπιλμπαο,αρη χ ημιχρονο

Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλ!!!Ναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Αυτα δεν γινονται ανατροπη μεσα σε 4 λεπτα με χατ τρικ Περσι!!!

Ελα ρε Στρομσγκοντσετ γαμω το κερατο παρε το διπλο να με τρελανεις.