Στοιχημα

ΓΚΟΛ ΓΑΜΩ ΓΚΟΛ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΜΗ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ

—Ε ΜΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ

μας τα χαλασε η Φενερ [-X

Α ρε καργιολα.Α ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΑ.

Παλι με την 3αδα μειναμε.Και το γκολ της ισοφαρισης ηταν απο εξοδο του τερματοφυλακα επιπεδου Χαλκια.Πουτανα τυχη.

Αντε να δουμε το διπλο της Παρι αν θα μας κατσει να γουσταρουμε απο κει τουλαχιστον.

ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.
ηρθε και το 0-0 του αρη. πάλι τα ίδια.
που να πέσετε κατηγορία να παίζετε με την αελ στην β.

γκαβλωμενος Ιμπρα.Παμε ρε.

ω γιεα ω γιεα

επιτελους και ενα καλο αποτελεσμα :smiley:

Πολυ καλο ταμειο μετα απο καιρο…

πολυ καλη μερα χτες, βγηκε η δυαδα μπιλμπαο-παρι και αλλες 2 δυαδες που πηρα απο τον αρχοντα (λατσιο 1-σαμπντορια 1 και οβερ αγιαξ-οβερ γαυρο)…

[SIZE=“4”][B]οοοοοο, μαλάκα crimson idol…
οοοοοο, πανηγυρτζή…
οοοοοο, είσαι για σφαλιάρες…
οοοοοο, παλιόκουβατζη

[/B][/SIZE]

βεροια και λιβερπουλ χάλασαν υπερθεικα δελτία με χιναρια(οκ.3) το ενα και κάμποσους αγώνες +ρομα στο άλλο
ενώ υπήρχαν τόσα και τόσα σημεία στις δυο μέρες. έτσι είναι αν παιζεις στο πόδι

Μετα το πολυ καλο ταμειο του σκ σημερα λεω να απεχω αφου το μονο που με εμπνεει ειναι το under του Ατρομητου αλλα στο 1.40 μακρια και αγαπημενοι :slight_smile:

Το Χ στο Ατρομητος-Παοκ και το διπλο της Μπρομαποικαρνα ξεχωρισα μονο σημερα.Ισως και το Χ της Λανς.

ναι. να ερθει και αυτο και να πηδήξω απο την ταράτσα.

βασικά αντι να πηδήξω απο ταράτσα, να παω με μια βόμβα στο ανφιλντ

Καλυτερα πηγαινε με κανα περιστροφο στα αποδυτηρια.Το γηπεδο δε σου φταιει σε τιποτα :stuck_out_tongue:

Νταξει μωρε ηρεμησε,το να χανεις ενα ματς ειναι κλασικο,εγω τι να πω που για ενα ματς 3 φορες τις τελευταιες 2 βδομαδες εχασα 10πλασιασμο των χρηματων μου και πηρα μονο την επιστροφη απο την 3αδα?Και που και τις 3 φορες οι ομαδες που ηθελα να κερδισουν στο τελος χαναν τετ α τετ και ειχαν δοκαρι.

Ναι αλλά αν ειχα χρόνο θα μπορούσα να παίξω άνετα ενα συστηματακι(ειδικά στο ενα) ή να κάνω καλύτερες επιλογές(α ρε βεροια) και να βγάλουμε έστω και κανένα ψιλό…πιάσαμε ενα τόνο ματς και λεφτά δεν πήραμε #-o
αλλά βλέπεις μας έφαγαν οι θάλασσες

αλλά πραγματικά αυτη η λιβερπουλ απο τοτε που μου ειχε κάψει το δελτίο με 4ψηφιο νουμερο στα κέρδη ειχα ορκιστεί να μην την ξανακουμπησω.αλλά οχι.ο μαλακας εκει

Πολύ καλή γενικά αλλά στα τελευταία ματς είναι άστα να πάνε…! Και εγώ την σκεφτόμουνα αλλά θα την αφήσω…! Κάποια που ξεχώρισα και έριξα από σήμερα είναι οι άσσοι της λιβόρνο και κιλμες, το οβερ της σλίγκο ρόβερς και το G/G με κάλη απόδοση στο ρασινγκ κλουμπ με σαν μαρτιν!

Χτες ήταν καλή περίπτωση το 0-0 του Άρης - ΟΦΗ. Για σήμερα τον Ατρόμητο δυστυχώς τον βλέπω άσσο.

Ναι εχει κανει κοιλια τελευταια,αλλα η Ουμεα νομιζω ειναι ιδανικος αντιπαλος για να ερθει στα ισια της.Την Κιλμες την εβαλα κι εγω,τη Λιβορνο δεν την εμπιστευομαι,αν και απ’οτι ειδα η Παντοβα εχει αρκετες απουσιες.

Κραμπ,γιατι ασσο?Περα της παραδοσης που λεει Χ ξερο,δε νομιζω οτι εχει καμια τοσο καλη ομαδα ο Ατρομητος,ανεξαρτητα του οτι ζορισε τη Νιουκαστλ που τον υποτιμησε οσο δεν παει.Και τους περισσοτερους παικτες ο Δωνης τους ξερει πολυ καλα,δυσκολα θα χασει νομιζω.

Και εγω χηναρακι και under τον βλεπω τον Ατρομητο αλλα οπως ειπα και πριν θα κατσω στα αυγα μου και δεν θα παιξω σημερα :stuck_out_tongue: