Στοιχημα

Πφ.Γκαντεμη κραμπ :!:

μικρο ταμειο σημερα με

Ροζενμοργκ 2
Μπρομαποικαρνα 2
Σεντ Πατρικς 1

Πουτάνα Κιλμες… Παρά ένα ΠΑΛΙ και εκτός ταμείου… #-o

Ε ρε μαλάκα. Ο Ατρόμητος είναι καλύτερη ομάδα και από τον ΠΑΟΚ δεν παίζαν Γκαρσία. Σαλπιγγίδης, Λάζαρ, Έττο. 'Ηταν λογικός ο άσσος. Δεν είναι υπέρομάδα ο Ατρόμητος αλλά έχει τερματοφύλακα, έχει δυο σέντερ μπάκ της προκοπής και έχει και 2 ακραία χαφ αποδεκτά. Ο ΠΑΟΚ έχει τραγικούς αμυντικούς (Κουμάλο, Βίβιαν) , μέτριους ως ανύπαρκτους ακραίους χαφ (Ρομπέρ, Γεωργιάδης, Λόρενς). Η όποια δύναμή του περιορίζεται στο κέντρο και εκεί υπήρχαν τρομερές απώλειες χτες.

Συνηθως δεν παιζω εθνικες αλλα σημερα εριξα κατι ψιλα στο διπλο της Ελλαδας ετσι για το καλο :slight_smile:

σημερα βλεπω

Ελλαδα 2
Ντροχερτα 2
Ιρλανδια 2

και σκεφτομαι και την Ρουμανια στο διπλο

Αυτά τα 2 θα παιχτούν και από εμένα στην 4αδα μου! Ακόμα ψάχνω τα άλλα 2! Μάλλον θα ρίξω και την ρουμανία διπλό και το όβερ της αρμενίας με την μάλτα!

και καλη μας τυχη!!! :smiley:

ΑΚΡΙΒΩΣ! :):smiley:

Εμενα μ’αρεσουν αρκετα οι αποδοσεις στον ασο του Μαυροβουνιου,το διπλο της Νορβηγιας και το διπλο της Ελβετιας παντως.
Οι Ελβετοι στα φιλικα κερδισαν 5-3 τους Γερμανους και 4-2 τους Κροατες,ενω οι Σλοβενοι δεν θα εχουν τον βασικο τους τερματοφυλακα,τον Χαντανοβιτς.Επισης,οι Ελβετοι εχουν και εναν Χιτσφελντ στον παγκο ε.

Οι Νορβηγοι απο την αλλη παιζουν με τους Ισλανδους που αν θυμαμαι καλα εχουν κανει 3 νικες στα τελευταια 30κατι τους ματς,και αυτες με οχι ιδιαιτερα ισχυρες ομαδες.Το 2.15 στο διπλο ειναι καλο νομιζω.
Το Μαυροβουνιο απο την αλλη εχει το περισσοτερο ρισκο,αλλα θα παιξει σε καυτη εδρα,εχει γκαβλωμενους Γιοβετιτς και Βουτσινιτς μπροστα,και οι Πολωνοι που αλλαξαν προπονητη μετα την πατατα στο γιουρο,δεν μου φαινονται και κανενα σοβαρο φοβητρο.

Οι αποδοσεις 1.60 για Ιρλανδια και 1.90 για Ελλαδα μου φαινονται αρκετα χαμηλες για να τις βαλω στο παιχνιδι μου,ακομα και το 2αρακι της πειραματικης Ρουμανιας δε με καλυπτει.Μαλλον θα παρακολουθησω λαηβ το ματς της Ελλαδας και θα ριξω κατι εκει.

Εκτος προκριματικων,η αποδοση στο διπλο της Ντροχεντα που ειπωθηκε και παραπανω συμφωνω οτι ειναι αρκετα καλη,η Μπρει εχει στα 14 τελευταια της ματς 2 νικες,και η Ντροχεντα θελει τους βαθμους για να παραμεινει στη 2η θεση.

Συμφωνω με Μαυροβουναρα και Νορβηγια και προτεινω το διπλο του Βελγιου που παιζει αρκετα καλη μπαλα και αν θυμαμαι σφυριξε προσφατα και κατι ντορτια στην Ολλανδια καθως και τον ασσο του Περου με τη δυνατη εδρα που αμα δεν νικησει σημερα την οχι και τοσο γαματη Βενεζουελα αποχαιρεταει.

Και τωρα σπαω το κεφαλι μου να βρω ματς για να συμπληρωσω 5αδα :lol:

Οχι 5αδα ρε,πολλα ειναι.Το πολυ 4αδα με καλυψη στις 3αδες.

Παιζω ομως μικρα ποσα οποτε δε νομιζω να συμφερει 4αδα με 3,60 ή 5,40 ευρουλακια… :-k

εδιτ: + το οτι μολις διαβασα πως η Μπαρουερι θα παιξει με τον αναπληρωματικο τερματοφυλακα τον οποιο οποτε τον εχω δει εχω σκασει στα γελια!!! Κουοταρω και δημοσιογραφο που εβγαλε προγνωστικα για τον αγωνα

Ξεχωριζει η εισοδος στην ενδεκαδα του τερματοφυλακα Ματεους,μς τους λιγοστους οπαδους τις Μπαρουερι να σταυροκοπιουνται οποτε η μπαλα πλησιαζει τα καρε της ομαδας τους.Μεγαλο φιντανι ο τυπος!

Ναι το διαβασα αυτο,του Κροκου ειναι απο την kingbet,τοσο αμπαλαεα ειναι ο τερμας?

Κοιτα στατιστικα σπανια να πιασεις 5/5 ματς.Γι αυτο σου λεω για 4αδα,με καλυψη στις 3αδες,που μειωνει το ρισκο και επομενως μπορεις να παιξεις μεγαλυτερο ποσο,καθως εστω την 1 3αδα να πιασεις παιρνεις τα λεφτα σου πισω και λιγα παραπανω.

α ρε ιρλανδοι…

εδιτ: ΝΑΙ ΡΕ ΤΙΜΟΙΟΙ!!!:stuck_out_tongue:

εδιτ2: απο τη χαρα μου τα εγραψα ολα οι…:smiley:

Kακως ακυρωθεν γκολ του Μαυροβουνιου…Αντε μωρεεεεεεεεεεεεεε

εδιτ: να μωρε,λιγο σπρωξιμο θελαν τα παιδια… :smiley: αντε παμε γερα και για το 2ο!

Ε ηταν οριακα οφσαιντ.Αλλα το καρφωσαμε τωρα.
Θα τους γαμησουμε.

Ξεκινησε καλα και η Ελβετια,0-1,παμε γαμω.

1-0 το Λουξεμβουργο την Πορτογαλια,και οι αποδοσεις μετα το γκολ:
10 ο ασος,5.90 το Χ,1.26 το διπλο.
Γελαω.

ΝΑΙ ΒΡΕ ΜΙΡΚΟ ΝΑΙ

ΝΑΙ ΡΕ ΜΙΡΚΟ!!

εδιτ: και το αποπανω ποστ που ειδα τωρα με εκφραζει απολυτα

ξαναεντιντ: Γκολ και το Βελγιο 3/3 μεχρι στιγμης :smiley: