Στοιχημα

στην τελικη σημερινη σουμα βγηκε ενα μικρο κερδος, θα μπορουσε και παραπανω αν προλαβαινα την κροατια αλλα τι να κανεις… με εσωσαν οι δυαδες βελγιο-ιρλανδια και ελλαδα-γαλλια που πηρα απο τον αρχοντα, μου φαινεται θα σταματησω να παιζω τα δικα μου γιατι ειμαι πολυ κουβας…

καλη τετραδα επαιξα και πηγα ταμειο

αυριο δυσκολα αλλα εχω σκεφτει

Βιγιαρεαλ 2
Βιτορια Μπαια 2
Τζοινβιλ 1

και η Αρσεναλ Σαρ 2 η Μπαρτσελονα Β 2

Α ρε πούστη μου… Πάλι για ένα κουβά πήγαμε… [-X[-X

Για σημερα δεν βλεπω τιποτα το ιδιαιτερο αρα αποχη!!!

ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑΑΑΑΑ…

Για σένα τα λέω μωρή Ιταλία, ήθελες και Euro από τους Ισπανούς, γαμώ το σύμπαν σου… Ψόφα…

http://agones.gr/livescore/48902/ΜΠΑΡΟΥΕΡΙ%20-ΑΤΛΕΤΙΚΟ%20ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Για σήμερα έχω ξεχωρίσει το διπλό της βιγιαρεαλ, τον άσσο της λας παλμας, το οβερ του σιατλ με την σιβας, το διπλό της βιτορια και το διπλό της βελεζ…

τελικα επαιξα μονο την τριαδα
και η Βιγαρεαλ περασε
και μαλλον εκανε καλα γιατι παιχτηκε παρα πολυ

κουβα απο την Μπαια :frowning:

Καλο ταμειο και χτες με ενα συστημα 2-3 Χαμ Καμ,Σπετσια και Σασσουολο και μια ξερη τριαδα απο Βραζιλια,διπλο Φλουμινενσε,γκολ-γκολ Γκοιαενσε-Πορτουγκεζα και οβερ Ατλ. Μινειρο - Παλμειρας(το τελευταιο μου βγαλε την πιστη,αλλα το βγαλε μονη της η Μινειρο στο 83 και στο 91).

σημερα μικρο ποσο επαιξα

Αρμενια 2
Ντρχερντα 1
Σεντ Πατρικς 2

ΤΟ στησιμο στο Βοσνια-Γερμανια
3-1 στο ημιχρονο και περναει ως καλυτερη δευτερη

Το διπλο της Πορτογαλιας U21 ψιλοαξιζει,περιμενω να παει πανω απο 2 στο λαηβ να το φορτωσω.
Μετα,απο πλευρας κινητρου και μονο,διπλα Σκωτιας και Αρμενιας επισης δινουν καλες αποδοσεις.

Moλις εγινε 3-3 :stuck_out_tongue:

και τωρα 4-3
δεν θα χασει το ματς

Κι ομως,εληξε 4-4.

Τι εχουνε χασει τα πορτογαλακια ρε πουστη,με γαμανε,τους εβαλα λαηβ δυαδα με ανατροπη Ρωσια,το γυρισαν τα ρωσακια αλλα αυτοι λες και δε θελουν να κερδισουν.

—α τελεια,ισοφαριστηκαν στο 92 και τα ρωσακια απο τους μολδαβους.λολ δηλαδη.

Ασταδιαλα ηλιθιοι Αρμενηδες

Μόλις γύρισα και βλέπω ότι πιάσαμε τα 3 Ιρλανδικά (Κορκ - Ντροχεντα - Σεντ Πατρικς) και μας έμεινε μόνο το Χ της Ουνιον με την Τιγκρε το οποίο απότι βλέπω είναι 0-1 στο ημίχρονο…!

Στις καθυστερήσεις ισσοφάρισε η Ουνιον μας έβγαλε την ψυχή αλλά χαλάλι!!! Άντε ταμείο μετά από μέρες!!! :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

2/3 επιασα
εχασα την Αρμενια που εμεινε στο 0-0

Μουφα οι αποδοσεις σημερα,του 1.50 και κατω το καγκελο γινεται.

Μονο το διπλο της Ρωσιας ισως αξιζει στο 1.90-2.00, και ψηνομαι να ρισκαρω το διπλο της Κολομβιας στη Χιλη στο 3.80.Κατα τ’αλλα,στο λαηβ θα γινει το παιχνιδι.