Στοιχημα

Και εγω ετσι με βλεπω!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

η πιο αστεια αποδοση ειναι ο ασος της τουρκιας…

Bλεπω τον Κωνσταντινου στην 11αδα της Κυπρου και αρρωσταινω

edit: Τι κανεις βρε κριαριιιιιιιιιιιιιιι??

Τι μαλακας ειμαι.Φοβηθηκα να παιξω την Ρωσια και ειναι ηδη 0-2 στο 38

χαχαχ το ταμπουρι που παιζει η Γεωργια δεν περιγραφεται.Μονο απο τα δοκαρια δεν κρεμαστηκαν ακομα.

NAI ΡΕ ΚΥΠΡΟ!!! Οχι μωρη Νορβηγια! Τι σκατα μπλακμεταλλαδες ειστε εσεις μωρε??

Eσυ! Ναι εσυ,αυτο το μαυρο σεντερ φορ του Βελγιου που δε ξερω το ονομα σου! Θα βρω ο,τι αγαπας,θα το κυνηγησω και θα το σκοτωσω μπροστα στα ματια σου!!!

ΒΓΕΣ ΕΞΩ[B][U][FONT=“Arial Black”][SIZE=“4”] ΤΩΡΑ!![/SIZE][/FONT][/U][/B]

Μη βρισκωντας τιποτα αλλο να παιξω εριξα κατι ψιλα στον ασσο της Ελλαδας που εχει ανεβει στο 1.61 στο ημιχρονο

Βγηκαν Βουλγαρια,Ρωσια,παμε ρε μεγαλη Κολομβια τωρα,ΠΛΕΡΩΣΕΜΕ.

—φαγαν και κοκκινη οι Χιλιανοι,παμε ρε Φαλκαο ρε

Ενταξει το καθαρισαμε το ματσακι με Μητρογλα :slight_smile:

ΒΑΛΤΟ ΒΡΕ ΜΙΡΑΛΛΑΣ ΓΑΜΩ

Ναι ρε Ροντριγκεζ και Φαλκαο γαμω ναι ΝΑΙ.
Κρατηστε το μη σας γαμησω.

ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟ 3ο.
γκαβλα γαμω,τι μπαλαρα παιζουν.

Ψιλομουφα τα σημερινα ματς,παω χαλαρα για 2 μπομπες,Χιρονα διπλο στο 4,80 με την Χιχον που ακομα να κανει νικη στο πρωταθλημα και δεν το κοβω να ξυνεται για το κυπελλο,και Παλμειρας διπλο draw no bet στο 3,10,με την Βασκο που εφαγε 4αρα εντος απο την Μπαϊα την προηγουμενη αγωνιστικη,ειχε τις τελευταιες μερες παραιτηση προπονητη και κατεβαινει με τον υπηρεσιακο,και που θα εχει και την πιεση του κοσμου της που ειναι μεσα στην γκρινια τελευταια.

τιποτα αυτες τις μερες
περιμενουμε το Σ-Κ

Μια απο τα ιδια

Θα ριξω ενα συστηματακι 3-4 Ινγκολσταντ,γκολ-γκολ Τσαρλτον-Κρισταλ Παλας,διπλο Ντορντρεχτ και ασο Βαασα σημερα.

Απο κει και περα,μ’αρεσουν οι αποδοσεις στο διπλο Μοναχο 1860 (2.55) και το τερμα υπερβολικο 5,75 στο διπλο της Σαμπαντελ στη Ρεαλ Β’,λεω να τα ριξω μαζι αυτα με διπλο Μονπελιε (2.25) σε 2-3 για ενα φαν μπετ.

απο τι βλεπω εχουμε γινει ολοι οπαδοι της Ντροχεντα

παμε να παρουμε καμμια φανελα της με τοσα λεφτα που μας δινει :lol:

Ναι αγαπαω Ντροχεντα φετος,με εχει πληρωσει 3 φορες τις τελευταιες βδομαδες,αλλα Ντορντρεχτ εγραψα πανω,οχι Ντροχεντα :Ρ

α καλα!!!
δεν εχω πιει καφε σημερα :stuck_out_tongue: