Στοιχημα

και το σκεφτομουν να παιξω Χ ημιχρονο τον ΠΑΟ
κλασικα το ιδιο κανει

εριξα παναθα στο 3.00…πααααμε

εχασα τη Σιτυ σε 2 δελτια

γ@μιεται το λαιβ στοιχημα…:?

Κουβας σημερα.Παλι καλα οχι πολλα

Sent from my iPhone using Tapatalk

E αφου το λεγαμε χτες,μεινετε μακρια απο τα φαβορι ρε σεις.Πως πας και βαζεις τη Σιτυ,σε δυο δελτια μαλιστα,οταν δεν εχει δειξει τιποτα ιδιαιτερο ακομα,παιζει στην εδρα της Στοουκ που δυσκολα χανει εντος,και κυριως,εχει να παιξει τσαμπιονς λιγκ μεσοβδομαδα,και μαλιστα στην εδρα της Ρεαλ??

Λοιπον διαβαζα για την τρομερη παραδοση που εχει η Ιντερ με την Τορινο.Σε 9 παιχνιδια που εχει παιξει στο Τορινο εχει 9 διπλα.Στο 2.25 το διπλο στο ιντερνετ το τσιμπησα απο τωρα και οτι βγει :slight_smile:

Σε αποδοση 4 στηριζω πολυ ανετα Αμβουργο στο ντεμπουτο του Φαν ντερ Φααρτ σημερα.Και μ’αρεσει και το διπλο της Φιτεσσε στην Γκρονινγκεν,η Φιτεσσε 4 σερι νικες,η Γκρονινγκεν ομαδα του 1 το πολυ γκολ μεχρι τωρα,στο 2.60 λεει.
Απο κει και περα,ο ασος της Γραναδα στο 2.20 ειναι επισης αρκετα ελκυστικος.

Xαλαρα εψησα το διπλο του Αρη στα 4 ευρω.Νταξει,ειναι χαλια,αλλα ποσο πιο χαλια απο την αεκ να γινει μια ομαδα?

totenham,inter,atromitos

Και γω έπαιξα τον άσσο της αεκ. Λέω νταξει,ειναι χαλια αλλά άμα δεν παρει και αυτό το ματς, ποιο θα πάρει?

Ε μαλλον με τον Πλατανια :stuck_out_tongue:

Ο πλατανιάς πάντως καλύτερη ομάδα έχει απο τον άρη.

Εγώ ετυχε να δω τον άρη το προηγούμενο σκ. Μιλάμε η ομάδα δε βλέπετε.

ωραίο ματς το σημερινό πλατανια ατρομητου. και όχι τόσο στοιχηματικα.

χθες πήγε άπατο ενα σύστημα(της υπερβολής) που ειχα παίξει.
χ την γκλαντμπαχ(καλα ουτε χ ρε?!)
χ ημιχρονο1τελικο φουλαμ(το ειχα αλλάξει απο το 1-1.την πάτησα).
λιβερπουλ(ανάθεμα αν κερδίσει ποτέ) και παναθηναικο απο ημίχρονο.
και έπιασα μόνο την ηττα της ρεαλ!! :lol:#-o#-o#-o
οκ. είμαι τραγικός απλά

Ο Αρης δεν βλεπεται,και ειμαι και Αρειανος,την προηγουμενη αγωνιστικη ειδα το ματς με τον οφη και δεν την παλευα.
Το ματς παει ανετα για 0-1 γκολ.Για μενα το 0-0 ειναι το πιθανοτερο σκορ,θα μου κανει εκπληξη να μπουν παραπανω,η αμπαλοσυνη ξεχειλιζει και στους δυο.

Αλλα το διπλο του Αρη ουτε για πλακα δεν θα το παιζα.

Τεραστιος Γιορεντε,επιτελους τον εβαλε ο Μπιελσα,πρωτη επαφη και γκολ.Παμε για τη διπλαρα,το πηρα στο 60 στο 2-1 σε αποδοση 15.

—ααργκ δευτερη επαφη και παραλιγο και το 2-3,ατιμε τερμα.

Κριμα.Το παλεψε πολυ στο δευτερο ημιχρονο η Μπιλμπαο,αλλα μας προδωσε η αμυνα,πολυ παιδικη χαρα.Παραλιγο να φαει και 4ο στο τελος απο ασυνενοησια Σαν Χοσε και Ιραιθοθ.

Για σήμερα μερικά σημεία που έχω ξεχωρίσει είναι τα διπλά των ιντερ, λα κορουνια, τοτεναμ, ουντινεζε, στανταρ λ. και μαρσειγ. Από εκεί και πέρα ενδιαφέρον έχουν το 4-6 Goals στο ατλετικο - ραγιο, το γκολ γκολ της μποκας με ιντιπεντιεντε, ο άσσος της βελεζ και ο άσσος της οσασουνας… Το θέμα τώρα είναι ποια να ρίξω… :-k

*Ουντινεζε ξεκίνησε 4 και είναι ήδη 0-2… Τι μαλάκας είμαι…! :confused:

Εξαιρετικο δωρακι το οβερ στο Ρεν-Λοριαν στο 2.25,ευχαριστουμε και παλι τους μπουκς,αν και επρεπε να μεινει με 9 η Λοριαν για να καταφερει να βαλει 1 η Ρεν (και τελικα να χασει 1-2 παρ’ολα αυτα).

Περιμενω οβερ τη Φιορεντινα και διπλο τη Σαμπντορια (νικανε 1-0 και οι δυο στο ημιχρονο) για λαηβ δυαδα λουκουμι,και με το οβερ της Ρεν τα ρισκαδορικα διπλα Αμβουργου και Φιτεσσε.

Χελ Κομμαντερ,προσωπικα διαφωνω στη Λα Κορουνια απο τα σημεια σου,πιο πολυ πιστευω τον ασο της Γραναδας.

επαιξα τριαδουλα

Τοτεναμ 2
Ιντερ 2
Ατλ.Μινειρο 2