Ωχ πολυ παιζετε η Ιντερ και βλεπω να εχουμε καμια κηδεια!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ωχ πολυ παιζετε η Ιντερ και βλεπω να εχουμε καμια κηδεια!!!
ΝΑΙ ΒΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ ΛΟΥΚΑ ΤΟΝΙ!0-2 και η Σαμπντορια,ελα αλλο ενα οι βιολα και παμε ταμειαρα.
εκει παιζει αυτος?
το ειχα χασει
Επεστρεψε φετος,πρωτη του συμμετοχη νομιζω ειναι,μπηκε αλλαγη.Νταξει δεν εβαλε και κανα τρομερο γκολ,του τη γυρισε ο Γιοβετιτς και απλα το βαλε σε κενο τερμα,αλλα παλι :Ρ
εμας μας νοιαζει που το εβαλε!!το πως…καμμια σημασια στο στοιχημα
το θεμα ειναι οτι η Κατανια ειναι σχεδον ανυπαρκτη,ειδικα απο το 15 και μετα, και μαλλον αν μπει 3ο απο τη Φιορεντινα πρεπει να το περιμενω.Και εχουν ακυρωθει και 2 γκολ ως οφσαιντ μεχρι τωρα,1 της Κατανια στην αρχη και 1 της Φιορεντινα στο 2ο ημιχρονο.Και ηταν οριακοτατα.
Θα τσατιστω αμα δε βγει το οβερ.
Εχουν γινει ολα τα υπολοιπα ιταλικα οβερ ηδη,αντε γαμωτο.
Τσατιστηκα.
^ κι εγω οβερ το ειχα… μαζι με το οβερ της ρομα, τι εγινε εκει ρε 2-3 η μπολονια απο 2-0 στο 16’…8O
0-3 η μεγαλη Φιτεσε με 10 παικτες (απο το 35),μειωνει το Αμβουργο στο 45 και αναπτερωνονται οι ελπιδες για την 3αδα,και στην επομενη φαση τρωει απευθειας κοκκινη ο ΓΑΜΙΟΛΗΣ ο Γιρατσεκ.Τουλαχιστον η δυαδα εχει βγει.
–1-1 και ο Παοκ,ειναι κοντα και το οβερ (σε αποδοση 2,80,ευχαριστω και παλι τους μπουκς).
την Τοτεναμ λογικα την πιασαμε
Ναι την επιασες 1-3 στο 93 ειναι.Μαλακια που δεν την επαιξα και εγω
Tσακ.Επρεπε να στειλουν την μπαλα 4 φορες στο δοκαρι,αλλα βγηκε το οβερ του Παοκ.
Ελα τωρα ηρωικο Αμβουργο γυρνα το ματς!
Το διπλο της Ιντερ εχει ανεβει παρα πολυ,απο 2.25 που το ειδα το μεσημερι εφτασε 2.60.
Ψηθηκα,δυαδουλα με Μαρσειγ και φυγαμε.
εβαλα και εγω την ιντερ, στο 2.60 δεν την ξαναβρισκεις με τετοιο αντιπαλο… το εβαλα δυαδα με τον ασο της αεκ στο 2
Ελα ρε τωρα,ειναι δυνατον να παιζεις ασο την αεκ?Και μαλιστα σε αυτη την αποδοση?Και 3 να το εδινε δεν την θα εμπιστευομουν με τιποτα.Καλυτερα να παιζες καμια ανατροπη Φενερ, που ηταν σε σχεδον ιδια αποδοση πριν ισοφαρισει.
κοιταξε, με την πρωτη ματια που εριξα στο κυριακατικο κουπονι ξεχωρισα φιορεντινα, τοτεναμ και αεκ… τελικα περασαν τα δυο πρωτα αλλα επαιξα μαλακιες και δεν εχω σταυρωσει κουπονι, επρεπε να τα ριξω τριαδα οποτε ειπα να την παιξω τελικα…
Γαμώ τον πούστη τον διαιτητή στην τούμπα, μου έσπασε το 3/3 στις ισοπαλίες (Πλατανιάς και ΑΕΚ τα άλλα δύο) σήμερα.
Ευτυχώς προνόησα και τις έπαιξα σε συστημα 2-3.
Ναι μωρη ιντερ 0-2 στο 90.Μας πηγες ταμειο καλο
Μαρσεϊγ γιατι γαμιεσαι τωρα και με αγχωνεις.
Στο 1ο ημιχρονο την ειχε εξαφανισει τη Νανσι,μετα το 0-1 ομως εχει κατσει πισω και περιμενει.Μη γινει καμια μαλακια τωρα,παω για σουπερ ταμειο αν βγει και αυτη η δυαδα.
ω γιεα
Ω Γ Ι Ε Α.