Στοιχημα

Τα πιο πολλα φαβορι περασανε σημερα.Πρεπει να πηγε αρκετος κοσμος ταμειο.Παμε τωρα για τσου λου :slight_smile:

2/3 επιασα και πηγα κουβα
αυριο θα δουμε αν εχει τιποτα καλο

Εριχνα μια ματια στης αποδοσεις του τσου λου για αυριο και αυτο που ξεχωρισα και φορτωσα απο τωρα ειναι το διπλο της Αρσεναλ στο 2.20.Δειχνει σε αρκετα καλη κατασταση στα τελευταια παιχνιδια σε αντιθεση με την Μονπελιε που δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο φετος!!!Αυριο τα σπουδαια λοιπον :roll:

ρε τι μαλακιες ειναι αυτες στον χιλλ, παω να παιξω τετραδα με πρωτιες ομιλων και δεν τα δεχεται, μονο μονα λεει…

Το 0-0 στο Πανιωνιος-ΟΦΗ δινει 6 (!).Ανετα το παιζω.

Και σε άλλες εταιρίες γίνεται αυτό εδώ δυστυχώς και 3-4 χρόνια (π.χ. interwetten)…[-X
Ήταν και ένας από τους λόγους που σταμάτησα να παίζω στοίχημα εδώ και 9 μήνες περίπου…

και ο οπαπ που τα δεχεται εχει την αποδοση της τετραδας στο 3,20 απο 3,90 που θα το ειχε ο χιλλ… μαλακιες… δεν παιζω τελικα

ok,ο οφη μολις εφαγε το πιο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ αυτογκολ της δεκαετιας.
Δεν γινεται αυτο,γελαω και κλαιω μαζι.

οχι ρε φιλε, τι φαγανε οι μαλακες…χαχαχαχαχα…

μου θυμησε κατι σερβις καμιναδες που εκανα το καλοκαιρι στο μπιτς βολλευ και δεν εβγαινε αμυνα με τιποτα…

χαχαχα βαλαν και 2ο αυτογκολ.
Νταξει ο μονος τροπος να μπουν γκολ σ’αυτο το ματς ηταν απο κωλοφαρδια ή απο μαλακια.

—Ο νιονιος ζηλεψε και εβαλε και αυτος ενα για το γαμωτο.Α ρε αθανατο ελληνικο πρωταθλημα.

Ποσο να εδινε να μπουν τρια αυτογκολ στο παιχνιδι;;;Ρε δεν υπαρχουν αυτα!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

[B][I]Οι θνητοί το έπαιξαν over 2,5 γκολ. Ο Αχιλλέας over 2,5 αυτογκόλ…[/I][/B]

:lol::lol::lol::lol:

edit. Οχι ρε μαλάκες. τώρα είδα το αυτογκόλ του σισιτς…τι εχει βάλει ο θεός. και η φάτσα του μετά πραισλεσ!

Το ειδα και εγω ενταξει απιστευτο αυτογκολ.Εγω γελασα με τον τερματοφυλακα που κοιταζε που θα παει η μπαλα χαλαρος και ξαφνικα του σκαει μεσα :lol:

πριν καμιά 10αρια χρόνια ειχε μπει και στην premier league

Νταξει γελαω με διπλο Σαλκε στο 2,70,και ακομα περισσοτερο με διπλο Σιτυ στην κακη μεχρι τωρα φετινη Ρεαλ στο 5.50,και draw no bet διπλο στο 4(!!).Θα μπουν σιγουρα αυτα τα 2 καπου.Και μαλλον και το διπλο της Ζενιτ στη Μαλαγα,τι 3,40 ρε παλικαρια.

Συμφωνω αξιζει να παιχτει και η Σαλκε και κοντρα η Ρεαλ που εχει τα χαλια της τα μαυρα αλλα εγω εχω φορτωσει αρκετα στην Αρσεναλ απο εχθες και δεν θα παιξω τιποτα αλλο

Αρσεναλ 2
Μαντσεστερ Σιτυ Χ2
Παρι 1

Τα δυο πρωτα μια χαρα τα επαιξες.Αυτην την Παρι τι την ηθελες;;;

σκεφτηκα την Μιλαν αλλα δεν με πειθει ουτε αυτη

Ε σοβαρα τωρα οποιος παιξει Μιλαν σημερα στο 1.60 (και στο 2 να ηταν βασικα,παλι) ειναι τραγικος ε.