Εντωμεταξυ η Αρσεναλ απο το 2.20 που την επαιξα εγω εχθες εχει ανεβει στο 2.37 τωρα :-k:-k
Ναι το ειδα,θα τη βαλω και αυτη,πιθανως παιζει κοσμος το Χ,δεν θεωρω λογικο να πονταρουν πολλοι στον ασο της απειρης και μετριοτατης φετος Μονπελιε.Και το οβερ στην Παρι στο 2.10 μ’αρεσει.
Επισης,τι 1.40 η Ντορτμουντ με τον Αγιαξ ρε παιδια.Τι μαλακιες ειναι αυτες γαμωτο,δεν παμε καλα.
μεγαλος ασος και σε πολυ καλη αποδοση λεω εγω… ποια αντερλεχτ τωρα μωρε… τζιανπαολο πατσινι λεμε…
σοβαρα μιλας τωρα?
Διπλό την Άρσεναλ και 4 Χινάρια Μάλαγα-Ζενίτ,Ντιναμό-Πόρτο,Μίλαν-Άντερλεχτ και το αυριανό Σέλτικ-Μπενφίκα σε σύστημα 3-4-5
φυσιολογικη αποδοση ειναι το 1.60, μιλαν-αντερλεχτ ειναι ποσο να σου βαλει?
αν ειναι ετσι για την αποδοση της ρεαλ τι πρεπει να πουμε δηλαδη?
Ειπα ηδη οτι ειναι γελοια η αποδοση της Ρεαλ,και την εχω κοντραρει.
Ασε το τι σου δινει,το οτι μας δουλευουν οι μπουκς ειναι γνωστο.Το οτι το θεωρεις εσυ πολυ καλη αποδοση,και συνεχιζεις λεγοντας ποια αντερλεχτ,πατσινι ρε,το κανει ακομα πιο αστειο το σκηνικο.
Εχεις δει τα αποτελεσματα της Μιλαν μεχρι στιγμης?Την εχεις δει να παιζει?Η’ απλα βλεπεις Μιλαν και λες “ε νταξ,μιλαν ειναι”?
Μηπως ελεγες και ποια Σαμπντορια και ποια Αταλαντα στα φετινα της εντος και την επαιξες στο 1,30?
Με βαση την εικονα της μεχρι τωρα,ειναι μαζοχισμος να την εμπιστευτει κανεις στο 1,60.Αμα σου φαινεται εσενα γαμω τις αποδοσεις,οκ,ο τροπος που παιζεις ειναι μαλλον αυτος που λατρευουν οι μπουκς,ορμαμε συνεχως στα φαβορι του 1,40 και οτι γινει.
Συμφωνώ 100% με Therion για Ρεάλ και Μίλαν!
Για να πάρουμε με τη σειρά τους αγώνες του Ch. L. σήμερα τα σημεία που πιστεύω είναι:
[B]Μάλαγα - Ζενίτ Χ[/B]
Μίλαν - Άντερλεχτ Χ2
[B]Μονπελιέ - Άρσεναλ Χ[/B]
Ντιναμό - Πόρτο 2
Ντόρτμουντ - Άγιαξ :?:
[B]Ολυμπιακός - Σάλκε 1[/B] [U](Μόνο και μόνο για το οπαδικό ε!)[/U]
Παρί - Ντιναμό Κ. :?:
[B]Ρεάλ - Σίτυ Χ2[/B]
Τα μπολνταρισμένα σκέφτομαι να τα ρίξω με συστηματάκι 3-4…!
ρε συ therion θα με τρελανεις?
πως να το κανουμε δηλαδη αφου στο τσλ αυτα τα ματς συνηθως περνανε , γι’αυτο και εχουν τετοιες αποδοσεις…τη μιλαν βρηκες να σχολιασεις? η μπαγερν στο 1.44 δε σου λεει τιποτα δηλαδη? λες και παιζεις απο χτες στοιχημα…:?
Δεν νομίζω ρε ντοκτορ να το εννοείς ότι συγκρίνεις την μπάγερν με την φετινή μίλαν! Η μίλαν φέτος είναι επιεικώς απαράδεκτη και με βάση την εικόνα της το 1.60 είναι εντελώς μαλακία!
το ξερω ρε σεις οτι ειναι αρκετα αποδυναμωμενη αλλα παιζει με την αντερλεχτ και η μπαγερν με τη βαλενθια… σε τετοιου επιπεδου παιχνιδια παιζει μεγαλο ρολο η φανελα…
δεν θα το παιξω απο την αρχη αλλα αν πηγαινει στο 0-0 θα το πονταρω στο λαιβ…
E φυσικα και σχολιαζω τη Μιλαν,επειδη την εχω δει φετος και ειναι απαραδεκτη.Εντος εδρας δεν εχει καταφερει ουτε γκολ να βαλει,και μαλιστα να χασει,2 φορες, απεναντι σε ομαδες που δεν δικαιολογειται.Η πιεση και η γκρινια ξεχειλιζουν.
Η Μπαγερν απο την αλλη ειναι δαιμονισμενη,και το θεωρω πολυ πιο λογικο να εχει τετοια αποδοση,και να το παιζει κοσμος.
Ξαναλεω οτι δεν σχολιαζω τους μπουκς που δινουν τετοια αποδοση,γιατι καθε αλλο παρα χαζοι ειναι,απλα ειπα και συνεχιζω να το πιστευω οτι οποιος το παιξει σε τετοια αποδοση,ειναι μαζοχας.
Αυτο που λες για τη φανελα ταιριαζει πολυ στην περιπτωση του Ντορτμουν-Αγιαξ.Δες εκει τι αποδοσεις δινουν στη φανελα του Αγιαξ.
δε μπορουσε να κρατησει λιγο ακομα ο γαυρος να παιξω δυαδα σαλκε-μιλαν στο ημιχρονο με καλη αποδοση…
Ετσι ρε Αρσεναλ ανατροπη μεσα σε 2 λεπτα.Κρατα τωρα για να πληρωθουμε
Sent from my iPhone using Tapatalk
εριξα μιλαν στο 3…αντε, 20 λεπτα μεινανε…
Και το λέγαμε μην εμπιστευτείς την Μίλαν…
Τρελό κουβά πάντως και εγώ με 1/3 μόνο…
Ναι μωρη Αρσεναλ!!!Τα τσεπωσαμε καλα
Sent from my iPhone using Tapatalk
σκατα μερα…
Δε γινόταν να μη παίξω τα δώρα Schalke διπλό στο 2.60 και Paris over στο 2.00
Αφού ήρθε και over η Real ενώ στο 70’ ήταν 0-0 πάλι καλά!
Σορρυ dr love,αλλα τα ηθελε ο κωλος σου.
Ημουν 5 λεπτα μακρια απο το ταμειο της ζωης μου,αλλα η ΓΑΜΗΜΕΝΗ η Σιτυ με τις παπαριες στο τελος μου το στερησε.
Ειχα μια χαλαρη δυαδα με Σκανθορπ και Ζενιτ,φεηλ εδω,μετα το δυνατο μου δελτιο,ενα trixie Μπραιτον,Νορθαμπτον,Σαλκε,σουπερ ταμειο εδω με 3/3,και ξερη 3αδα Αρσεναλ,οβερ Παρι και DNB 2πλο Σιτυ.Αλλα χωρις καλυψη,καθως πηρα το DNB ως καλυψη.
Παλιομπασταρδε Μαντσινι,οταν παιρνουμε προβαδισμα στο Μπερναμπεου,και μαλιστα 2 φορες,κρεμιομαστε απο τα δοκαρια.Δεν αφηνουμε τον Τζεκο να μην μαρκαρει και τα χαφ να ειναι ψηλα.2πλη αμυνα σε καθε παικτη που παιρνει την μπαλα κανουμε ΓΑΜΩΤΟΣΠΙΤΙΣΟΥ.Και κρατα μου εστω το Χ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ να παρω αντι για 20 φορες,5 φορες τα χρηματα μου πισω.Που να σου μπει το κασκολ στον κωλο αρχιδι.
Τελοσπαντων,η 3αδα με Σαλκε και τις αγγλιδες εδωσε παλι ενα απο τα καλυτερα ταμεια που χω βγαλει,καθως το ειχα φορτωσει αρκετα καλα,ειδικα τις δυαδες,αλλα ειναι μεγαλη ξενερα να χανεις το αλλο ετσι στο τελος.