Στοιχημα

λιγα μετρα πριν το καραισκακης πηγα και εριξα ενα δελτιο.
Μαλαγα,Αρσεναλ και Παρι μας πηγανε ταμειο!:wink:

εδιτ:εκανα και ομοιοκαταληξια :stuck_out_tongue:

Δεν μου καθεται καλα κανενα σημειο στα σημερινα,οι περισσοτερες αποδοσεις ειναι πολυ χαμηλες.Θα παω στα γκολ μονο,γκολ-γκολ Λιλ,οβερ 3,5 Μπαγερν και Σαχταρ,και απο τα αγγλικα οβερ 2,5 Μπερτον-Γιορκ.

πουτανα μιλαν!

εγω πιστευω σε κανα Χ2 της Γιουβε

τα αλλα δεν αξιζουν
οι αποδοσεις ειναι αθλιες

Συμφωνω και εγω οτι σημερα δεν ειναι για σοβαρο παιχνιδι.Επαιξα χαλαρα μια δυαδουλα over την Γιουναιτεντ και την Μπαγερν

Χή2 η βαλενθια μ’αρεσει πολυ.Στο πρωταθλημα εβαλε πολυ δυσκολα στους μεγαλους!Αδικαιολογητο το 6+

Στην κατασταση που ειναι η Μπαγερν φετος,νομιζω πολυ δυσκολα θα καταφερει να παρει κατι εκει μεσα η Βαλενθια.Αλλα πιστευω οτι θα σκοραρει,και γενικα οτι το σκορ μπορει να ανοιξει πολυ,γι αυτο και το ριξα οβερ 3.5 στο 2.50.Οπως και τη Σαχταρ,επιθετικα ειναι παρα πολυ δυνατη,πιστευω οτι ανετα βγαζει το οβερ και μονη της,χωρις να χρειαστει να σκοραρει η Νορντζελαντ.

ρε Μπαγερν μη χανεις πεναλτυ στο 93 και μου γαμας την 3αδα…!

Τουλαχιστον βγηκαν τα λαηβ γκολ-γκολ της Γιουβε,το ριξα στο 10 σε 2 αποδοση,και μετα στο 70κατι εριξα και το Χ της Γιουβε στο 4.30,οποτε καλα πηγε και σημερα.

στο κουβά λογώ Γιουβεντους που την είχα παιξει 2ΠΛΟ

H Γαλατά άξιζε το Χ; Γιατί έριξα ένα κουπόνι με διπλές ευκαιρίες Chelsea - Juve X2, ManU - Galata X2, Celtic - Benfica 1X με απόδοση κοντά 9.5

Στο πρωτο ημιχρονο ειχε 2 δοκαρια,και στο δευτερο εχασε τετ α τετ.Αλλα και η Μαντσεστερ εχασε πεναλτυ (αν και ηταν ψιλομουφα).
Εγω θεωρω οτι αξιζε να σκοραρει τουλαχιστον σιγουρα.

Το over της Μπαγερν το επιασα αλλα με γαμησε η Γιουναιτεντ τι διαολο απο το 7 1-0 και εμεινε εκει ρε γαμωτο

Sent from my iPhone using Tapatalk

Λιβερπουλ 2
Ατλετικο Μαδρ. 2
Ιντερ 1
ΠΑΟ 2

:papas:

θάνατος λέμε!
στο ιδιο δελτίο λιβερπουλ, ιντερ και ο παναθηναικος. δεν ξέρω καν με ποιους παίζουν και δεν θέλω να στο γκαντεμιασω, αλλά παναγία μου!!

γιαυτο εβαλα την φατσα απο κατω
ολες ειναι φετος για τον που…!!!
αλλα δεν ξερεις ποτε.
Εννοειτε οτι θα πονταρω πολυ λιγα. :wink:

μασινχεντ,αμα εισαι παναθηναϊκος,καλυτερα μην το ακουμπας καν το ματς.Μην παιζετε τις ομαδες σας ρε σεις,ειναι οτι χειροτερο,δεν μπορειτε να το δειτε αντικειμενικα.

Εγω θα το ριξω μαλλον ασσο Μαριμπορ παντως.Και μαζι του μου κανε κλικ το διπλο της Ανζι στην Ουντινεζε στο 2.45.Επισης, το διπλο της Νιουκαστλ στη Μαριτιμο δινεται στο 3.20(!!),αλλα μολις διαβασα οτι ειναι εκτος αποστολης Σισε,Ντεμπα Μπα,Μπεν Αρφα,Κολοτσινι,Κρουλ,Ραιαν Τειλορ,Σιμπσον και Τιοτε…Αρα το αφηνω.

Επισης συμπαθητικο και το γκολ-γκολ/οβερ στο Τοτεναμ-Λατσιο,και ισως και το Χ ΑΕΛ-Γκλαντμπαχ και το διπλο της Μαρσειγ στη Φενερ(αν και επεσε στο 2.90 απο το 3.20 που το ειχα δει χτες),που την ειδα την Κυριακη με τη Νανσι και ηταν φοβερη,ειδικα στο πρωτο ημιχρονο.

δεν το παιζω επειδη ειμαι Παναθηναικος
Απλα σκεφτομαι οτι και στον Παο και στην Λιβερπουλ δεν εχουν περιθωρια για αλλα
αρνητικα αποτελεσματα.

και πριν εκανα ενα λαθος
Η Ατλετικο ειναι πολυ καλη φετος

H Ατλετικο θα παιξει με παρα πολλες αλλαγες,οι μισοι βασικοι θα ειναι παγκο.

Για σημερα φορτωσα το over στο Τοτεναμ-Λατσιο.Μου αρεσε και το διπλο της Ανζι αλλα το φοβηθηκα

Ανζι-τβεντε οβερ-λεβερκουζεν γκολ-γκολ
Αυτα για σημερα