Στοιχημα

http://www.betsellers.com/ Αυτός που γράφει εδώ το editorial

Καταστροφικο σκ μονο την Σιτι και Ναπολι επιασα.Ελπιζω να ρεφαρω μεσοβδομαδα με την ευρωπη

Λοιπον εκτος του διπλου της Τοτεναμ που ειπα προχτες στο 2.15,δινουν και την Παρι στην Πορτο στο 3.30(!!).Τα χω ηδη βαλει μαζι σε δελτιο.

Αρχισε να πεφτει η Τοτεναμ αυτην την στιγμη ειναι στο 2.10 και την φορτωσα και εγω απο τωρα

Ρε σεις,τι γινεται,τα φαβορι εχουν “καλες” αποδοσεις.Και η Ιντερ στη Νεφτσι Μπακου δινει 1.91,αυτο σιγουρα θα πεσει,και ο ασος της Σιτυ με Ντορτμουντ δινει 1,91.Περιεργο.

θα χωσω ολα τα φαβορι σε ενα παρολι 7-8 αγωνων μπας και γινει το καλο…

σιτι-τοτεναμ-ιντερ για αρχη

βαλε και Τσελσι μεσα

για σημερα επαιξα
Μαλμε 2
Χαλμσταντ 2
Χελμοντ 1

παω με κπρ στο 2.45, ειδα και εντεκαδα κατεβαινει φουλ επιθετικα…

edit: το’καψα το ματς

Χαλια οι σημερινες αποδοσεις στο τσου λου αλλα επειδη πιστευω οτι η Σελτικ δεν εχει καμια τυχη στην Ρωσια φορτωσα την Σπαρτακ στο φτωχο 1.61

δεν αξιζει πολυ σημερα
αλλα βλεπω νικες Βαλενθια,Μαντσεστερ Γιουν,Μπαρτσελονα

εχω παιξει ηδη το διπλο της Τοτεναμ γιατι πιστευω θα πεσει η αποδοση

Ολοι το εχουμε κανει αυτο :slight_smile: κατα τα αλλα παλι καλα ισοφαρισε η Σπαρτακ τους ξυλοκοπους γιατι θα παθαινα εγκεφαλικο.Στο δευτερο πιστευω τους εχει αμα παιξει λιγο σοβαρα ενα γκολ ευκολα η δυσκολα θα το βαλει

Α ρε μπουρδελο Σπαρτακ κανεις οτι μπορεις να μην κερδισεις μωρη γαμιολα.Δεν γινονται αυτα ρε εκει που εχει κανει το 2-1 και ελεγχει το παιχνιδι μενει με 10 και τρωει και γκολ

Κουβα απο τον Σαμαρα, τελος :lol::lol::lol::lol:

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πρωτη νικη εκτος εδρας της Σελτικ στην ιστορια της με γκολ Σαμαρα στο 90.Γραφω ιστορια ο πουστης να δω τι αλλη παραδοση θα σπασω.Ηθελα να παιξω την Γιουβεντους αλλα φοβαμαι οτι αμα την παιξω μπορει η Σαχταρ να κανει κανα 0-3 εκει μεσα.Δεν παιζω τιποτα αλλο σημερα θελω να κοιμηθω ηρεμος

Δεν εχει ξανανικησει εκτος εδρας στην Ευρωπη (για Ευρωπη μιλας ε) η Celtic? Εντυπωση μου κανει!

Στο τσαμπιονς λιγκ ρε :wink:

σημερα φορτωσα ολα τα φαβορι εκτος μαντζεστερ…!! αντε να δουμε μακαρι

lol σαβατατζ πλακα κανεις ετσι?Επαιξες 6 φαβορι στο τσαμπιονς λιγκ ετσι ντουκου?Και μαλιστα τα φορτωσες κιολας?
Καλυτερα να εδινες τα λεφτα σου στον Σαμαρα να σωσει τη χωρα,περισσοτερες πιθανοτητες ειχαν να πιασουν κατι εκει.

Εγω δεν ακουμπαω σημερα,περιμενω αυριο Παρι που εχω ηδη παιξει και θα δω τα υπολοιπα αυριο.

Αληθεια, τι ματσακι προτεινετε για σημερα; Οχι για στοιχημα. Ελεγα να δω το Benfica - Barcelona.

Εγω Γιουβε-Σαχταρ θα εβλεπα,αλλα δεν θα ειμαι σπιτι.