Παρι μεγαλο διπλο αυριο
και βλεπω και ασο Αντερλεχτ,Σιτυ
Αντερλεχτ με την Μαλαγα;;;Πλακα κανεις ετσι;;;
καθολου
μεσα στο Βελγιο θα παιξει καλα
Και οι δυο ειναι σε καλη κατασταση και αηττητες στο πρωταθλημα,αλλα αλλο το επιπεδο του βελγικου και αλλο του ισπανικου πρωταθληματος.Εγω προσωπικα δεν θα επαιζα τιποτα περα απο γκολ/γκολ ή οβερ,αλλα το 3.10 στον ασσο ειναι παραπανω απ’οσο θεωρω οτι θα επρεπε να δινει.
Εγω παντως το βλεπω χ2
Τι στο μπούτσο κάνει η Γαλατά τώρα, γύρνα το μωρή γαμιόλα :!:
αυτο.ελεος ρε γαλατα.
To X της Γιουβε με την σκληροτράχυλη Σαχταρ και η νίκη της Μαντσεστερ μ’ έφτιαξαν για σήμερα.
Κάποιος μάγκας να με πει τώρα τι να παίξουμε τη Ζενιτ με τη Μίλαν αύριο.
τιποτα.
αν υποθέσουμε οτι ο ολυμπιακος θα χάσει με διαφορά, πόση λετε να είναι.? θα έπαιζε κανείς τα 4 γκολ διαφορά?
χωρίς παρεξήγηση ε.
ακριβως 4 γκολ διαφορα εχει 13 αποδοση και ακριβως 3 εχει 7… ωραιο και το 2.15 για να σκοραρει η αρσεναλ και στα δυο ημιχρονα
έπαιξα ενα 10ρικο με -3 την αρσεναλ στο 8.5. βέβαια θα εχει πολλές αλλαγές και ισως δεν βγει.δεν πειράζει.θα βρίζω σε κάθε φάση :lol:
*1000% θα βρίζω ζερβινιο μετά το ματς.
Εγω το εχω στο οβερ 3,5 παντως.
Ρε σεις,η Σιτυ ανεβηκε στο 2.15.Τι στον πεο,ποσοι την κοντραρουνε?
Επισης,ξερετε ποσο “αγαπαω” τη Μιλαν,αλλα σημερα ισως ειναι σωστο να παιχτει στο διπλο ή εστω στο Χ2/DNB.Το κλιμα στη Ζενιτ ειναι σαπιο,γκρινιαζουν οι Ρωσοι που ο Βιτσελ και ο Χουλκ παιρνουν 5 φορες περισσοτερα λεφτα απο αυτους,οπαδοι παιρνουν τηλεφωνο οτι βαλαν βομβα στο γηπεδο και βρισκουν εναν ψευτομηχανισμο με μια μπαταρια μεσα και ενα μηνυμα “ΧΟΥΛΚ ΦΥΓΕ”,ο Χουλκ δεν δινει πασα σε κανεναν,και δεν του πολυδινουν κιολας μεχρι τωρα,γενικα δυσκολα αυτο το μπουρδελο που εχει γινει η Ζενιτ θα μπορεσει να παρει νικη.
2,05 έχει σε μένα τη Σίτυ και μου άρεσε πολύ. Πόνταρα εκεί, έβαλα και κάμποσα στο Χ του Αγιαξ με την Ρεαλ, με άσσο νομπετ.
Επίσης έπαιξα το διπλό της Μάλαγα στο 2,35, την πάω πολύ φέτος, και ότι στο Άρσεναλ-ΟΣΦΠ θα μπουν 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο.
Mου αρεσει πολυ ο ασσος της Σιτι στο 2.10 και τον φορτωσα ασχημα
μιλαν θα χωσω και εγω και μου εχουν κολλησει δυο Χ για σημερα! το ενα της παρι και το αλλο της μαλαγα! τι λετε?
Σωστο σε βρισκω.Παντως Παρι και Μαλαγα αν φυγουν απο το χ πανε στο διπλο κατα την γνωμη μου
2.87 το over στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ στην 365.
Εγώ θα το παιζα, είναι τέρμα λάθος η απόδοση.
Σάλπι επιστρέφει και έχει παράδοση νομίζω στο γήπεδο αυτό.
Κλάους σε τοπ φόρμα.
Η άμυνα θα είναι με Κουμαλό-Ιντζίδη και κλασσικά 2 βραζιλιάνους μπακ οπότε προβλέπω σίγουρα 1 γκολ+ παθητικό. Και το να χάσουμε το βλέπω δύσκολο.
μετα το χθεσινο τσελσι απο ημιχρονο, σημερα το εριξα στην αρσεναλ σε ασιατικο χαντικαπ -1.25 σε αποδοση 2.05
η αμυναρα της θρυλαρας δε νομιζω να με απογοητευσει
Αυτό είναι το σίγουρο!