Στοιχημα

Θέλω οποιος παίζει σε ξένη εταιρία να μου δώσει λίγο τις αποδόσεις των ομάδων για άνοδο της Β εθνικής αν υπάρχουν.

χαχ,την ερωτευομαι ακομα περισσοτερο αυτη τη Μιλαν.Για τους λογους που ειπα πριν σκεφτομουν ουτως ή αλλως να κοντραρω Ζενιτ (ειναι μπαχαλο μπροστα,ουτε ενας σωστος συνδυασμος μεχρι τωρα),και επειδη ειδα μπηκε δυνατα στα πρωτα 10 λεπτα η Μιλαν,την εριξα διπλο ημιχρονο στο 4.20.0-2 στο 17.
Αν και νταξει δεν πανηγυριζω ακομα,με τη Μιλαν ολα τα περιμενεις.

ε ρε ρουφιανα μιλαν

αχαχαχ θεοι ειναι ρε πουστη.Καλα που πηγα μονο στο ημιχρονο

απαραδεκτοι .αντε να το γυρισουν τωρα

επαιζαν κατι φιλοι στοιχημα στον οπαπ και εριξα μια τρελα ενα τριανταλεπτο…2 παρι, χ αντερλεχτ, χ/1 σιτυ και 4-1 αρσεναλ… 202 ευρω πιανει και επειδη μ’αρεσε το επαιξα και στο χιλλ αλλα τοσα και παιρνει 310 ευρω… παμε να βγαλουμε ενα μηνιατικο…:stuck_out_tongue:

edit: και το καλο μου δελτιο στο οποιο εβαλα το τελευταιο 5ευρω που μου εμεινε εχωσα 5αδα ρεαλ,σιτυ,αρσεναλ,ντιναμο,τοτεναμ…

Έπαιξα δυάδα fun bet ημίχρονο/τελικό Άγιαξ-Ρεάλ 1/2 και Πόρτο-Παρί 2/Χ.
Αύριο έχει πιο καλά ματσάκια για ποντάρισμα.

ασε μας ρε οπαδέ της τζιχαντ να πούμε. παλιοκαγκουρα γαμω.
βέβαια ετσι οπως κλείνει καλα ο ολυμπιακος,+ το νερο+την απαλεψια της αρσεναλ να δινει μπάλα σε ζερβινιο, δεν θα καλύπτονταν το χαντικαπ, αλλά λέμε τώρα,…

Στο 1.80 εχει ανεβει ο ασσος της Αρσεναλ.Ε το φορτωσα και αυτο πιστευωντας οτι θα σοβαρευτει και θα παιξει μπαλα στο β.Περιμενω και την Σιτι ακομα 0-0 και αυτη

μας γαμησε αυτη η πορνη η σιτυ…

Αρχιδια!!!Παλι καλα που επαιξα την Αρσεναλ στο ημιχρονο και εσωσα καπως την κατασταση.Α ρε πουτανα Σιτι

[QUOTE=Therion;1416427]Εγω το εχω στο οβερ 3,5 παντως.

[QUOTE]

ε ναι. φυσικά… με γκολ στο 94… :lol:

Παρακαλειτε ο κύριος Χαρτ να μου πληρώσει το όβερ που μου στέρησε…Μα τι έβγαζε ο τύπος??? 11-12 σουτ (τι σουτ δηλαδη, σουτάρες) μέχρι και το γκολ κόντεψε να βγάλει.

[quote="“crimson_Idol,post:4152,topic:3104”]

ε νταξει ρε μαλακα,δεν εκατσε η Παρι ομως :ρ

Τουλαχιστον αν βγει η Τοτεναμ αυριο παιρνω τη δυαδα.

Τρελο ματς στο Μαντσεστερ παντως,ο Χαρτ εβγαλε τα απιστευτα.Η Ντορτμουντ αξιζε ανετα το διπλο,και με μεγαλο σκορ μαλιστα.

Επισης,καπου εδω να πω στον Αντσελοτι οτι ΓΑΜΙΕΤΑΙ και οτι ειναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ,και οτι ο Λαβετσι επρεπε να του σκασει μπουκετο που τον ξεφτιλισε ετσι,βαζοντας τον στο παιχνιδι στο 73,και βγαζοντας τον στο 81.Ο βλαχος λεει οτι ο Λαβετσι ειχε τραυματιστει,αλλα ουτε τον ειδα να κουτσαινει,ουτε η (καθολου ηρεμη) αντιδραση του οταν τον εβγαλε εδειξε κατι τετοιο.

Εχεις τετοιον παιχταρα,και τον αφηνεις παγκο απο τη μια,και απο την αλλη τον βαζεις μεσα στο 73 και τον βγαζεις μετα απο 8 λεπτα για να βαλεις τον πασταφλορε?ΑΓΑΜΗΣΟΥ δηλαδη.

Στο 1.72 εχει πεσει η Τοτεναμ φαντασου τι φορτωμα εχει πεσει.Εγω την προλαβα στο 2.10 παντως

Μέχρι τώρα έτσι όπως τα βλέπω ξεχώρισα το όβερ 2.5 της κλαμπ μπριζ, το g/g της ρουμπιν με την παρτιζαν, το διπλό της τβεντε και τον άσσο της αιντχοφεν! :-k

*Κάποια άλλα σημεία που μου αρέσουν είναι τα διπλά της λεβερκούζεν και της ντνιεπρ καθώς και ο άσσος της στεαουα.

εριξα ενα στο 3.4 tottenham win to nil

για να δουμε αν θα συνεχιστει η ρεντα, καθως μετα το χθεσινο οπου εβγαλα το αρσεναλ +2 σε νεκρο χρονο, και με τρομερη δοση κωλοφαρδιας σε ολο το παιχνιδι, θελω κατι να με φερει στην πραγματικοτητα :stuck_out_tongue:
αλλα νταξει 3.4 να κερδισει η τοτεναμ χωρις να σκοραρει ο βαζελος καλη αποδοση μου φανηκε

Διπλο Ντνιεπρ στηριζω κι εγω.Οι αποδοσεις σε αυτα που συζητουσαμε τις προηγουμενες μερες παντως εχουν παρει την κατω βολτα,οπως ηταν αναμενομενο.

Θα παω σε 3αδα με Ντνιεπρ,οβερ Αννοβερο και το Χ της Μπιλμπαο που μου εχει κολλησει για καποιο λογο.Και περιμενω και Τοτεναμ για δυαδα με το οβερ 3,5 του Ολυμπιακου,και μια ακομα δυαδα που εχω παιξει απο προχτες με διπλο Μπορντω και ασο Μπριζ(οταν εδινε ακομα 2.10).

προχθες ταμειο
χθες τεραστιο κουβα

σημερα επαιξα
Ιντερ 2
Τοτεναμ 2 το 1,95 προλαβα
Ντνιεπρ 2
Στουτγαδη 2