Φαγανε γκολ Τβεντε και Λυων με το καλημερα,εφυγε 2αδα διπλα DNB,στο 2,40 το καθενα.
–Χαμος,το φαγε και το Αννοβερο απο τη Λεβαντε με πεναλτυ και απευθειας κοκκινη,και η Βασιλεια απο την Γκενκ.4 “φαβορι” πανε για σπασιμο.
Φαγανε γκολ Τβεντε και Λυων με το καλημερα,εφυγε 2αδα διπλα DNB,στο 2,40 το καθενα.
–Χαμος,το φαγε και το Αννοβερο απο τη Λεβαντε με πεναλτυ και απευθειας κοκκινη,και η Βασιλεια απο την Γκενκ.4 “φαβορι” πανε για σπασιμο.
ti kanei h sporti ??? 2-0 sto 25 aksizei to dilp sto live???
(sorry gia ta greeklish eimai eksoteriko )
οχι γιατι εγινε 3-0
οχι ρε ουτε στο 1-0 δεν αξιζε για ανατροπη,ειναι εντελως χαλια αμυντικα η Σπορτινγκ φετος.
Ακου εκει 3 απο την ομαδα που παιζει ο ΤΟΡΓΚΕΛΕ.
1-3 η Λυων,αντε ξυπνα και συ μωρη Τβεντε.Το βαλε και η Τοτεναμ,αναμενομενο αυτο.
καλα παμε
ενας στη δουλεια εβαλε 300 ευρω διπλο απο ημιχρονο η Τοτεναμ
και μου καντο κι εσυ
Που να παιξω τοσα λεφτα βρε?δεν ρισκαρω τοσα
πωπω ρομπα και η Μπιλμπαο.3-0.Και η Τβεντε χανει αβερτα ευκαιριες και στις αντεπιθεσεις της Χελσινμποργκ ανετα τρωει κι αυτη και 3ο.
Ελα μωρη τριφυλλαρα και ας παω κουβα.Βαλε αλλο ενα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μας πηδηξε η Τοτεναμ,αλλα το λαηβ εσωσε την κατασταση,ισοφαρισε η Τβεντε στο τελος,αρα παιρνω μοναδα σε αυτο,η Λυων ισοφαριστηκε αλλα το εκανε 3-4,και μαλιστα οταν ισοφαριστηκε την εβαλα και σε δευτερη λαηβ δυαδα με το διπλο της Λεβερκουζεν,βγηκαν και αυτα τα 2.
Να δουμε τα βραδινα τωρα.
Σημερα ειλικρινα δεν με πειραξε καθολου που πηγα κουβα.Για το βραδυ δεν θα παιξω τιποτα γιατι ειμαι δουλεια και δεν εχω δει τιποτα
Sent from my iPhone using Tapatalk
μαζι σου κι εγω ΚΕΝ!!!
0-1 η ΑΕΛ στη Μαρσειγ
ευτυχως που δεν επαιξα γιατι θα με εστελνε η τοτεναμ… πραγματικα σημερα ολη η ελλαδα πηγε κουβα απο αυτο το ματς…
πωπω γκαβλες στο λαηβ σημερα.Ντνιπρο στο Draw no bet 4,33,μολις το γυρισε,δυαδα Μπριζ και Μαρσειγ,εχει σφραγιστει,και διπλο Φενερ στο 4.20,2-4 στο 86.Και κοντραρα σε φαν μπετ φαση την Ατλετικο,διπλο Πλτσεν στο 15,βγαζει κατι αντεπιθεσεις φαρμακι.
να πα να γαμηθει η Τοτεναμ :!:
Ε στοπ:p
κλαην μαην,ολα τα αλλα εκατσαν,αυτο ηταν φαν μπετ του κερατα.
Ηρωικη Ντνιπρο γαμω την πουτανα :’)
Ειχαμε γκολ σε ΟΛΑ τα ματς του ουεφα εντωμεταξυ ε.Μονο η Ατλετικο ειχε μεινει και το βαλε με μια σουταρα στο 92.
απο μεγαλες αποδοσεις εχω ξεχωρισει κπρ και ρεαλ σε αποδοσεις γυρω στο 4… θα ψαξω αλλα 2 ματς για να τα βαλω σε ενα συστημα 2-4…
Έπαιξα το Λιβερπουλ Ουντινέζε 2 ημίχρονο 1 τελικό και ήρθε το αντίθετο γαμώ. Έπαιξα Νιουκασλ-Μπορντώ Χ, ήρθε 1. ΑΛΛΑ έπιασα ζευγαράκι Μαρσειγ-ΑΕΛ 1 και Μπριζ-Μαριτιμό΄2-0 ακριβές, στο 10,31 σύνολο η απόδοση. :D:D
Σημερα αποχη και μελετη για τα παιχνιδια του σκ που εχει πολυ ψωμι
To διπλο της Βερντερ αξιζει σημερα,στο 2.50 στην εδρα της τραγικης Αουγκσμπουργκ ειναι πολυ καλη αποδοση.Και ισως και νικη Σεντ Ετιεν χωρις να δεχτει γκολ,2.30 δινει,η Νανσι ειναι 5 ματς χωρις γκολ και συνεχιζει.