Στρομσγκοντσετ 2
Μαλμε 1
Χελμοντ 2
οι δυο πρωτες εχουν στοχο το πρωταθλημα
η τριτη στοχο να παει απευθειας πλειοφ,τελευταια αγωνιστικη του πρωτου μερους
Στρομσγκοντσετ 2
Μαλμε 1
Χελμοντ 2
οι δυο πρωτες εχουν στοχο το πρωταθλημα
η τριτη στοχο να παει απευθειας πλειοφ,τελευταια αγωνιστικη του πρωτου μερους
Παλι καλα που δεν επαιξα.Η βερντερ πηγε αδιαβαστη και ακολουθει και η Σεβιλλη που χανει στο 75 με 1-0
Εγώ τα 'παιξα και τα δυο και κουβάς καλός
Δεν εισαι ο μονος.Ολος ο κοσμος αυτα επαιζε σημερα
Τη Σεβίλλη την είχα στο Χ. Ενηγουεη, τρεις μέρες σερί έβγαζα κέρδος, δε μου κακοφάνηκε σήμερα.
Για σημερα μου αρεσει πολυ το δυαρακι που δινει στο διπλο της Αρσεναλ με την Γουεστ Χαμ και το φορτωσα.Κατα τα αλλα για γελια το 1.57 που δινει στην Αεκ
Πολυ επικινδυνο το Γουεστ Χαμ-Αρσεναλ,και ο Αλαρνταις απ’οτι ειδα εχει πολυ καλη παραδοση εναντιον της,δεν με εμπνεει.
Απο αυτα που κοιταξα ως τωρα,μ’αρεσαν παρα πολυ τα διπλα του Αμβουργου στην Γκροιτερ Φιρτ που δεν στριβει με τιποτα (2.50) και το απιστευτο 3.80 στο διπλο της πολυ φορμαρισμενης Σαμπαντελ (5 σερι νικες) στην ασταθη Πονφεραντινα.Αυτα τα 2 θα μπουν σε μονα αποδεκτα σιγουρα.
Μετα,με ψηνουν το διπλο της δευτερης καλυτερης επιθεσης της Λιγκ 1 Πρεστον στην πολυ μετρια Ολνταμ,που ναι μεν πηρε ενα διπλο στην Κρου,αλλα δεν με πειθει,και το διπλο της Κροουλι στην Μπρενφορντ στο 3,50.Αλλα ακομα ψαχνω τα υπολοιπα.
To διπλό της Σαμπντόρια μέσα στο Κιέβο του 5 στις 5 ήττες στο πρωτάθλημα είναι δελεαστικό στο 2,85.
Επίσης πόνταρα στο Χ της Σαραγόσα με την Χετάφε, με άσσο νο μπετ.
Και τέλος ένα ζευγαράκι Λιλ-Αζαξιο 2 (draw no bet) γιατί η λιλ παει κατα διαόλου και πληρώνει καλά η Αζαξιό + Μπαστια-Τρουα Χ (ασσος νο μπετ)
ως τωρα κουβα με Σουονσι
πιστευα οτι θα επιστρεψει στις νικες
Πλερωσε το Αμβουργο παλι,οπως και το διπλο ημιχρονο για την Πορτσμουθ σε αποδοση 7.Παμε τωρα και η Σαμπαντελαρα.
Η Πρεστον απο την αλλη απογοητευει.
πεκαρα-λατσιο 2
φιορεντινα μπολονια 1
αρης πλατανιας 1
μπαρτσα ρεαλ 1
μιλαν ιντερ 2
ατλετικο μαλαγα 1
σε μια τριαδα γ να παρω ενα 10ευρο αρη-ατρομητο και βαζελο…
και ακομη ενα πολυ φιλοδοξο
μιλαν-ιντερ 2
μαρσειγ παρι-2
μπελγρανο-μποκα 2
οφη παοκ 1
κανεις που ασχολειτε με στοιχημα πιο πολυ αν εχει γ αυριο καμια τετραδα ας τη δωσει…!!
Για να χωθουμε λιγο στην Εβερτον στο διπλο Draw No Bet σε 6 αποδοση.
ανοιξε δικο σου θεμα και να πετας προτασεις συνεχεια
Αντε να παρουμε κανα φραγκο και μεις
Θεριε Thnx για αμβουργο ε
εριξα ενα και στο αλλο δικο σου την σαμπαντελ πως σκατα λεγεται σε draw no bet στο 2.82 και west ham ασιατικο χαντικαπ 0.25 στο 2.28
2-2 η Σουονσι σε 8 λεπτα
αντε γυρνα το!!!
τιποτα χαλισεκο λατρεια :*
Το πηρε το πεναλτυ ο Μιραλλας στο 86,2-2.Αντε να δουμε.
το βαλε
Βλεπω να γινεται 2-3 στο 92
Μπα παραλιγο να το βαλει η Γουιγκαν βασικα,δεν εκανε φαση μετα το 2-2 η Εβερτον.Αλλα κλαην,αξιζε στο 6 με DNB,τα λεφτα μου πισω τα πηρα.
Ελα τωρα να σπρωξουμε ολοι μαζι Σαμπαντελ.
Ωραια ξεκινησα.Μολις το τσιμπησε η Αρσεναλ [-X