εγω την φοβηθηκα
επαιξα Σαλτσμπουργκ 2
ΠΑΟΚ 2
Σεντ Γκαλεν 1
Γκρασχοπερς 2
εγω την φοβηθηκα
επαιξα Σαλτσμπουργκ 2
ΠΑΟΚ 2
Σεντ Γκαλεν 1
Γκρασχοπερς 2
Ε μας γαμησες ρε μουνι,πεναλτυ πρωτα για το 1-0,μετα κοκκινη λιγο αφου ισοφαρισε η Σαμπαντελ,ΑΓΑΜΗΣΟΥ ΚΟΡΑΚΑ.
Ναι ρε πουστη το γυρισε η Αρσεναλ.Κρατα γερα τωρα να παω ταμειο
ενω ο ΠΑΟΚ χανει ευκαιριες :?
1-3 Ταμειοοοοοοοοο :yahoo:
Λοιπον,αρχικα,σημερα πιστευω οτι η Γιουναητεντ θα περασει απο τη Νιουκαστλ.Οχι επειδη ειναι ομαδαρα,οχι επειδη το αξιζει,οχι επειδη θα παιξει τρελη μπαλα,αλλα επειδη διαβασα κατι υποπτα περι του διαιτητη που σφυριξε το ματς με την Τοτεναμ να σφυριζει χτες League 2,και επειδη στο σημερινο διαιτητης οριστηκε ο Γουεμπ,που ουκ ολιγες φορες εχει σπρωξει Γιουναητεντ.Σκεφτομουν την κοντρα απο χτες,αλλα τελικα μπα.
Θα παω με Λεβερκουζεν που με πληρωσε και την Πεμπτη,απεναντι στην Στουτγκαρδη που εχει μονο μια νικη σε ολα τα επισημα της φετος,και εφαγε 3αρα απο τη Μολντε την Πεμπτη,με την πολυ ανεβασμενη Τορινο που δινει 2.10 απεναντι στην Καλιαρι που δεν εχει καν νικη,σκεφτομαι σοβαρα την απιστευτη φετος Αιντραχτ στην κακη και χωρις ψυχολογια Γκλαντμπαχ (3.10),οβερ στο Λοριαν-Λυων (2.05),το διπλο της Μπρομαποϊκαρνα στο 1.95,ενω για πιο ρισκο,πιστευω ειναι αρκετα πιθανο το Χ στο Μαρσειγ-Παρι.
Με τρωει το χερι μου για διπλο στο Κλασικο σημερα…Χωρις Πικε Πουγιολ η ηδη μη αξιοπιστη αμυνα της Μπαρτσα μαλλον θα ειναι για τα πανηγυρια αποψε.Απο την αλλη,ποσες φορες να χρειαστει η αμυνα της μεσα στο Καμπ Νου + το οτι μπροστα εχει και ενα Μεσσι που ανα πασα στιγμη σε κανει μπαλαρινα.Αλλα κ παλι.Ο Ουλτρεξ φορ μεν εχει τρελες καβλες αυτο τον καιρο και τα 3.50 ειναι πολυ καλα για να τα περασω :-k
Για σημερα ξεκινησα με το διπλο του Παναθηναικου στην Ξανθη και για μετα μου αρεσουν το χ2 της Ρεαλ και το γκολ-γκολ στο Μαρσειγ-Παρι
Sent from my iPhone using Tapatalk
προλαβα να παιξω
Λατσιο,Γιουβε,Ντορτμουντ,Μαντσεστερ
ολα διπλα
βλεπω Χ2 της Ρεαλ το βραδυ
και μια νικη επιτελους του ΠΑΟ
Μην παίζεις την ομάδα σου ρε συ ΚΕΝ σε σημείο, πόσες φορές τα χουμε πει; Σε έχει στείλει και κουβά πόσες φορές φέτος. Πάντα κόντρα την ομάδα μας όταν ντε και καλά θέλουμε, ώστε να χαιρόμαστε έτσι κι αλλιώς
Μαλακια επιλογη η Τορινο,με επηρεασε η εμφανιση της στο τελευταιο 25λεπτο με Αταλαντα,που της εβαζε ενα γκολ καθε 5 λεπτα ξερω γω.Καλυτερη η Καλιαρι,πηρε και πεναλτυ και προηγειται,χλωμο να γυρισει αυτο.
Χωθηκα στη Γιουβε στο 3,50 παντως,εχουν εγκατασταθει κανονικα στην περιοχη της Σιενα,του πουστη,καπως θα μπει.
E επιτελους μπηκε.
Ισοφαρισε και η Τορινο και μου το ακυρωσε για οφσαιντ ο κορακας.Αρχιδια,οριακοτατο ηταν αν ηταν.
αντε να παμε κανα ταμειο
και στον αγώνα της φουλαμ κοιμήθηκε ο διαιτητής. χερι πανω στην γραμμή και δεν εδωσε τίποτα.
το οβερακι, οβερακι πάντως
Σημερα πιστευω οτι θα το κανουμε το διπλο.Το εχει και 2.20 δεν μπορουσα να αντισταθω
Παμε μωρη Τβεντε μαστουρα!
Mαντσεστερ 0-2 γρηγορα
παμε με φορα σημερα
Δεν γινεται να ληξει under το Λοριαν-Λυον ρε πουστη,εχουν χασει απιστευτες ευκαιριες και οι δυο.3 δοκαρια συνολικα,και 5-6 τετ α τετ χαμενα και απ’τις δυο μαζι.
γιατι ρε Ντορτμουντ το εφαγες?
εληξε under.χρμφ.
ποτε το φαγε η ντορτμουντ ρε?