Ασος Λεβαδειακο στο ημιχρονο στο 2.30 ομως κατι λεει.Οπως και το οβερ της Μονακο στο 2.
Λες;;;Θα ριξω μια ματια και μπορει να παιξω κατι λιγα
Τελικα δεν επαιξα τιποτα παλι καλα αφου ο Πανθραξ εκανε το 0-1 με πεναλτι
Τι παιζει εδω,0-2 ημιχρονο ο πανθραξ λεει.
Δειτε το 3ο γκολ του Πανθρακα να λιωσετε! Ουτε στο δημοτικο δεν τα καναμε αυτα :lol::lol:
δεν επαιξα σημερα αλλα απο τι βλεπω κουβα θα πηγαινα παλι
σημερα με ετρωγε και επαιξα
Ρεξαμ 2
Ατλετικο Μινειρο 2
Σαο Παολο Χ2
Κρουζειρο Οβερ
Για σημερα επαιξα χαλαρα την Φενερ με - 6,5 ποντους.Πιστευω θα την καθαρισει την Κιμκι
Μια χαρα ταμειακι και σημερα.Με 12 ποντους καθαρισε η Φενερ
Μετα απο 3-4 μερες αποχη,επιτελους εχουμε ματσακια να παιξουμε.
Αν και δεν βλεπω κανενα πολυ καλο σημειο,μου εχει καρφωθει οτι τα δυο “ντερμπι” σημερα θα κολλησουν στο Χ.Ρωσια και Πορτογαλια θα κοιταξουν πρωτιστως να μη χασουν,ειδικα ο Καπελλο θα φυλαει τα νωτα του αρκετα για να κρατησει το 0,και οι Πορτογαλοι που τα ειδαν ολα στο Λουξεμβουργο δεν ξερω αν θα ρισκαρουν να ανοιχτουν πολυ απεναντι στους Ρωσους και στους 0 βαθμους Κελσιου.Μου εχει κατσει πολυ και το 0-0 για ακριβες σκορ,θα μπει σαν φαν μπετ,και ας ληξει και 10-9.Θα το παιξω Χ και μετα θα το δω στο λαηβ για οτιδηποτε αλλο.
Το αλλο ειναι το Σερβια-Βελγιο.Η Σερβια δεν μου κανει αρκετα δυνατη μεσοεπιθετικα για να μπορεσει να κερδισει το Βελγιο(η 6αρα στην Ουαλια δεν μου λεει τιποτα,και μαλλον θα λειπει και ο Σουλεϊμανι),αλλα ανεκαθεν ειχε φοβερα δυνατη εδρα (1 ηττα απο το 2003 εντος),και το ματς θα γινει στην εδρα του Ερ. Αστερα,με 30.000 Σερβους μεσα στο γηπεδο σχεδον.Θα πηγαινα στο διπλο αν το εδινε σε μεγαλυτερες αποδοσεις,αλλα ειναι πολυ μοιρασμενες απ’οτι βλεπω,και νομιζω οτι παλι και οι δυο θα κοιταξουν πρωτιστως να μη χασουν.Παω και εδω στο Χ με ρισκο.
Μετα,βλεπω και τριτο Χ στην Τουρκια,αλλα αυτο δεν ξερω αν θα το παιξω,θα στηριξω διπλο Ουγγαριας στην Εσθονια που δεν εχει σκοραρει ακομα στα 2 πρωτα ματς των προκριματικων στο 2.25,σκεφτομαι το οβερ (2.05) στο Ελλαδα-Βοσνια,καθως οι Βοσνιοι μεσοεπιθετικα εχουν παρα πολυ καλους παικτες,εμεις δεν εχουμε Κυριακο Παπαδοπουλο σημερα,δεν πιστευω να ερθουν να παιξουν κλειστα,ουτε εμας να καθομαστε πισω για το 0-0 και τελος τον αρκετα δυνατο αλλα χαμηλο ασσο της Ελβετιας στο 1.70.
Εθνικες δεν με εμπνεει τιποτα και στραφηκα παλι στο μπασκετακι.Το +9,5 χαντικαπ που μας δινει με την Ρεαλ με δυαρακι αποδοση μου εκλεισε το ματι και το επαιξα κατι ψιλα
η Ρωσια επαιξε ακριβως οπως περιμενα,πολυ κλειστα πισω,αλλα εβγαλε μια πολυ καλη αντεπιθεση στα πρωτο 10λεπτο και εβαλε το γκολ,και απο κει και περα ταμπουρωθηκε και ηταν σχεδον αδυνατο για τους Πορτογαλους να κανουν σοβαρη φαση.Δεν ψαρωνε και ο διαιτητης με τις βουτιες του Ροναλντο ολως περιεργως.
Μια χαρά πήγε το ματσάκι,βγήκε ο άσσος της Ρωσίας.Τώρα περιμένω Αλβανία,Ουγγαρία και Ελβετία.
Ταμειακι και σημερα Καλα με πηγε το μπασκετακι 2 μερες
δεν προλαβα καθολου να δω στοιχημα σημερα λογω δουλειας
Δεν εχασες και τιποτα μονο το μπασκετ αξιζε
ευτυχως τοτε.Αυριο λογικα θα εχει αγγλικοσκωτσεζικες και ισπανιαΒ.
Εγω παντως δεν ασχολουμαι με αυτα τα παιχνιδια
κι εγω μαλλον δεν θα παιξω
θα δω.
Παπαρια σημερα,μονο η δυαδα στο 2-3 Χ Ρωσια,Χ Γεωργια,2πλο Ουγγαρια βγηκε,με χασουρα κατεληξα εν τελει,αφου το αλλο δελτιο με Ελβετια,Χ Τουρκια,Χ Βελγιο,οβερ Ελλαδα καηκε ολοσχερως.Δεν πειραζει,παμε γι’αλλα.