Για σήμερα βλέπω τα διπλά των ντροχέντα, βιτόρια μπαια, γκόιας και το Χ της χερεθ με τη σανταντερ!
…εγώ έπιασα τα αυριανά της β’ Ιταλίας…για να δούμε…καλές αποδόσεις έχει:):!:
εγω λεω να παιξω
Βιγιαρεαλ 1
Ιντερνασιοναλ 2
Βιτορια Μπαια 2
Κρισιουμα 2
Ρε εχετε δει κανα παιχνιδακι για σημερα;;Για πειτε γιατι δεν τα παω καλα με της εθνικες
Εγω εχω παιξει απο χτες το διπλο του Μαυροβουνιου στην Ουκρανια στο 5.80 (5.50 τωρα).
Για συστημα,θα παω με την Ελβετια που μετα το 0-0 με την Νορβηγια περιμενω να ξυπνησει και να δειξει την ανωτεροτητα της απεναντι στην Ισλανδια,και απο κει και περα με εχουν ψησει το διπλο της Ουρουγουαης στην Βολιβια (2.60),η οποια ναι μεν εκανε 2 πολυ κακα αποτελεσματα,αλλα πλεον ο κινδυνος να μεινει εκτος Μουντιαλ ειναι ορατος και με την αρκετα αδυναμη Βολιβια μπορει να ξαναπαρει μπρος.
Επισης,ο ασος της Ουγγαριας με την αποδεκατισμενη και μες στην γκρινια Τουρκια στο 2.90 λεει πολυ για μενα,μονο η απουσια του παικταρα του Ντζουτζακ με χαλασε λιγο,αλλα μαλλον θα το κυνηγησω και θα μπει σε 2-3 με τα παραπανω.
Μετα,καλο μου φαινεται το διπλο της Σερβιας στα Σκοπια σε αποδοση 2,και σκεφτομαι σοβαρα τα χηναρια της Ελλαδας και της Γεωργιας(αυτο ομως αρχισε ηδη αρα το αφηνω για λαηβ) και το διπλο του Περου στην Παραγουαη.
Tετράδα με σύστημα για σήμερα με τις [B]νίκες των Περού και Ουρουγουάη και τις ισοπαλίες της Ελλάδας και των ΗΠΑ[/B]!
2 τετραδες σημερα
Αγγλια 2
Ουρουγουαη 2
Αργεντινη 2
Σερβια 2
Ιρλανδια οβερ
Ολλανδια 2
Τουρκια 2
Ελλαδα 2 (μυριζομαι γκολ του Γκεκα σημερα)
Δυστηχώς δεν πρόλαβα τελικά να παίξω! Και ήταν καλή 4αδα! Μακάρι να χάσει όμως!!! :twisted:
Σκοπιανικη παραγκα,τι πεναλτυ και κοκκινη μη σε γαμησω.
Και συ ρε γαμημενο Μαυροβουνιο τι χανεις πεναλτυ στο 78 και με αγχωνεις τωρα.
–το κρατησαν οι ηρωες,μεγαλη ανατροπαρα και απο Ουγγαρια,3-1 απο 0-1,το βαλε και η Ελβετια,αντε και η Ουρουγουαη τωρα.
παμε για κουβα παλι
1-0 το Βελγιο 15 δευτερολεπτα αφου πηρα τον ασσο στο 2,37 :’)
ΝΑΙ ΒΡΕ ΖΙΡΟΥ ΛΑΤΡΕΙΑ ΝΑΙ.
οβερ 0,5 γκολ η Γαλλια σε 6 αποδοση,το καρφωσε ο τζουτζουκος μου στο 93.
Γαμω την Ουρουγουαη ομως ε.
εμ δεν υπολόγισες το υψηλό υψόμετρο που είναι το λα πάζ που παίζει η βολιβία.
Ε το υπολογισα,αλλα δεν το θεωρησα τοσο σημαντικο.Μαλλον ηταν εν τελει,4-1 εληξε…
μιας και εφαγα ολα τα λεφτα που ειχα βαλει στο χιλλ και σπαστηκα που δεν δεχτηκε το 30ευρω στοιχημα μου με πρωτιες ομιλων που μαλλον περναει περιπατο λεω να αλλαξω εταιρια…
πρωτη σκεψη betfair και δευτερη bet365, για πειτε οποιος ξερει η εχει λογαριασμο σ’αυτες… νομιζω η πρωτη εχει τις καλυτερες αποδοσεις…
η γουιλιαμχιλ εχει παρα πολυ καλες αποδοσεις γενικα,με τις αλλες δυο δεν εχω ασχοληθει,καθως δεν με αφηνουν να κανω λογαριασμο λογω του οτι βρισκομαι στην Ολλανδια,γαμημενοι ολλανδικοι νομοι.Απ’οτι ξερω παντως και οι δυο ειναι πολυ καλες και αξιοπιστες.
Απο τα σημερινα τα γκολ-γκολ της Χαβρης και το οβερ της Μπαρνετ μονο μου αρεσουν,και μετα με λιγο παραπανω ρισκο διπλο Ινβερνες και Χ Μπορντω-Λιλ.
Το 2.70 στο διπλο της Λιντς μου κλεινει πονηρα το ματι
Και γω το ψηνα,ειδικα λογω φορμας της Σεφιλντ,αλλα μετα τη διακοπη δεν μπορουμε να ξερουμε πως θα παρουσιαστουν και οι δυο.Το οβερ παντως το θεωρω αρκετα πιθανο.
Για μενα καλυτερα στην bet365.Σημερα επαιξα κατι ψιλα στο διπλο του Ολυμπιακου στην τουρκια με αβαντζο +3,5 ποντους
σημερα επαιξα
Γαλατα 2 (κι ας εχει τσαμπιονς λιγκ,δεν νομιζω να κανει και 3η γκελα)
Μπαρνετ 1 (μετα απο 12 αγωνες χωρις νικη μπορει να ηρθε η ωρα)
Σεντ Πατρικς 2 (νομιζω οτι εχει κερδισει ευρωπαικο εισιτηριο αλλα εχει ακομα μαθηματικα ελπιδες για τιτλο)