Μαλλον για κουβα παω.Ο ολυμπιακος ηταν τραγικος στην πρωτη περιοδο και χανει με 17 ποντους!!!Παντως οι τουρκοι ειναι σεληνιασμενοι και τα χωνουν απο παντου
το τσιμπησε η Γαλατα
παει για τριτο σερι ματς στο πρωταθλημα χωρις νικη
Υπάρχει κάποιος που να κατέχει το Ρουμανικο πρωτάθλημα?Παίζει η 3η μέσα στον 15ο και το διπλό φτάνει μέχρι και το 3,80.Θα το τιμήσω αλλα αναρωτιέμαι τι μπορεί να παίζει και να δίνεται σε τέτοιες αποδόσεις, η βαθμολογία δεν δικαιολογεί κάτι τέτοιο.
http://www.betexplorer.com/soccer/romania/liga-i/nextmatch.php?matchid=1343750
Μπα καμια επαφη με Ρουμανια εγω.
Γαμωτεν,επιασα Χ Μπορντω-Λιλ και διπλο Ινβερνες,και με γαμανε το γκολ-γκολ της Χαβρης που το βγαζε σε ολα τα ματς μεχρι τωρα και σημερα εφερε 0-0,και το οβερ Μπαρνετ-Νορθαμπτον που ειναι 2-0 στο 85.Βαλτε ακομα ενα να παρω την 3αδα γαμω.
χαχ,με ακουσανε,3-0 η Μπαρνετ \m/
Ποσες πιθανοτητες υπαρχουν [B][U]δυο [/U][/B]ασσοι που εχω παιξει να ισοφαριστουν σε 3-3 στο 90’? :roll: Μακαρι να δουμε ταμειο αυριο…
Αντε φουλ αγωνιστικη δραση επιτελους,ξεκινησαμε ηδη με το ντερμπι Τοτεναμ-Τσελσι,εριξα οβερ 1,5 ημιχρονο σε αποδοση 3,μολις καρφωσε γκολαρα ο Cahill στο 18,παμε ακομα ενα να αρχισει καλα η μερα.
Απο σημεια,εχω ηδη παιξει ενα αρκετα ρισκαδορικο 2-3-4,με Τσελτεναμ,Ροδεραμ,Αμπερντιν και Σαουθεντ.Ειδικα το διπλο της Τσελτεναμ στην εδρα της Μπραντφορντ που ειναι στο 3,25 ειναι αρκετα ζορικο,αλλα η Μπραντφορντ δεν εχει νικη σε 4 ματς και η Τσελτεναμ ειναι αηττητη εκτος μεχρι τωρα.Ροδεραμ και Σαουθεντ ειναι στο 2.30 και παιζουν με σαφως κατωτερες ομαδες,ενω η Αμπερντιν ειναι 7 ματς αηττητη,με 3 σερι νικες,και παιζει στην κακιστη αμυντικα Νταντι Γιουναητεντ.Στο 3 που δινεται μου κανει με το παραπανω.
Μετα,ψηνω τα οβερ στα Νις-Σεντ Ετιεν και Σπορτινγκ Χιχον-Αλμερια(2.05 και τα δυο),τον ασο της Σερκλ Μπριζ(2.10) με τη Μαλιν που της λειπουν οι μισοι βασικοι,την μπομπα του διπλου της Ναιμεγκεν στην Αλκμααρ (5 αποδοση),που δεν εχει τους 3 καλυτερους της παικτες σημερα,και σκεφτομαι και τον ασσο της Ρεν με την ντεφορμε Μονπελιε(2.30).Ιταλια και Γερμανια δεν ακουμπαω σημερα,θα δω τα ντερμπακια και ισως παιξω κατι λαηβ.
Ειχα παιξει για αρχη γκολ-γκολ το τοτεναμ-τσελσι και μολις μπηκα σπιτι εγινε το 1-1.Καλα ξεκινησαμε
Με τρολλαρει η Τοτεναμ,εβαλε 2 γκολ σε 7 λεπτα στο 2ο ημιχρονο και δεν μπορουσε να βαλει ενα στο πρωτο
Μου εκατσαν τουλαχιστον τα αλλα δυο λαηβ μπετς,Κρισταλ Παλας-Μιλγουολ οβερ στο 2.60,βγηκε απο το ημιχρονο(2-1) και το επος της Κολωνιας,την βαζω στο διπλο draw no bet σε αποδοση 6,50 ενω χανει 1-0,τρωει δευτερο,χανει 2-0 μεχρι το 86,και βαζει 3 γκολ,στο 87,90 και 92 και παιρνει διπλαρα :’)
Κωλοφαρδία:Η επιστροφή.
αχαχαχ καλα γαμησε τα,αφου δεν το παρακολουθουσα καν,το θεωρουσα χαμενο,και μετα βλεπω να εχουν μπει λεφτα στον λογαριασμο και εψαχνα να δω απο που ηρθαν.
τι ματσαρα γινεται στο Λονδινο γαμω
…ναι ρε γαμώτο…ματσάρα:):!:
το ονειρο του καθε ελληνα.
ζησε το όνειρο therion! :lol:
σημερα βλεπω ταμειο
η Χακεν κερδιζει
δεν βαζετε κανένα ευρο στο κανένα γκολ σε φουλαμ αστον βιλα? ετσι οπως παίζουν μονο απο κατα λάθος μπαίνει
Η Σιτυ παιζει με 10 απο το πρωτο ημιχρονο λογω αποβολης του Μιλνερ,αλλα ειναι καλυτερη και χανει αρκετες ευκαιριες.3 δινει το διπλο αυτη τη στιγμη,στο 60.Εγω το πηρα.
Α ρε Τζεκο ΛΑΤΡΕΙΑ :’)
Ανατροπη 1-2 με 2 γκολ δικα του,μπηκε στο 79,τα καρφωσε στο 80 και 93.\m/
Αγαπάμε Κέρκυρα και φυσικά τους πληροφοριοδότες μας…
άστρο φωτεινοοο. λάμπει γιορτινοοο, χρήματα θα φέρει απο τζόγο για θεριοοοο