Στοιχημα

Ειμαι τραγικος.Με πηρε ο υπνος και δεν προλαβα να παιξω τιποτα αλλο σημερα

περιμενω την Ριντ να το γυρισει με την ουραγο

Να’τη και η μπομπιτσα,0-2 η γιγαντια Ναιμεγκεν στο 17,γαμιωντας παμε για το 5αρακι και εδω.
Εχω και μια δυαδουλα ασο Ρεν και ασο Βαλενσιεν,και αυτα πανε ομορφοτατα,και μια 3αδα με οβερ Χιχον που βγηκε ηδη,οβερ Νις-Στ. Ετιεν που ειναι 1-0 ημιχρονο και ασο Σερκλ Μπριζ,ελα να κλεισει εξαιρετικα η μερα.

Λοιπον,κοιταξα μια στα γρηγορα τις αποδοσεις των ευρωπαϊκων,αυτη τη στιγμη εχει μερικες αρκετα καλες.

Διπλο Λατσιο στον Παναθηναϊκο στο 2.37,διπλο Σαλκε στην Αρσεναλ στο 4(και 3 στο Draw no Bet),διπλο Τσελσι στην Σαχταρ 2.90 και διπλο Μπορντω στη Μαριτιμο στο 2.40.

Και μερικες λιγο χαμηλοτερες αλλα για τη διαφορα ποιοτητας μεταξυ των ομαδων σχετικα “υψηλες”,διπλο Ρεαλ στη Ντορτμουντ στο 2.20,διπλο Φενερ στην ΑΕΛ στο 2,διπλο Αννοβερο στη Χελσινμποργκ 1.85,και εκτος σημειων το οβερ στο Ντνιπρο-Ναπολι στο 1.85.

Θα πεσουν σιγουρα οι αποδοσεις,ειδικα της Ρεαλ και της Φενερ,το αργοτερο αυριο θα συνδυασω καποια απο αυτα και θα τα παιξω.Το διπλο της Σαλκε το εριξα ηδη στο DNB παντως.

σημερα επαιξα

Φιορεντινα 2
Μαλμε 2
Μαρσειγ 2
Ελφσμποργκ 2

Δυσκολο το σημερινο κουπουνι και δεν θα φορτωσω πολυ πραμα.Θα περιμενω τσου λου και ουεφα.Εριξα κατι ψιλα παντως στον ασσο του Ατρομητου

Πουστη Ατρομητε.Παλι καλα που δεν μου αρεσαν τα παιχνιδια και επαιξα μονο κατι λιγα.Παμε τωρα γερα για τσου λου και γιουροπα

τρισαθλιο γαμημενο αμβουργο να πεθανεις,να πας δ’ τοπικο!

χαλια και σημερα

Θα ρεφαρεις τριτη-τεταρτη ρε.Εκει ειναι τα σοβαρα παιχνιδια :stuck_out_tongue:

περιμενω κι ενα βραδινο δελτιο
αντε να σπασει η γκινια

Για τσου λου εριξα το διπλο της Τσελσι απο τωρα που παει τρενο.Οι αλλες αποδοσεις ειναι για κλαματα κατα την γνωμη μου

Και η αποδοση της Ρεαλ οταν την επαιξα εγω ηταν πολυ καλη,2.20,τωρα δεν ξερω ποσο πηγε.Κατα τ’αλλα στο τσαμπιονς λιγκ δεν ειναι καμια αλλη αξιολογη,αλλα στο ουεφα εχει μερικες,τις εγραψα στην προηγουμενη σελιδα.

2.10 εχει παει τωρα η Ρεαλ.Για ουεφα συμφωνω και εγω οτι εχει μερικες καλες ευκαιριες

κουβα και εχθες με Μαρσειγ
σημερα δεν επαιξα τιποτα
Περιμενω τα αυριανα.

περιμενω τη σεβιλη ασσο για να τα παρω σημερα κ καλυψω το χαμμενο σκ

σημερα επαιξα να μπουν γκολ

Λιλ-Μπαγερν 4-6
Νορντζελαντ-Γιουβε 2-3
Σαχταρ-Τσελσι 2-3

και επειδη θα πεσει η αποδοση της Λατσιο το επαιξα απο σημερα μαζι
με Τοτεναμ 2
Ρεαλ 2
Μαντσεστερ Σιτυ 2