Στοιχημα

2 στα 3 σημερα
Κωστακη μου το ματιασες το παιχνιδι :stuck_out_tongue:

Μας γαμησε η Τσελσι.Σημερα βρηκε να σταματησει το σερι;;

Τετοιος κουβας δεν εχει ξαναυπαρξει…λεω να το σταματησω για λιγο καιρο γιατι εχω μπει μεσα…

Νταξει γαμηθηκαν πολυ τα ματς σημερα,το μονο “φαβορι” που βγηκε ευκολα ηταν η Βαλενθια,και παλι εγω το θεωρουσα Χ το ματς,το χα παιξει μαζι με το Χ της Γαλατασαραι.Ακομα και Μπαρτσα και Γιουναητεντ,που ηταν στο 1.20-1.40,προκαλεσαν μαζικα καρδιακα σε οσους τις παιξαν.Εριξα πριν τα ματς Τσελσι,μπουλο,και στο Νορντζελαντ - Γιουβε φορτωσα αγρια το 2πλο DNB οταν ειχε παει στο 2.80,πηρα τα λεφτα μου πισω απλα.

Αντε να χουμε και καμια ζημια αυριο ομως.Κατα Λονδινο μερια κατα προτιμηση.

Για σημερα επαιξα το διπλο της Ρεαλ στο 2.10 και επαιξα και απο τωρα το διπλο της Λατσιο στο 2.20 για αυριο

Xθες έπιασα το 2/1 της μαντσεστερ με απόδοση 25, τον άσσο της σαχταρ και έχασα το Χ/2 της γούβε. [-X

Καμμια εμπνευση για ημιχρονο/τελικο και ακριβες σκορ στο Ντορντμουντ-Ρεαλ?

2/2 και ακριβες σκορ 1-2

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εκτος απο διπλο,εγω λεω και πολλα γκολ στο Ντορτμουντ - Ρεαλ,ισως και οβερ 2,5 απο ημιχρονο.Για τελικο σκορ δεν μου ρχεται καμια καλη εμπνευση,σως κανα 1-3 ή 2-3 αλλα δεν θα το παιζα.

Kοιταω για 3 οσο “στανταρακια” σημεια για αποψε. Οι ασσοι των Πορτο και Ζενιτ ειναι αρκετα καλοι και δελεαστικος ειναι και αυτος της Μαλαγας. Σχολιαστε και αναπτυξτε το παραπανω θεμα.

Η εκδικηση για τον επικο κουβα με το under της κωλο QPR το Σ/Κ πρεπει να παρθει.

ζενιτ κ μαλαγα βλεπω κ γω,πορτο φοβαμαι σημερα

Μαλαγα δεν ξερω,η Μιλαν παει να δειξει σημαδια ανακαμψης τελευταια,και ουτως ή αλλως σε ματς σαν αυτο σε καμια περιπτωση δεν αξιζει στοιχηματικα ο ασος στο 1.95-2 που προσφερεται,ειναι παρα πολυ χαμηλος.

Επισης,Ζενιτ γιατι να παιξετε ρε παιδια?Την εχετε δει φετος?Ξερετε το παρασκηνιο με Χουλκ και Βιτσελ και τους Ρωσους παικτες?Πειτε μου εναν λογο που αξιζει στο 1.45.

Εχει αποδειχθει πολλακις,ακομα και χτες βασικα,οτι αποδοσεις του 1.40-1.60 στο τσαμπιονς λιγκ ΔΕΝ παιζονται.Οπως επισης δεν υπαρχει στανταρ ματς σε τσαμπιονς λιγκ επιπεδο.

–Το over 2,5 ημιχρονο Ντορτμουντ-Ρεαλ δινει 6.Το πηρα ηδη,η Ντορτμουντ δεν περιμενω να φοβηθει τη Ρεαλ,ειδικα εντος (εδω στη Σιτυ μεσα επαιζε επιθετικα),και η Ρεαλ με ανοιχτους χωρους μπορει ανετα να πετυχει αρκετα γκολ.

Ενα αλλο ψιλοφανμπετ που σκεφτομαι,ειναι διπλο Ολυμπιακο στο ημιχρονο.Η Μονπελιε εχει τεραστιες αδυναμιες στην αμυνα φετος,μετα την τελευταια ηττα υπαρχει εσωτερικη διαμαχη,ακομα και ο Ζουρντρεν (ο τερματοφυλακας) ασκησε δημοσια κριιτικη στον προπονητη του,ο βασικος σεντερ μπακ θελει να φυγει με μεταγραφη,η ψυχολογια γενικα ειναι σκατα,ο ολυμπιακος αμα παιξει εξυπνα μπορει να προηγηθει στο ημιχρονο.Αλλα με την αμυνα που εχει,αμφιβαλλω αν θα μπορεσει να φυγει με το διπλο.Το να προηγειται στο ημιχρονο και να μην κερδισει δινει 12,το κραταω στα υπ’οψιν και ισως του βαλω μερικα.

Συμφωνω και εγω με therion τι 1.45 η Ζενιτ ρε σεις;;;Επισης οπως και να το κανουμε Η Μιλαν ειναι βαρια φανελα και στο 1.90 δεν αξιζει με τιποτα η Μαλαγα.Να εδινε κανα 2.50 να το συζηταγαμε

Sent from my iPhone using Tapatalk

εγώ σκέφτομαι
arsenal schalke x
malaga milan under 1.5
dortmund real over 1.5 half time
montpellier olympiakos 2

Για Σαλκε συμφωνω,το χω παιξει διπλο σε Draw no Bet εγω,πιστευω οτι δε θα χασει στο Λονδινο.Οπως και για Ρεαλ.

Για τα αλλα,διαφωνω καθετα στο Μαλαγα-Μιλαν under 1.5,η Μαλαγα ειναι ο ορισμος του οβερ,στα 7 τελευταια της ματς τα 6 ηταν οβερ,ενω και η Μιλαν τρωει γκολ σε ολα τα εκτος της,και συνηθως βαζει κιολας.Ουτε τον Ολυμπιακο θα τον επαιζα διπλο,για τους λογους που ειπα παραπανω,δεν μπορω να βασιστω σε αυτη την αμυνα και ειδικα στον Μεγιερι.

Για σήμερα έριξα αυτά με σύστημα yankee(2-3-4):

Αρσεναλ v Σάλκε
Over/Under 3.5 Γκολ
[B]Over(+3.5)[/B]

Μονπελιέ v Ολυμπιακός
Αποδόσεις Αγώνα
[B]Ολυμπιακός[/B]

Μπορούσια Ντόρτμουντ v Ρεάλ Μαδρίτης
Over/Under 1.5 Γκολ Ημιχρόνου
[B]Over(+1.5)[/B]

Ντιναμό Ζάγκρεμπ v Παρί Σεν Ζερμέν
Total Goals Bands
[B]4+[/B]

Πεος σημερα,τουλαχιστον βγηκε το διπλο DNB της Σαλκε και πηρα τα χαμενα πισω.

Τελικα δεν μου παει το γαμημενο το τσαμπιονς λιγκ.Πεος απο την Ρεαλ σημερα

METAL_LAWS μεγαλε μπετατζη… Τελικα δεν προλαβα την Ζενιτ και αντ’αυτης εβαλα την Παρι μαζι με Πορτο και Μαλαγα. Ψιλοαστειες η αποδοσεις, δεν λεω, αλλα δεν γαμεις, αφου μπηκαν στην τσεπη…