Λοιπον εχει πολυ ψωμι σημερα και ιδιατερα στην Αγγλια.Τα δυο ντερμπι δεν τα ακουμπαω απο την αρχη ισως παιξω τιποτα στο live.Στοιχηματικα ξεκιναω με το διπλο της Τοτεναμ στο 1.83 αυτην την στιγμη
κουβα εχθες και μεσω ιντερνετ δεν παιζω
οποτε ρεπο σημερα
Ετσι μωρη Τοτεναμ.Ταμειο και σημερα αν και μας αγχωσε στο τελος αλλα ολα οκ
οτι σκεφτομουν σημερα περασε
θα πηγαινα επιτελους ενα ταμειο και δεν μπορουσα να παιξω #-o
Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να φτιαξεις λογαριασμο στο ιντερνετ
ναι αλλα στον ΟΠΑΠ το ελεγχω
αμα βαλω και ιντερνετ μπορει να θελω να παιζω συνεχεια και θα ξοδευω αρκετα αν δεν κερδιζω
Αν νομιζεις οτι δεν μπορεις να το κουμανταρεις τοτε μεινε οπαπ καλυτερα
απλα τωρα που εχω πολλες υποχρεωσεις δεν θελω να μπλεξω σε αυτο
αν ειμαι οικονομικα πιο ανετος και δεν εχω αγχος για πληρωμες μπορει να ανοιξω .
Παντως και στον Οπαπ δεν παιζω πολλα λεφτα.3-6 ευρω το πολυ.
Για σημερα φορτωσα το διπλο της Παναθας αλλα το προλαβα στο 2 αποδοση τωρα εχει πεσει στο 1.90
Στα γκολ παω σημερα,οβερ το Αρης-Ολυμπιακος,οβερ το Λανς-Κλερμον και γκολ-γκολ το Σεφιλντ-Πορτσμουθ σε ξερη 3αδα.
Και ισως το διπλο της Τρελεμποργκ και ο ασος της Ντεγκερφορς,με βαση το οτι εχουν κινητρο και οι δυο και παιζουν με αδιαφορους βαθμολογικα αντιπαλους.
Που ησουνα ρε το σκ να μας δωσεις κανα παιχνιδι;;;
εγω θα σταματησω να παιζω την ομαδα στο στοιχημα
μας καιει φετος
Ετσι οπως πηγε το παιχνιδι επρεπε να κερδισουμε.Τι να πω ρε πουστη [-X
το ιδιο εκαναν και με τον Αρη
τους βαρεθηκα,παλι καλα που το ακουγα και δεν τους εβλεπα.
Θελει απο την αρχη φτιαξιμο η ομαδα.
Γαμω την Πορτσμουθ.Χτες βρηκε να μη σκοραρει.Βγηκαν τα 2 οβερ του 2.20 και εχασα το γκολ/γκολ του 1,80
Σημερα κυνηγαμε εκπληξεις,φουλ κυπελλα παντου.Αξιζουν για ρισκο τα εξης:
[B]Aσος Μπερλινερ στο 7[/B] με την χαλια Μοναχο 1860,[B]διπλο Τουλουζ [/B]στη Λιλ που της λειπει η μιση ομαδα και παραπανω στο[B] 4[/B],[B]ασος Σουιντον[/B] με την προβληματικη Αστον Βιλλα στο [B]3.20[/B],ο Ντι Κανιο ζει και αναπνεει για τετοια ματς, και [B]ασος Ρεντινγκ[/B] με την Αρσεναλ που θα κατεβει με φουλ αλλαγες στο[B] 4.33[/B].
Και εκτος εκπληξεων,πολυ καλο το οβερ στο Μπαρι-Εμπολι (2.10) και ο ασος της Αμπερντιν στο 1,85.
Σημερα δεν βλεπω κατι αξιολογο αρα αποχη
σεντ ετιεν
αντερλεχτ
σουιντον
Αντερλεχτ??Στο 1,57?Σε τοσο ντεφορμε κατασταση,και χωρις Μποκανι?Γιατι?
Για σήμερα Τουλουζ, Σουιντον, Ρεντινγκ και Λιβορνο!
σημερα τιποτα
αυριο εχει καλα παιχνιδια