Στοιχημα

Σεντ Ετιέν (περνάει προς το παρόν),Λιβόρνο,Μπάρι και κυνηγάω την έκπληξη της Λίντσερ απέναντι στην Μάτερσμπουργκ με κάλυψη στο Χ

Δεν εκατσε η πιο μεγαλη μπομπα που κυνηγησα (Μπερλινερ),αλλα ξεκινησαμε πανεμορφα στο Ρεντινγκ-Αρσεναλ,αντι του 4,33 του ασσου προτιμησα το οβερ 2,5 ημιχρονο που εδινε 4,60.
3-0 στο 20 και παμε για πολλα ακομα.
Ο καημενος ο Νταμιαν Μαρτινεζ θα κανει μαλλον καιρο να ξαναδει γηπεδο.

πληρωθηκες

Και ο ασος της Παλερμο στο 3,30 νομιζω ειναι καλος,ειναι πολυ καλυτερη της μιλαν μεχρι τωρα.Αλλα με ανησυχει λιγο η γκαντεμια και η χασογκολια που την κυνηγαει στα τελευταια ματς.

Εγω την επαιξα καπου στο 20’ ασο ημιχρονο,στο 4,60.

ναι γαμω 1-0 με πεναλτυ στο 46 :’)

Εντωμεταξυ μπηκε και 5ο γκολ στο Ρεντινγκ-Αρσεναλ,4-1 πριν το ημιχρονο,χαχ.

2/4 με την Λιβόρνο να τρώει γκολ στο 90’ και την Μπάρι να καταφέρνει να χάνει 2-3 ενώ νικούσε 2-0 [-X

Παραλιγο να κανει το μπαμ η Σουιντον,ισοφαρισε σε 2-2 απο 0-2,αλλα το φαγε στο 91.Δεν πειραζει,τα βγαλαμε με το παραπανω απο το λαηβ,επαιξα και ενα οβερ 2,5 γκολ Αρσεναλ στο 4-1 σε αποδοση 3,50,πληρωσε καλα κι αυτο.

Διπλο Γκλαντμπαχ και οβερ 1,5 ημιχρονο Τσελσι-Γιουναητεντ για σημερα.
Και επισης,λογικα σημεια οι ασοι Χελσινμποργκ,Σερκλ Μπριζ,Σαραγοσα και Κιεβο αλλα δεν μ’αρεσουν οι αποδοσεις τους.

σουιντον εχασα κ γω

Το Τσελσυ - Γιουναητεντ δεν παει για οβερ με τιποτα πριν το ημιχρονο (μην πως σε ολη τη διαρκεια).

Οβερ 1,5 ειπα.Και αν θες αιτιολογησε την αποψη σου λιγο.

Για σήμερα έπαιξα τις γκέλες από Νάπολι και Ουντινέζε. Επίσης το αντεράκι της Κάλιαρι με τη Σιένα, οβεράκι Πάρμα-Ρόμα και νίκη Ίντερ επί της Σαμπντόρια

Νομιζω πως θα ειναι κλειστος αγωνας γενικα, προσεκτικες και οι δυο ομαδες (λογω κυπελλου) και θα παιξουν πιο μετρημενα και επιφυλακτικα, ειδικα εφοσον ειναι ντερμπυ. Πονταρω πως και οι δυο θα παιξουν με προσεκτικη αμυνα και εκει θα πεσει το κυριο βαρος τους, δεν νομιζω οτι θα ειναι κανα ανοιχτο παιχνιδι.

Επισης τι εστι οβερ 1.5, δεν παιζω στοιχημα (και δεν το προσεξα οταν εγραψες).

2 γκολ τουλαχιστον.Οταν λεμε σκετο οβερ εννοουμε οβερ 2.5,δηλαδη 3 γκολ και πανω,γι αυτο το διευκρινισα.

Οκ δεκτο αυτο που λες,απο την αλλη εγω θεωρω οτι επειδη ειναι κυπελλο δεν θα παιξουν κλειστα,εξαλλου θα εχουμε και πολλες αλλαγες και στους δυο,επομενως θα υπαρχει κινητρο απο τους αναπληρωματικους να παιξουν για να δειξουν τι αξιζουν.Επισης,η Τσελσι θα ειναι λυσσασμενη μετα τα γεγονοτα της Κυριακης,και περιμενω να μπει για να παρει το ματς,επομενως φουλ επιθετικα.
Εξαλλου,οι μεγαλες αγγλικες ομαδες συνηθως βλεπουν τα ματς κυπελλου περισσοτερο σαν μια ευκαιρια για δοκιμες,παρα σαν σημαντικα ματς που πρεπει να τα κερδισουν.

Ισχυει αυτο που λες, αλλα τα πιτσιρικια (ή οι ρεζερβες απλα) θα ειναι ψαρωμενοι και δεν θα θελουν να χασουν με 2-3 γκολ διαφορα, θα φυλανε καλα τα νωτα τους.

Παντως το 2 γκολ τουλαχιστον θα ισχυσει νομιζω, δικο μου λαθος.

Μου αρεσει το under στο Τσελσι-Γιουναιτεντ στο 2.40 και εριξα μερικα ψιλα

κι εγω under το βλεπω και Χ

επαιξα
Ναπολι 2
Λατσιο 1
Μπριζ 2

και ενα δελτιο σχεδον ολα τα ιταλικα

λολ ευχαριστω ρε Τσεχ.αντε ενα ακομα τωρα.

τι ειναι αυτα γαμω τον κουβα μου ρε?? γελαει ο κοσμος!!!

θα μας κουφανει η Μπριζ