Βαλτε το πεναλτυ γαμημενοι διαβολοι μη σας παρει και σας σηκωσει.
E A ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΓΑΜΩΤΟΣΟΥ
Αν και αγχωθηκα οταν εχασε το πεναλτι ο Ρουνει εγινε πριν λιγο το 2-0 και βαδιζουμε ολοταχως για ταμειακι!!!Μολις εμεινε και με δεκα η Αρσεναλ
Γενικά η εμφάνιση της δεν είχε καμια σχέση με ότι γνωρίζαμε ως τώρα,κακή κυκλοφορία της μπάλας και ζήτημα να έκανε 2-3 αξιόλογες φάσεις σε όλο το παιχνίδι,κάτι που κάποια στιγμή θα γινόταν αλλα είναι περίεργο το με ποιον αντίπαλο συνέβη…
Oι τύποι στην άμυνα έκαναν του κόσμου τις μαλακίες και λόγω ανικανότητας της Groiter δεν έγινε το διπλό.Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έβγαζε μάτι ότι ήθελαν να το φάνε…Αν δεις εκτεταμένα στιγμιότυπα και όχι μονο τα goal θα καταλάβεις τι λέω.
Σου λεω το εβλεπα το ματς,και ναι μου φανηκε μια διαφορετικη Αιντραχτ,σα να μην ηθελε να κερδισει.Εχει μια βαση αυτο που λες,ισως και να θελαν να το δωσουν.
Δεν ξέρω αν ήθελαν να το δώσουν στην Groiter,πάντως ήταν το πιο εμπορικό σημείο της Παρασκευής τόσο στον άσσο όσο και στο over:–
Ισχυει,αυτο το ματς και η Χερτα (που επισης βγηκε Χ) φαγαν μεγαλο φορτωμα χτες.
Για αργοτερα επαιξα το 1χ διπλη ευκαιρια του Αμβουργου με τριαρακι αποδοση
ποσο λατρευω τα στημενα ιταλικα ματς <3
γαμω τη γουιλιαμχιλ και ολο της το σπιτι,αν ειναι δυνατον να πεφτει το σαητ 4 η ωρα σαββατο,που εχει τα περισσοτερα ματς της μερας.Μπασταρδοι.
τυχαίνει συχνά;
Πρωτη φορα τυχαινει σε ωρα με τοσα ματς,και ειδικα να ειναι πεσμενο για κανα 25λεπτο.Μου χει ξανατυχει 2-3 φορες τον τελευταιο χρονο,αλλα το φτιαξαν σε 5 λεπτα.Σημερα πολυ περιεργο αυτο που εγινε.
Κι ομως,η Βαγιεκανο μου την ειπε.Κριμα που δεν την εμπιστευτηκα.
Περασε η Χιμπερνιαν,περασε η Γκροσετο,περασε το Αννοβερο,περναει και η Μιντλεσμπρο,χαθηκε το οβερ 1,5 ημιχρονο της Μαντσεστερ,περιμενω ασο Νις και διπλο Ατλετικο τωρα.
Α ρε πουστη Ρουνει τι μου κανεις.
κουβα απο την Τσελσι
σκεφτομαι να παιξω Σιτυ 2
Μονπελιε 2
Μποκα 1
καποια γνωμη?
Γιατι Μονπελιε ρε,με τετοια αμυνα δεν ειναι να την εμπιστευεσαι.Για Σιτυ,στο 1.70 δεν θα το ακουμπουσα,ειδικα εφοσον εχει σημαντικοτατο ματς Τσαμπιονς Λιγκ μεσοβδομαδα.Για Μποκα δεν εχω αποψη.
για προτεινε κατι καλο για το βραδυ
Εχω γραψει πιο πισω ρε,απο σημεια που πιστευω πολυ ο ασος της Νις εμεινε μονο,μετα με αρκετο ρισκο διπλο Ατλετικο,ασο Τρουα(κοντρα στη Μονπελιε δλδ :Ρ ) και Χ Γιουβε-Ιντερ,και για μπομπα κοντρα στην Μπαγερν,ειτε ασο,ειτε 1Χ,ειτε 1 DNB.
οκ θα τα ψαξω
ευχαριστω
Το διπλο της Σιτι εχει φτασει στο 2.37 στο 67 το επαιξα και αυτο
Βλεπεις το ματς?Παιζει καλα?Εγω τωρα το ανοιγω