Ναι το βλεπω.Πιεζει συνεχεια εχει χασει και αρκετες ευκαιριες στο τελευταιο δεκαλεπτο αλλα δεν μπαινει η πουτανα με τιποτα
Αρχιδια κουβας και απο Αμβουργο και απο Σιτι και τελος για σημερα
πω με ποσες γκαβλες μπηκε η Γιουβε στο ματς,λυσσα κανονικη
Γενικά πολύ ανοιχτό παιχνίδι και άναρχο.Πάνω κάτω η μπάλα.Επειδή η άμυνα της Ιντερ είναι τρελό σκορποχώρι προτίμησα τον άσσο της Γιούβε με χαντικαπ 0-1 (τώρα στο ημίχρονο) από το όβερ ,που και αυτό καλό είναι.
τι γινεται ρε,ανατροπη εκαναν οι αλλοι
Αφού τους την έκανε την κηδεία η Ιντεραρα πάει στο διάολο το στοίχημα.Το όβερ πάντως φαινόταν σίγουρο.
Επίσης πέφτει επικό ξυλίκι,αλλά και Θεατρινιλίκι που θα ζήλευε και ο Ηλίας ο Πέτρουλακης . :!:
για σημερα
Μαρσειγ 2
Ναπολι 1
Λυων 1
Ατλ.Μπιλμπαο 2
Για σημερα ξεκινησα με φορτωμα στον ασσο της Κπρ που αν θελει να μεινει στην πρεμιερ πρεπει να το παρει οπωσδηποτε αυτο το παιχνιδι
Τιποτα πολυ καλο σημερα,καθαρα λογω κινητρου παω με διπλο Χακεν,λογω αθλιων αμυνων και καλων επιθεσεων με τα οβερ 2,5 στο Ουελβα-Αλμερια και οβερ 3,5 ΚΠΡ-Ρεντινγκ,σκεφτομαι το Χ στον Πανιωνιος-Παοκ και το διπλο της Ουντινεζε,αλλα θα περιμενω να δω αν θα παιξει ο Ντι Ναταλε,και μετα παω σε 2 μπομπες,διπλο Νιουκαστλ (5,50) και διπλο Ζουλτε Βαρεγκεμ (4,80).
Μασινχεντ,η Μαρσειγ θεωρω οτι ειναι λαθος σημειο,προσεχε το.3 σερι ηττες χωρις να σκοραρει,και επισης η Αζαξιο οχι απλα δεν εχει χασει,αλλα δεν εχει δεχτει καν γκολ εντος φετος.
Πορνη Κπρ να πεσεις και να μην ξανανεβεις πρεμιερ ποτε!!!Εριξα το διπλο του Παοκ στο 2.10.Για να δουμε!!!
Αξιζει χωσιμο λαηβ στη Σουηδια,Ελφσμποργκ και Χακεν ειναι στο 1-1,παιζεται το πρωταθλημα στα τελευταια 10 λεπτα,τελευταια αγωνιστικη ειναι.Χωθηκα στις νικες και των δυο εγω.
Η Χακεν το βαλε.
Το βαλε ο Παοκ με πεναλτι
Εκανε το 0-2 ο Παοκ και πανω που ηρεμησα εμεινε με δεκα αφου ο μαλακας ο Λαζαρ επεστρεψε ενα αντικειμενο που του πεταξανε πισω στην εξεδρα
Παλι καλα το κρατησε ο Παοκ.Δεν θα αντεχα αλλο κουβα 
Για σημερα ρεπο και επιστροφη αυριο με τσου λου
κι εγω τιποτα
ελπιζω στα αυριανα να σπασει η γκινια
Θα δειξει ρε.Παντως εχει πολυ ψωμι σημερα.Παω να κοιμηθω και επανερχομαι μετα 
Μετριες οι αποδοσεις και σημερα,η μονη που ισως ειναι αποδεκτη ειναι ο ασος της Μιλαν στο 2.15,λαμβανοντας υποψη αυτα που ελεγα για τη Μαλαγα το Σ/Κ (δεν πληρωθηκαν οι παιχτες και ισως βγαλουν αντιδραση στο γηπεδο,οπως κι εγινε και εχασαν εντος απο της Βαγιεκανο),συν του οτι ειναι πρωτη με 5 βαθμους διαφορα απο τη Μιλαν και μια ηττα δεν θα ηταν καταστροφικη,ενω απο την αλλη η Μιλαν δειχνει να ανακαμπτει (εκανε την καλυτερη της εμφανιση φετος το Σαββατο,5-1 την Κιεβο) και χρειαζεται επειγοντως τη νικη για να μεινει πανω απο τη Ζενιτ.
Μετα ισως αξιζει το ρισκο στο διπλο της Ζενιτ (δινει 2.70,οσο και ο ασος της Αντερλεχτ),που μετα την ηττα με Μιλαν εχει 6 σερι νικες,και φαινεται να εχει ξεπερασει τα εσωτερικα της,ενω απο ειδικα σημεια το να σκοραρει ο Κερζακοφ μου φαινεται αρκετα πιθανο(9 γκολ σε 11 ματς,5 γκολ στα τελευταια 6 ματς),αλλα δινει μονο 2 για anytime goalscorer.
Απο τα υπολοιπα του τσαμπιονς λιγκ τιποτα δεν με ελκυει,το γκολ-γκολ του ολυμπιακου το θεωρω πολυ πιθανο αλλα στο 1,80 δεν με τρελαινει,ενω τα οβερ της Ρεαλ και της Σιτυ ειναι εξευτελιστικα χαμηλα.
Αλλα εχει και Αγγλια σημερα,απο κει βγαινουν μερικα ωραια σημεια.Η Μιντλεσμπρο παει γαμιωντας και ειναι πρωτη,αλλα συνεχιζουν να μην την υπολογιζουν πολυ οι μπουκς,το διπλο της στη Νοτιγχαμ(που εφαγε τεσσαρα εντος απο τη Μιλγουολ πριν λιγες μερες) δινει 3.40,σιγουρα μπαινει στο παιχνιδι μου σημερα.Μετα,ο ασσος της 3ης και 11 ματς αηττητης Κρισταλ Παλας με την τελευταια Ιπσουιτς(που εκανε την πρωτη της νικη το σ/κ μετα απο 13 ματς) στο 1.95 μου φαινεται αποδεκτος,ενω αξια εχει και το διπλο της πρωτης (ισοβαθμει με τη Μιντλεσμπρο) Καρντιφ με την ντεφορμε Τσαρλτον στο 2.30.
πολλα διπλα βλεπω, μαλλον παω για συστημα με τσελσι-ζενιτ-αρσεναλ-γαλατα… ισως και το χ του γαυρου…