Στοιχημα

Λοιπον εγω φορτωσα ασχημα το χ2 διπλη ευκαιρια της Αρσεναλ με δυαρακι αποδοση.Εκτος οτι δεν την βλεπω να χανει γελαω με το 1.72 που δινει στο ασσο της Σαλκε

KEN,αμα θεωρεις ενα σετ αποδοσεων λαθος,οπως οντως ειναι o ασος της Σαλκε,καλυτερα κυνηγα την μπομπα,ή εστω το draw no bet.Ρισκαρεις περισσοτερο,αλλα ρισκαρεις σωστα.Με το να φορτωνεις το Χ2,που παντα δινει χαμηλη αποδοση,νομιζω χανει την αξια του το σημειο.Τελοσπαντων,νοοτροπια και τροπος παιχνιδιου ειναι,δεν προσπαθω να σου πω πως να παιξεις,απλα το αναφερω.

και το χ2 της σπαρτακ λεει πολλα… λοιπον ριχνω συστημα 3-5 αρσεναλ,τσελσι,γαλατα,ζενιτ και χ2 σπαρτακ

εγω θα ριξω σε συστημα 4/5
το διπλο της ζενιτ
τον ασσο της μιλαν
τον ασσο του ολυμπιακου
το διπλο της μιντλεσμπρο
τον ασσο της σαλκε

Άλλο ένα έμορφο ταμειάκι Σουπερλίγκας το Σ/Κ/Δ με τριάδα ΠΑΟ,ΠΑΟΚ,ΑΡΗ.

Για σήμερα έριξα Ολυμπιακός-Μονπελιέ Χ 3,30, Αντερλεχτ-Ζενιτ 2 2,50 και κάτι μου λέει ότι η Σίτυ δε θα νικήσει, οπότε την έπαιξα να χάσει με DNB σε απόδοση 5.

Ναι ρε καταλαβα τι λες αλλα στο συγκεκριμενο παιχνιδι βλεπω πολυ χ και αμα φυγει απο εκει να πηγαινει στο διπλο της Αρσεναλ και το χ2 εδινε δυαρακι που δεν το λες και χαμηλη αποδοση για Αρσεναλ :wink:

σημερα επαιξα

Μιλαν 1
Ολυμπιακο 1
Σιτυ 1

Στα σημεια συμφωνω,αλλα καλυτερα να το επαιζες σε 3-4-5,ή να εβγαζες ενα και να πηγαινες σε 3-4.Εχεις 2 διπλα με υψηλο ρισκο,και 3 ασους που καθε αλλο παρα ευκολοι ειναι,η καλυψη μονο στο ενα ματς δεν νομιζω οτι αρκει.

ζενιτ
μιλαν
δυναμο κιεβου
χ2 αρσεναλ

3-4 (η μονη που φοβαμαι πολυ ειναι η ζενιτ)

Δηλαδη τη Ντιναμο Κιεβου χωρις Μπλαχιν και εναντιον της αηττητης επι 14 ματς Πορτο την εχεις σιγουρη…? :confused:

ναι γιατι α)κανει ψωλοκρυο και τα πορτογαλακια/βραζιλιανακια εχουν συνηθισει λιακαδες β) η ντιναμο εχει και γαμω τους τσεκουρες/χασαπηδες γ) ΠΡΕΠΕΙ να νικησει και ε,εχει και καποιους ποιοτικους παιχτες ετσι?

Αλλα ναι συνειδητοποιω οτι ρισκαρω γιατι η Πορτο ειναι δαιμονισμενη,αλλα καποια στιγμη πρεπει κ αυτη να χασει.Ας ειναι αυτη :slight_smile:

Νταξ,γνωμη σου,απλα κανενα απο αυτα που ειπες δεν το θεωρω πιο σημαντικο απο το οτι δεν εχει προπονητη και ειναι σε πολυ ντεφορμε κατασταση,αντιθετα με την Πορτο.Και η Πορτο επισης θελει τη νικη,αμα χασει την πιανει η Παρι στην πρωτη θεση και η Ντιναμο την πλησιαζει στους 3.Και εχει να παιξει την Παρι εκτος,οποτε πιθανως να κινδυνευσει.Αντιθετα,αμα φυγει με το διπλο ή εστω το Χ σημερα ειναι πολυ πιο ανετη.Και κατι αλλο,η Ντιναμο ειχε αγωνα την Κυριακη,ενω η Πορτο το Σαββατο και τωρα ξαναπαιζει Δευτερα.

Τελοσπαντων,μη στο γκαντεμιασω,εγω δεν το χω ακουμπησει το ματς.

0-2 η Αρσεναλ στο 26.Ευχαριστω τους μπουκ για το δωρακι του 2 στο χ2 διπλη ευκαιρια :smiley:

ε γαμησου ρε μαλακα πεπε, πανω που ειχα κλικαρει το 2.70…

ζενιτ θελαμε ε?

Περιμενε να ληξει πρωτα.Αρσεναλ ειναι.
Η Μιλαν παντως δεν με δικαιωνει,πολυ μετρια μεχρι τωρα,δυσκολο να το γυρισει.

Της μπομπας το καγκελο παει να γινει σημερα εντωμεταξυ.Η Ντορτμουντ παντως δικαιοτατα προηγειται,κανονικα 0-2 επρεπε να ναι το ματς,η Ρεαλ με το ζορι εκανε 1-2 καλες φασεις.

Ε του πουστη εστω το χ θα το παρει ετσι οπως εχει παει το παιχνιδι.τι το ηθελε το γκολ ο γαμημενος ο Χουντελαρ πανω στην ληξη του ημιχρονου!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελικα ειχες δικιο ρε therion.2-2 η Σαλκε κανονιστε ρε μουνοπανα κανονιστε

Νταξει το κρατησε τελικα το 2-2,παλι καλα.Ωραια μπαλα παντως ειδαμε σημερα,και κλασικα αλλη μια μερα τσαμπιονς λιγκ που τα φαβορι στειλαν τον μισο πλανητη στον κουβα.

Παλι καλα με τους μαλακες.Οπως και να χει εβγαλα καλα φραγκα σημερα :smiley:

Εγω απο τα δελτια μου απλα πηρα τα χαμενα πισω απο κατι αγγλιδουλες που περασαν,κατα τ’αλλα στο λαηβ επιασα το οβερ 1,5 ημιχρονο ρεαλ-ντορτμουντ και επαιξα και τις ανατροπες με Draw no bet σιτυ και σαλκε,πηρα τα λεφτα μου πισω παλι.