Στοιχημα

νταξει,παλι καλα που δεν πηγα τελικα να το ριξω και προτιμησα να φυλαξω τα λεφτουδακια μου για καμια βολτα…θα ειχα παει θρυλικο κουβα…δεν ξαναγγιζω τσουλου μεχρι το τελος,φεστιβαλ μπομπας εχει γινει φετος

Προτασεις Τσου Λου για Τεταρτη και Ουεφα για Πεμπτη??

Το 1Χ της Σελτικ στο 3.40 με γλυκοκοιταει οπως και το διπλο Σπαρτα Πραγας, ασσος Βασιλειας και το 1Χ της Κοπεγχαγης.

Απο τα αυριανα του τσουλου,με βαση αποδοσεων,το μονο που μου κανει ειναι το διπλο της Γαλατασαραι στην Κλουζ στο 2.75,αλλα θα περιμενω τα ρεπορταζ αυριο να δω πως θα κατεβει.

Το οβερ της Γιουναητεντ επισης ειναι καλο,αλλα εχει πεσει στο 1,75 απο 1,90 που ηταν οταν κοιταξα την Κυριακη.Το διπλο της εχει παει στο 2.30 παντως,και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα ορμηξουν πανω του(οπως και στο 2αρακι της Τσελσι),αλλα δεν το ακουμπαω με τιποτα,η Μπραγκα εχει παρα πολυ καλη ομαδα,εξαιρετικη επιθεση και κινητρο για να κυνηγησει το ματς,ενω η Γιουναητεντ ειναι ανετη και δεν με εχει εντυπωσιασει σε κανενα της ματς φετος.Μονο για λαηβ αυτα τα δυο.

Απο Πεμπτη,Νιουκαστλ διπλο (3.05) ΑΝ κατεβει με κανονικη ομαδα και οχι με Ταβερνιερ και συναφη,η Μπριζ ειναι τραγωδια τελευταια,over Ναπολι-Ντνιπρο,διπλο Λεβαντε στο 4,50 ή με καλυψη στο Χ,ισως διπλο Στουτγκαρδη αλλα στο 2.30 παραειναι χαμηλο για το ρισκο που εμπεριεχει και λογικα σημεια ο ασος της Ουντινεζε στο 1,75 και ο ασος της Μαρσειϊγ στο 1,90.

Εγω παντως φορτωσα το δυαρακι της Τσελσι για σημερα :slight_smile:

Καλη τυχη με αυτο,η Σαχταρ απεδειξε πολλες φορες ποσο δυνατη ειναι.Εγω το πηγα στο οβερ 3,5 το συγκεκριμενο.Και ενα αλλο ειδικο που μου αρεσε πολυ,να σκοραρει η Μπραγκα στο πρωτο ημιχρονο,στο 2.30 το παιξα.

Και θα παω και με διπλο Γαλατασαραϊ τελικα,Παντελη Καπετανο κατσε φρονιμα.

Ευχαριστω.Πιστευω ευκολα η δυσκολα θα το παρει η Τσελσι το παιχνιδι :slight_smile:

Πρώτες εκτιμήσεις και ρισκαδορικες για Σ/Κ

Den Haag - AZ Alkmaar 1
Αυτή η Alkmaar δεν τραβάει με τίποτα,κατάφερε να χάσει εντός έδρας μέχρι και από την Venlo και βλέποντας τα στιγμιότυπα θα μπορούσε να είχε φάει ακόμα 2 άνετα.Από την άλλη η Den Haag παρουσιάζεται σκληροτράχηλη και δυσκολοκατάβλητη με μόλις 2 ήττες,βεβαια δεν κερδίζει και συχνά έχοντας συνολικά σε 11 άγωνες 6 ισοπαλίες αλλα ο άσσος σε τίμες 3,30 και με τα χαλια που έχει η Alkmaar είναι value bet κατά την γνώμη μου.

Stoke City - QPR 2
Εδώ τα πράγματα είναι δυσκολότερα με 2 ομάδες σε κακή κατάσταση και στην πραγματικότητα το ματσάκι είναι no bet.
Ως γνωστόν όμως το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και το 4,60 που μπορεί βρει κανεις το διπλό μου κάνει.
Αν μη τι άλλο μεσοεπιθετικά η QPR διαθέτει ποιοτικούς παίχτες,ελπίζω να καταφέρει να βρει χημεία και στην άμυνα,σε όσους αγώνες έχει τύχει να την παρακολουθήσω πάντα βρίσκεται να κυνηγάει στο σκορ ενώ κάνει φάσεις μπροστά.Επίσης στις πρόσφατες 6 τελευταίες αναμετρήσεις στην έδρα της Stoke έχουμε 4 διπλα για την QPR.

Milan - Fiorentina
Απλά τα πράγματα, η Milan έχει μονο τις φανέλες,η καλύτερη ομάδα είναι η Fiorentina και τα 4ακια που κυκλοφορούν είναι προκλητικά.Εδώ κέρδισε πέρυσι που κινδύνευε να πέσει.Δεν ψαρώνω με την 5άρα στο Chievo,τα περισσότερα goal μπήκαν με κόντρα,εξάλλου την είδαμε και με την Malaga…
Επίσης προσωπική μου γνώμη είναι πως το roster της Milan είναι γεμάτο γατάκια και η Fiorentina πέρα από καλύτερο σύνολο διαθέτει και καλύτερες μονάδες.Ποιος από την Milan μπορεί να συγκριθεί με παίχτες όπως οι Cuadrado, Borja Valero και Jovetic;

Δεν επαιξα επειδη παιζω ΟΠΑΠ μονο
αλλα ηθελα να ριξω

Τσελσι 1
Γαλατα 2
Μπατε Χ2

Το καρφωσε νωρις νωρις η Τσελσι απο τραγικο λαθος της αμυνας της Σαχταρ.Καλα ξεκινησαμε :slight_smile: Edit:1-1 σχεδον αμεσως!!!Πλακα μας κανουνε

Ναι μωρη Τσελσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!3-2 στο 90 και μετα απο πολλα εγκεφαλικα,εμφραγματα και πολλα αλλα πηγα τρελο ταμειο :D:D:D Τωρα ηρεμια και αυριο παλι

αυριο θα εχουν παλι τα πρακτορεια απεργια?

μεχρι και παρακευη μαλλον…

κουβα με 2/5 τελικα, η αρσεναλ μου τα χαλασε ρε γμτ να επαιρνα τουλαχιστον την τριαδα…

Γαμημενες Μπραγκα και Γιουναητεντ.4 γκολ στο δευτερο ημιχρονο βαζετε να πουμε.

Τουλαχιστον πηγε καλα το λαηβ,εριξα την Τσελσι στο 86 σε αποδοση 8,50 ασσο(φυσικα και γι αυτο κερδισε παλι στην τελευταια φαση :Ρ ) και over 2,5 την μπραγκα καπου στο 70 σε αποδοση 4,33.

Αλλα καηκαν τα διπλα της Γαλατασαραι και το οβερ 3,5 της Τσελσι επειδη τα ειχα σε δυαδες το ενα με οβερ 1,5 ημιχρονο Μπραγκα-Γιουναητεντ και το αλλο με το να σκοραρει η Μπραγκα στο πρωτο ημιχρονο.Γαμω του συνδυασμους μου.

Για σημερα εγω φορτωσα τον ασσο της Ναπολι αφου διαβασα οτι θα κατεβει με βασικους για να παρει το παιχνιδι

Πιθανος ο ασος της Ναπολι οντως,αλλα εγω προτιμω το οβερ 3,5 στο 3.10.Θα παω και με ασο Μαρσειϊγ και απο κει και περα,κυνηγαω 2 μπομπες με,κατα τη γνωμη μου,πολυ λαθος αποδοσεις: Λιβερπουλ στην Ανζι στο 5,50(…!) και Γκενκ στην Σπορτινγκ Λισαβονας στο 5.Και ενα ειδικο σημειο,Χ ημ/1 τελ. η Μπορντω.Εχει μανια να σκοραρει και να παιρνει τη νικη στα τελευταια 15-20 λεπτα αυτη η ομαδα,στο 4 που προσφερεται εγω θα το παρω.

Επειδη το πηρα αποφαση πως σημερα θα παιξω ενα στοιχηματακι, εχω να σας κανω μια παντελως ηλιθια ερωτηση αλλα θελω να με παρετε στα σοβαρα.

Εχμ…πως παιζω στοιχημα; :p:p:p

Θελω να πω, παω στο πρακτορειο και κανω τι; Αποδοσεις κτλ μην πειτε, τα ξερω αυτα, απλα πας εκει και ζητας τι; Τι κανεις;

Σας επιτρεπω να γελασετε ελευθερα :stuck_out_tongue:

Εδιτ: Γαμωτο, εχουν απεργια τα πρακτορεια λεει ο Machine. Τεσπα, για πειτε, να το ριξω το Σαββατο.

Κανε λογιαριασμο ονλαην ρε,μακρια απο οπαπ.

Ομορφα, εξηγα για ονλαην, εξηγα και για οπαπ (αν δεν βαριεσαι) :stuck_out_tongue:

εγω θα παιξω 2 δελτια.

στο ενα 1 της μαρσειγ οβερ ναπολι οβερ ατλετικο οβερ μπιλμπαο και οβερ παρτιζαν

στο αλλο τρεις μπομπιτσες νικες γκενκ και λιβερπουλ και νικη λεβαντε μεσα στην τβεντε

α επισης σε ποιο προτεινεις για ονλαιν λογαριασμο;