Πολύ σύντομα ο οπαπ έχει χειροτερες αποδόσεις από τι οι στηχοιματικες ς εταίρες στο ίντερνετ
Οχι, εγω ψαχνω εξηγηση για το πως να παιξω online και πως απο οπαπ. Τι πρεπει να κανω ντε. Παω στην ταδε σελιδα και κανω τι και πως; Παω στο πρακτορειο και κανω τι και πως;
Δεν εχω ξαναπαιξει ποτε στοιχημα. Never.
Williamhill λογω καλω αποδοσεων,αλλα εκνευριστικη γιατι κλειδωνει τα περισσοτερα ματς στο 85’,και μετα Unibet,επισης σχετικα καλες αποδοσεις,αλλα κυριως λογω του οτι προσφερει cash-in.Δεν εχω προσωπικη γνωμη για bet365 και betfair γιατι μου απαγορευουν να ανοιξω λογαριασμο επειδη μενω στην Ολλανδια.Ηλιθιοι.Αλλα ειναι απο τις πιο δημοφιλεις απ’οσο ξερω.
τι ειναι αυτο;
Για live betting ειναι,βαζεις πχ 10 ευρω σε ενα σημειο,προηγειται η ομαδα που εχεις πονταρει,και σου προσφερει ανα πασα στιγμη ενα ποσο,μικροτερο του πιθανου συνολικου σου κερδους,για να σηκωσεις τα χρηματα αμα θες.Πχ παιζεις μια μπομπα που δινει 6 αποδοση,βαζεις ενα 5ευρω,προηγειται η ομαδα σου,σου προσφερει αντι για τα 30 που θα παρεις αμα ληξει το ματς με νικη της ομαδας σου 15-20 ευρω.Και οσο περναει η ωρα και η ομαδα σου νικαει,η αποδοση της πεφτει και το προσφερομενο ποσο ανεβαινει.Ειναι πολυ χρησιμο,γλιτωνεις απο καρδιακα και γκολ στο 93.Επισης,γινεται και το αναποδο,αν βλεπεις οτι η ομαδα σου δεν παει καλα και μετανιωσες το πονταρισμα,σου προσφερει cash-in χαμηλοτερο του πονταρισματος σου,αλλα παλι σωζεις καποια λεφτα.Αλλα αυτο το κανει μονο σε σημεια που επαιξες λαηβ,οχι στα δελτια σου πριν αρχισουν οι αγωνες.
ok κατι μου λεει πως θα ανοιξουμε ενα ουιλιαμ χιλ… φτανει πια το πηγαινελα
εν το μεταξυ πως σου φαινονται τα σημεια που ειπα; (στο δελτιο μπομπα τα 2 απ τα 3 ειναι τα δικα σου)
Αχμ,μολις ειδα το ρεπορταζ της Λιβερπουλ.Δεν πηγαν καν Ρωσια Τζεραρντ,Σουαρες,Αλεν,Σαχιν,Στερλινγκ,Αγκερ,Ενρικε,Τζονσον και Ρεϊνα…!Εγω το χω παιξει απο χτες το διπλο μεν,αλλα μετα απο αυτα τα νεα,μαλλον παει στον κουβα το σημειο.
Οβερ Μπιλμπαο και Ναπολι τα θεωρω λογικα,της Ατλετικο οχι τοσο,καθως θα παιξει με παρα πολλες αλλαγες και χωρις Φαλκαο,και της Παρτιζαν παλι το κοβω δυσκολο,δεν εχει σκοραρει μεχρι τωρα στο γιουροπα και εχει 3 under(2 ηττες με 1-0 και 2-0 και ενα 0-0 με τη Νεφτσι Μπακου),και η Ιντερ δεν ειναι απο τις ομαδες που τρωνε ευκολα γκολ,ουτε την κοβω να λυσσαει και να βαζει 3 γκολ μονη της.
Οι μπομπες Γκενκ και Λεβαντε ειναι value bets λογω αποδοσεων και ντεφορμε αντιπαλων,και της Λιβερπουλ θα ηταν αλλα οπως ειπα παραπανω το δινουν το ματς μονοι τους μαλλον…
Καλα το οτι δεν πηγε ο Ρεινα ειναι θετικο :lol:
Λοιπον martian διαβασε αυτο αν θελεις να παιξεις οπαπ:http://www.opap.gr/web/guest/185 Για ιντερνετικο στοιχημα θα σου εξηγησω αλλη φορα γιατι βαριεμαι τωρα
τελικα επαιξα μονο το πρωτo αντι για οβερ ατλετικο οβερ γκενκ και αντι για οβερ παρτιζαν οβερ πραγα (καθως η γκενκ τα χει φερει ολα οβερ και η σπορτινγκ δε στεκει πολυ καλα) ενω πιστευω θα μπουν πολλα γκολ στο ισραηλ
τα παιξα και με συστηματακι ενα λαθος μη γινει καμια στραβη
για σημερα
Αιντχοβεν 2
Ναπολι 1
Μπιλμπαο 1
Σπαρτα Πραγας 2
ειδα ονειρο σημερα… συστημα 3-5, νικες λιβερπουλ,λεβαντε,χαποελ ιρονι,λυων και χ την παναθα…
Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα η Λιβερπουλ το αρπαξε στο 45
το διπλο της NewCastle δεν ειναι καλο σημειο???
Αναλογα τι εντεκαδα θα κατεβασει
Της καραπουταναρας γινεται στο πρωτο ημιχρονο χανει η Μαρσειγ,χανει η Ουντινεζε που εχασε και πεναλτι στο 45 με τον Ντιναταλε ενω η πουτανα η Ναπολι που εχω παιξει ισοφαριστηκε.Για να δουμε τι θα γινει στο δευτερο
H Μαρσεϊγ μαλακιζεται αγρια,το γκολ που εφαγε ειναι επικη ηλιθιοτητα του Chedjou.H Νιουκαστλ παντως το ισοφαρισε το ματς.Στη Ναπολι το οβερ 3,5 λογικα βγαινει,το βαλα και στο λαηβ οβερ 1,5 ημιχρονο και εχω καλυψει πιθανο μαζικο κουβα απο τα δελτια μου σημερα.
μολις βγηκε ο ασος της ανζι στο 2.60 απο live
2 γκολ περιμενω τωρα στο ναπολι-ντιπρο
Γκολ απο κορνερ η Μαρσειγ ε. Ωραιο ματσακι.
Cheyrou ρε
Πουτανα Ναπολι