Στοιχημα

Αντε γαμησου Νανσι που θα μας στειλεις και κουβα.Παρ’το 1-3.

Γαμιωντας πηγαμε σημερα.Αλλα εκανα τη μαλακια να συνδυασω το δυνατοτερο μου σημειο,τη Ντορντρεχτ,με την κωλοναντ που εληξε 1-1 και το καψα.Δεν πειραζει,η 3αδα εδωσε καλο ταμειο.

Αυτο το ποστ του old boy για τα ματς του Σ/Κ ειναι πολυ καλο,και επειδη το ποσταρε μεσοβδομαδα θα χαθει αν δεν γινει quote.Πιστευω οτι τα σημεια που αναφερει αξιζουν το ρισκο,την ντεφορμε Αλκμααρ την ειχα κοντραρει και με Ναιμεγκεν και πληρωθηκα,ψηνομαι να το ξανακανω με την αρκετα καλη εντος εδρας Χαγη.Και τα αλλα δυο για μονα αποδεκτα ειναι πολυ καλα,οι αποδοσεις αξιζουν το ρισκο.
Περισσοτερα για τα ματς αυριο,αν προλαβω να εχω ξυπνησει μεχρι τις 5 που αρχιζουν τα περισσοτερα :confused:

Τελικα, αν και με ψηνει αρκετα το online στοιχημα, λεω να αρχισω απο τα χαμηλα για αρχη (για την χαρα του αθληματος) και μετα βλεπουμε. Μαλλον δεν θα το γλυτωσω ομως και εκεινο :stuck_out_tongue:

Οσοι διαβαζετε, τι σελιδες χρησιμοποιειτε;

Εχω ψηθει για διπλα των West Brom και QPR, ημιχρονο διπλο Werder και ασσο Σαιντ Ετιεν. Ελεγα και για διπλο του Αρη αλλα αστον καλυτερα.

Tι Αρη ρε,δεν παιζει ο Αγκανθο,που να βαλουμε γκολ.

Εγω απο ενα γρηγορο κοιταγμα ξεχωρισα διπλο Σουονση στην κακιστη φετος Σαουθαμπτον,οβερ 3,5 Μπαστια-Βαλενσιεν,διπλο Σουιντον και ασο Εσπανυολ.Αλλα ακομα δεν εχω καταληξει καπου.

Τα επαιξα τελικα, εκτος του Αρη. Αυτη η καρια η Werder θα με καψει, δυσκολακι ειναι αλλα αξιζει τον κοπο.

Λοιπον για σημερα ξεκιναω με το χ2 διπλη ευκαιρια της Βερντερ και για αργοτερα επαιξα και κατι ψιλα στον ασσο της Εσπανιολ

Λοιπον τελικα κατεληξα στα εξης σημεια:

Ασος Εσπανιολ στο 1,90,η Οσασουνα δεν στριβει με τιποτα,οβερ Ολνταμ-Τρανμιρ στο 2.15,περιεργο που προσφερεται τοσο ψηλα,διπλο Σουονση αλλα με αρκετο ρισκο,και οι 2 αμυνες μπαζουν,αλλα για καποιο λογο μου κολλησε το διπλο,ασο της ανεβασμενης Μπερι (2.10) με την Πορτσμουθ που εχει πολλα εσωτερικα προβληματα,διπλο της Σουιντον στην κακιστη Γουολσολ (2.15),δεν πιστευω οτι ο Ντι Κανιο θα χασει βαθμους σε αυτο το ματς,και ενα ρισκαδορικο,διπλο DNB Στοκπορτ στην ντεφορμε Φορεστ Γκριν(3,25).

Και μαλλον θα ριξω και τον ασσο της Ντεν Χααγκ,αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα με τι θα το συνδυασω.

Eπειδη εχω πολυ καιρο να την τσεκαρω, η ΜΚ Ντονς ακομα βγαζει φωτιες εντος εδρας? Γιατι αν ειναι ακομα ετσι μου φαινεται τρελο δωρακι τα 2 ευρα στον ασσο της :!:

Δωρακι το 2 οταν παιζει με τη δευτερη του πρωταθληματος και αηττητη 18 αγωνες Σεφιλντ Γιουναητεντ??
Εεεε,οχι.

ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΒΕΡΝΤΕΡ, ΠΑΜΕ ΙΣΧΥΡΑ!

Ετσι μωρη τρελα Βερντερ!!!Καλα αρχισαμε.Κρατηστε γερα τωρα :slight_smile:

Παιδες, απ’οσο θυμαμαι, αν με το καλο παω ταμειο (χαιρομαι τωρα :Ρ), πολλαπλασιαζεις το ποσο που εδωσες με τις αποδοσεις που παιζεις, σωστα;

Δηλαδη, εγω με αυτα που εχω παιξει (Η2 Βερντερ, 2 QPR, 2 West Brom, 1 Saint Ettiene) αααν παω ταμειο θα ειναι:

1,80 (οσα εδωσα) Χ 5.00 Χ 3.60 Χ 2.80 Χ 1.30 και το γινομενο θα ειναι οσα παιρνω. Ετσι δεν παει;

Σωστος

Όπως έγραψα και την Πέμπτη έπαιξα την τριάδα: Den Haag,Fiorentina,QPR και ευχαριστώ τον Therion για το quote.
Επίσης έπαιξα μια δεύτερη τριάδα με Espanyol - Osasuna 1,Waalwijk - Utrecht 2 και Xerez - Elche 2.

Δεν έχω χρόνο να αναλύσω το γιατί επέλεξα τα συγκεκριμένα σημεία,πάντως δυσκολεύτηκα να βρω κάτι καλύτερο,απλά να πω μονο ότι κανονικά η Espanyol δεν είναι για 1,85,αν το σκεφτείς παίζει o προτελευταίος με τον τελευταίο,θα την ήθελα από 2 και πάνω…

Όπως και να έχει καλά κέρδη σε όλους.

Αντε μωρη τρελα Werder, παει το δυσκολο. QPR και West Brom τωρα!

Καλο κουραγιο σε σας που εχετε παιξει την Βερντερ,ειναι τρελη ψυχοβγαλτρα.Θα σας προτεινα να μην βλεπετε το ματς,τις 2 φορες που την ειχα παιξει και το βλεπα το μετανιωσα.Ειδικα στο τελευταιο 10λεπτο την πιανει πανικος στην αμυνα αμα κερδιζει και γινεται της πουτανας.

Καλα όλοι σε όνειρο το είδατε το διπλό της Βερνδτερ? Μονο εγώ το έπαιξα ασσο? :frowning:

Τουλαχιστον να τα λέτε απο το πρωί αυτα.

ναι αλλα ο Martian επαιξε ημιχρονιο οπτε καθαρισε! Μπραβο ρε, δε θα το πονταριζα ουτε σε χιλια χρονια!

Γι αυτο το επαιξα χ2 και οχι ξερο διπλο :slight_smile:

A ναι σωστα δεν το προσεξα το διπλο ημιχρονο,ωραιος.

Εγω εβαλα την ΚΠΡ διπλο ημιχρονο σε 6 αποδοση,αξιζει νομιζω,ειναι αρκετα καλυτερη μεχρι τωρα και το κυνηγαει το γκολ.