Στοιχημα

Ουτε εγω το πιστευα, αλλα μιλησε το ενστικτο για αυτο το επαιξα ημιχρονο διπλο. Εβλεπα και τον αγωνα και ειχα μπει μεσα στο γηπεδο κανονικα :stuck_out_tongue:

Τετοια λεγε για QPR Θεριε, το πιστευω το διπλο της.

Με δουλευει γαμω,μολις το παιξα οπισθοχωρησε.Η Στοουκ παντως κανει το ιδιο πραγμα συνεχως,γιομες για τον Κραουτς και οτι γινει.Αμα δεν μαλακιστει (παλι) η ΚΠΡ μπορει να το παρει το ματς.

Η Αρσεναλ παντως κανει τα κλασικα της παλι,απο 2-0 ισοφαριστηκε 2-2 απο τη Φουλαμ πριν το ημιχρονο.

TI KANEIΣ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ ΤΑΑΡΑΜΠΤ

Ωπ το τσιμπησε η Βερντερ.Τουλαχιστον κρατα το χ να πληρωθω

μεχρι το 2-0 η αρσεναλ πιεζε ψηλά και η φουλαμ δεν έκανε τίποτα(χειροτερη εμφανιση μαζι με πρωτο ημιχρονο με west ham εως εκείνο το σημείο).σταμάτησε η πίεση, να το 2-2.
τραυματίστηκε και ο ριτσαρσον και μπήκε ο θεουλης kacaniklic και ολα ωραια. παμε μωρεεεεεεε

*καλα ειμαι σίγουρος οτι θα φαμε και άλλα, αλλά τι να κάνουμε…
*σε λιγο θα καταργηθούν τα οβερ στα ματς της φουλαμ

Τραγική QPR στην άμυνα για ακόμα μια φορα,κρίμα και ήταν ανώτερη…
Εκνευριστικός Cisse…αν ξεκίναγε Zamora θα είχε βάλει ένα γκολάκι

To γυρισαν οι γιγαντες οι φουλαμς.
Ο Κριμσον τα σπαει αυτη τη στιγμη στανταρ

Πορνη Βερντερ καταφερες και εχασες τελικα.Εντωμεταξυ η Αρσεναλ τσιμπησε και τριτο!!!Τουλαχιστον ας κερδισει η Εσπανιολ να βγαλω κατι ψιλα σημερα

Εστουντιαντες αξιζει να την πονταρω απεναντι σε αυτη τη Ραφαελα ή να κανω το σταυρο μου και να παιξω Λεβαδειακο?

Ολος ο κόσμος έχει παίξει λεβαδιακό. Εχει φορτωθεί ο άσσος πολύ. Ηθελα να το βάλω και εγώ αλλα το φοβάμαι.

Καταλαβα ο Κομποτης θα κανει παρτυ παλι σημερα :smiley:

[SIZE=“7”][B]ΕΧΥΣΑ [/B][/SIZE]

παω στον κολλητό μου που ειναι άρρωστος

:!: :!:

Γαμω τα γκολ στις καθυστερησεις γαμω,βαζω λαηβ δυαδα Σκανθορπ και Μπραιτον,8,30 συνολικη αποδοση,το κανει 1-2 η Σκανθορπ και το κραταει,κανει 2-3 η Μπραιτον στο 89 με πεναλτυ και τρωει γκολ στο 92 απο τη Γουλβς που επαιζε με 10 παικτες ολο το 2ο ημιχρονο.Γαμιεστε ρε.ΓΑΜΙΕΣΤΕ.

Τουλαχιστον πηρα τον ασο DNB της Εβερτον στο 4,33.

Ταμείο με μονακό, σάλκε, αλοα και γιαννενα :smiley:

Για παμε ενα οβερ 0,5 γκολ η Βιλλα στο 1ο ημιχρονο,μπηκε καλα,3,75 δινει.

NAI BΡΕ WEIMANN ΓΚΑΒΛΙΑΡΗ

το ποδοσφαιρο της Ουτρεχτης πρεπει να ειναι μεσα στα πιο αστεια πραγματα που εχω δει φετος

:lol::lol::lol:

τι υπερματσαρα ήταν αυτή? μεχρι και πέναλτι χαμένο στο 95 είδαμε…
καντε ομως ρε μαλάκες το 2-4 σε εκείνη την ευκαιρία να γίνει χαμός.
ενα ματς και νιώθω οτι ειδα μπαλα για ενα μήνα.ναι ρε αγγλια

Γαμω την QPR ε. Την γαμαω ομως.