Στοιχημα

βαλε να δεις και το βιλλα-γιουναητεντ τωρα,πουτανα ολα και σε αυτο,απο 2-0 2-2 η γιουναητεντ και απο κει και περα πανω κατω η μπαλα και ευκαιριες εκατερωθεν.Οβερ 5,5 λεμε.

—2 δοκαρια σε ενα λεπτο ο Φαν Περσι.Και τον εχω λαηβ παιξει anytime goalscorer στο 2.40 :confused:

Πεσαμε ολοι πανω στην Εσπανιολ και πηραμε τα αρχιδια μας :smiley: Αυριο παλι

ΕΧΑΣΕΣ!!! :stuck_out_tongue:

κι εγω τα ιδια με Νορτζελαντ
και πιανω τα υπολοιπα

Αχαχαχαχα, ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ :stuck_out_tongue:

δεν σε χαλασε!!!
αφου ειχες κολλησει στο κινητο και περιμενες με αγωνια
Για σενα το εκανα :roll:

Κακη μερα σημερα,ουτε τα λαηβ δεν με σωσαν,με χασουρα κατεληξα.

Το πρωτο μου κουβαδακι. Και ειστε παροντες.

Σημερα ολοι κουβα πηγαμε.Να μου πεις εδω ειχε χασουρα ο therion υπηρχε ελπιδα για εμας;;[-X

πραγματικα παιζει να ειναι η πρωτη φορα που τον ακουω να χει χασουρα…:stuck_out_tongue:

Και εγω το ιδιο :slight_smile:

νταξ μωρε,σιγα που δεν κανω ποτε χασουρα,αμα κερδιζα συνεχως θα ημουν στην Καραϊβικη τωρα :ρ

Απλα συνηθως απο το λαηβ παιζω για να παρω πισω τα πονταρισματα μου,και απο κει και περα αμα δω καποια ευκαιρια χωνομαι,και γενικα πιανει αυτο το συστημα.

Σημερα παντως παλευα σχεδον σε ολα τα ματς που επαιξα με τα δοκαρια και τους χασογκοληδες επιθετικους,αλλα τι να κανουμε,μεσα στο παιχνιδι ειναι κι αυτα.

2.30 το διπλο της Ιντερ στην Αταλαντα.Παιζεται ευκολα.

Και 2.40 το διπλο της Παρι στην Μονπελιε,αλλα χωρις Ιμπρα.Αλλα η αποδοση παλι ειναι υψηλη.

Λαβετσι θα χει? εκει ειναι το μυστικο :wink:

Γιατι?
Ο Λαβετσι εχει μονο 2 συμμετοχες φετος,δεν τον χρησιμοποιει σχεδον καθολου ο Αντσελοτι για καποιο λογο (που δεν καταλαβαινω).Ηταν και τραυματιας προσφατα,οποτε δεν ειμαι σιγουρος αν θα ειναι καν διαθεσιμος αυριο,αλλα και πριν τραυματιστει δεν ειχε καποια ιδιαιτερη συμμετοχη στην πορεια της Παρι.

Κι αλλο καλο σημειο,το 2 στον ασσο της Νιουκαστλ με τη Γουεστ Χαμ,αθλια εκτος εδρας η Γουεστ Χαμ,πολυ καλυτερη ομαδα η Νιουκαστλ,το παιρνω το 2αρακι ευκολα.Και μ’αρεσει και το 3αρακι στο διπλο της Μπραγκα στην τερμα ντεφορμε Σπορτινγκ Λισαβονας.

Μα γιατι ειναι ο Λαβετσι. Με μια δυο κινησεις μπορει να σου κανει την αμυνα μπουρδελο,ασχετα με το ποσες συμμετοχες εχει ως στιγμης. Τον ανεφερα επειδη τωρα που θα ειναι εκτος ο κοτσιδουλης μπορει να τον χωρεσει σε καποιο συστημα ως κρυφο επιθετικο αντι για κατι γαλλακια που εβαζε εκει και να δουμε λιγο ποδοσφαιρο ουσιας. Οχι βεβαια οτι θελει και υπεραστερες για να κανεις διπλο μεσα στη Μονπελιε πλεον, αλλα τουλαχιστον θα κανει το εργο πιο ευκολο.

[SPOILER]Και ναι απο οτι καταλαβες συμπαθω τον Λαβετσι :lol:[/SPOILER]

Κι εγω τον παω τρελα,απλα ο Αντσελοτι δειχνει να εχει καποιο θεμα μαζι του.Θα περιμενω αυριο να δω αποστολη και πιθανη ενδεκαδα πριν το παιξω.

Κοιταξα τα ματς καπως αναλυτικα,περαν της Φιορεντινα που εχω ηδη παιξει (4 αποδοση),εχει μερικα ωραια το προγραμμα της Κυριακης.Παμε μια σουμα.

Αυτα που κρατησα ειναι ο [B]ασος της Νιουκαστλ[/B] στο 2,το [B]διπλο της Ιντερ[/B] στο 2.30(σταθερη αξια τα διπλα της φετος),το [B]διπλο της Λυων [/B] στην πολυ περιορισμενων δυνατοτητων Σοσο στο 1.91,το [B]οβερ στο Κιεβο-Ουντινεζε [/B]στο 2.30(η αποδοση μου φαινεται πολυ υψηλη,το περιμενα το πολυ 1.90),το [B]διπλο της Λεβερκουζεν [/B]στη Βολφσμπουργκ στο 2,25 και μετα με λιγο παραπανω ρισκο το [B]διπλο της Μπραγκα[/B] στην Σπορτινγκ Λισαβονας στο 3,το [B]διπλο της Γκλαντμπαχ[/B] στην Γκροιτερ που απλα δεν μπορει στο 2.80 και ισως ο [B]ασος της Φιτεσσε[/B] με την Τβεντε,αλλα τον ηθελα παραπανω απο το 2.60 που δινεται.

Τα 4 πρωτα μπηκαν ηδη σε συστημα 2-3-4,και εριξα και τα μονα αποδεκτο της Μπραγκα και της Φιορεντινα.Τα αλλα θα τα ξαναδω αυριο.

Και εμενα μου αρεσει ο ασσος της Νιουκαστλ και με αυτο ξεκινησα για σημερα

επειδή τυχαίνει να μένω αυτο τον καιρό στην Φιρτη και παρακολουθώ τα παιχνίδια ειναι ρίσκο το διπλό τησ γκλαντμπαχ. Τρώει ευκολα γκολ δν βάζει όμως με τόσο ευκολία ειναι πολυ ανισόρροπη συν αν σκεφτείς οτι η Γκλαντμπαχ εχει μεχρι στιγμής μια νικη νομιζω στην μπουντεσλιγκα εκτος εδρας …:-k

Ναι δεν ειπα οτι ειναι στανταρ,με παραπανω ρισκο ειπα οτι ειναι,οπως και το διπλο της Μπραγκα και ο ασσος της Φιτεσσε.Αλλα η αποδοση ειναι καλη.