Θα παιξω μετα απο καιρο σημερα.Εννοειται θα παιξω την ομαδα μου τη Νιουκαστλ και θα ριξω και το διπλο της Τοτεναμ με αποδοση 5 και το διπλο της ιντερ με αποδοση 2.Καλα,ρισκο το διπλο της τοτεναμ αλλα φετος σε οσα ματς την εχω δει παιζει μπαλαρα και η Σιτυ φετος δεν με ενθουσιαζει…Δεν εχει χασει και ακομα οποτε καιρος της ειναι.
Γλυκοκοιταω ασσο στο Εστοριλ - Μορεϊρενσε, διπλο Παρι σε Μονπελιε, λιγο ριψοκινδυνο αλλα θα το εβαζα το διπλο της Γκλαντμπαχ στην Γκροιτερ και ισως διπλο Ιντερ στην Αταλαντα, η οποια ομως βλεπω εχει ενα καλο σερι και ισως παρει θετικο αποτελεσμα και Νιουκαστλ ασσος. Α και ισως διπλο της Σεβιλλης.
Kαι εγώ αυτή την τριάδα έπαιξα στο ενα δελιτίο. Εστοριλ, ιντερ και Παρί.
Για αιτιολογηστε λιγο την Εστοριλ γιατι δεν εχω αποψη
Moreirense προτελευταια με ισοβαθμια με την ουραγο, εκτος εδρας, τα τελευταια αποτελεσματα ειναι ηττα, ηττα, ισοπαλια, ηττα, γενικως μια νικη εχει παρει φετος και η Εστοριλ επεστρεψε σε νικες με ενα 0-2 επι της Ακαντεμικα και με νικη πλησιαζει ζωνη γιουροπα. Νταξ 2 νικες εχει κανει και αυτη (αλλα εχει παρει περισσοτερα Χ), αλλα με πειθει ο ασσος της :Ρ
Ε νταξει αν το παιρνεις μονο απο πλευρα στατιστικων δεν βγαινει ακρη,εγω ρωτησα αν εχει κανεις αποψη για την Εστοριλ,οχι αν ειδε τα αποτελεσματα της.Αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι η Εστοριλ εκανε μια νικη εκτος μετα απο απανωτες σφαλιαρες,αλλα εντος δεν κερδιζει εδω και ποσο καιρο,ενω η Μορεϊρενσε σκοραρει σχεδον σε ολα τα εκτος.Δεν θεωρω τον ασο σε αποδοση 2 καμια σοβαρη ευκαιρια.
torino bologna 1
chievo udinese over
genoa napoli goal
newcastle 1
aek olympiakos over
montpellier psg over
Τι να σου πω ρε θεριε, ισως εκανα λαθος να το δω ετσι, μακαρι να εχω δικιο.
Τελικα…
Αταλαντα - Ιντερ 2
Μπιλμπαο - Σεβιλλη Χ
Εστοριλ - Μορεϊρενσε 1
Μονπελιε - Παρι 2
Γκροϊτερ - Γκλαντμπαχ 2
Νιουκαστλ - Γουεστ Χαμ 1
Δεν λεω οτι ειναι και λαθος παιξιμο,απλα εμενα δεν με καλυπτει να το παιξω.
Πως τα επαιξες αυτα?μην μου πεις ξερη 5αδα.
Ξερη εξαδα θα σου πω (εξι ειναι) και πως αλλιως να τα παιξω θα σε ρωτησω. Ειπαμε, ειμαι noobας, ακομα μαθαινω. Εκανα κατι τραγικο;
στο κατω μερος του κουπονιου θα δεις ενα σεχτσιον που λεει “συστηματα”. αν θες να παιξεις 5 παιχνιδια, ειναι πιο ασφαλες να παιξεις συτημα 4-5 (δλδ μαυριζεις το 4 και το 5). αυτο απλως σου μειωνει καπως το ποσο που θα παρεις ως κερδος ΑΛΛΑ σου δινει το επικο περιθωριο να χασεις ενα ματς και παλι να βγεις κερδισμενος (με την εννοια οτι αν πιασεις και τα 5 στο ξερο θα επαιρνες 60 ευρω, αν επιανες τα 5 στο συστημα θα παρεις 40, αν πιασεις τα 4 παιρνεις 4-7 ευρουλακια,τουλαχιστον παιρνεις πισω τα λεφτα σου και καμια τυροπιτα δλδ,προτιμοτερο απο τη χασουρα).
το 4-5 κοστιζει 1,80 και το 3-4 κανει 1,50 ευρω οποτε καλο ειναι να το παιξεις με πολλαπλασιαστη 2 ή 3 αν δε θες να πας για ψωροδεκαρες, Αυτα βεβαια ισχυουν εφοσο παιζεις στον οπαπ ε, δεν ξερω αν παιζεις ονλαην
Έπιασα όλη τη χθεσινη μέρα του nba εκτός από bulls που ήξερα για κάποιο λόγο ότι θα το χάσω αλλά είναι ομάδα μου και το παιξα έτσι. Είχε πλεονέκτημα 7.5 και νίκησαν για 7. Δεύτερη φορά που μου το κάνουν, δεν τους ξαναακουμπάω. Έπιασα όλα τα παλούκια κι έχασα τη μαλακία
Παιξτε ρε ΠΑΟΚ χ. Λογικα θα εχει καλη αποδοση
Κοιτα εγω ποτε δεν παιζω ξερη 4αδα,για 5αδα και εξαδα δεν το συζηταω καν.Σημερα επαιξα συστημα 2-3-4 πχ,ειναι 11 στοιχηματα αυτο,παιζεις ολους τους συνδυασμους σε δυαδες,3αδες και την 4αδα,και βαζεις αναλογο πονταρισμα στο καθε ενα.Διχτυ ασφαλειας ειναι,με εστω μια δυαδα παιρνεις πισω αν οχι ολο,ενα μεγαλο μερος του πονταρισματος σου.Το να πιασεις ξερη 5αδα ειναι υπερβολικα δυσκολο απο πλευρας πιθανοτητων,ειναι λαθος τροπος παιχνιδιου κατα τη γνωμη μου.
Ξεκινησαμε γαμιωντας παντως,το οβερ στην Κιεβο παει καλα,1-1 ημιχρονο,επιασα λαηβ οβερ 2,5 Ρομα ημιχρονο με αποδοση 5,50,οι βιολα πατανε κατω τη Μιλαν 0-2 ημιχρονο,επιασα και το να σκοραρει η Μαρσειγ στο ημιχρονο στο 3 και το να σκοραρει η Τοτεναμ στο ημιχρονο στο 3,75.Παμε λεμε.
Θα το εχω κατα νου απο δω και στο εξης, λοιπον
Εκτος απο το φορτωμα στον ασσο της Νιουκαστλ φορτωσα και το διπλο της Λιον.Για να δουμε
ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΗΝ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΓΑΜΩΩΩΩΩ!!!
(Ο Ντε Ροσσι που πηρε κοκκινη τουλαχιστον σκοτωσε κανενα φασιστακι ή την πηρε για χερια διαμαρτυριες και φλωριες? Ξερει κανεις? )
παμε ενα φαν μπετ επομενος σκορερ τζεκο στο 6
θα κλαψω σημερα :’)
α ρε λατρεια μου ΤΖΕΚΟ
Ρε therion το κοκκαλακι της νυχτεριδας εχεις;;;Πες μου οτι εχεις παιξει Νιουκαστλ και Λιον:please: