Στοιχημα

Ναι ρε,τα εγραψα πριν,τα εχω στη βασικη μου 4αδα,αλλα η νιουκαστλ δεν ξεκινησε καλα,η γουεστ χαμ ειναι αυτη που κανει καποιες φασεις μεχρι τωρα.

Αφου τα εχεις παιξει εσυ δεν φοβαμαι τιποτα :smiley:

E MH XANEIΣ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΚΙΕΒΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ

νταξει αμα χαναν και το δευτερο πεναλτυ θα εκαιγα τη Βερονα.2-1 στο 89 και καθαρισε το οβερ στο 2.30.Αντε τωρα παμε να παλεψουμε με τον Γιαασκελαινεν,τα πιανει ολα μεχρι τωρα.

Καθαρισε και η μεγαλη Βιολα,1-3,πληρωσε το 4αρακι.

Μαλακιζεται λιγο η Νιουκαστλ, τωρα σοβαρευτηκε καπως αλλα δεν σκοραρει μεχρι στιγμης. Καλα, κλαην αυτο, μπορει να γυρισει αν παιξει η Νιουκαστλ οπως στο τελευταιο 5λεπτο του α’ ημιχρονου. Το Μπιλμπαο - Σεβιλλη πως απο 2-0 θα γινει 2-2 δεν ξερω.

Για το καλο της να το γυρισει

Ρε τρελοί, το Σπόρτινγκ - Μπράγκα πώς το βλέπετε? Μάλλον προς το διπλό με βλέπω να πηγαίνω, αλλά έχω και το χ στο μυαλό μου…

Κατά τ’ άλλα, η τετράδα θα συμπληρωθεί με το όβερ της Ατλέτικο, 2πλό Ίντερ και 2πλο Παρί…

διαβασε τις προηγουμενες σελιδες,το χω πει για διπλο,αξιζει στο 3.

Καλες οι επιλογες σου Πανο :wink:

καλα ξεκινησαμε με Ναπολι
περιμενω Λυων 2
Ιντερ 2
Παρι 2

Ο ασος της Αλμερια ειναι στο 2.50 αυτη τη στιγμη,ορμαμε.

Kαλα όλοι αυτα τα 3 διπλα σήμερα παίξαμε. Παίζει να πάμε όλοι κουβά. :lol:

Eντιτ. Μόλις το έβαλε η Λυων.

H Λιον το καρφωσε.Η Νιουκαστλ ακομα μαλακιζεται εντωμεταξυ ο ασσος του Παοκ εχει παει στο 1.90 και τον καρφωσα μολις τωρα

μακαρι να περασουν γιατι εχω καιρο να παω ταμειο

Ποσα ακομα θα χασεις μωρη Σεβιλλη, ποσα;

Βγες εξω ρε Χερερα, πηρες κοκκινη, το μπουλο, ασε τη Σεβιλλη να βαλει 2 γκολ και μην κλαις :Ρ

Εδιτ: Καθαρο χερι η Μπιλμπαο, βαλε το πεναλντυ μωρη Σεβιλλη και μετα παμε για το Χ. Και Νιουκαστλ, σοβαρεψου ρε.

Χε χε χε το εβαλε με πεναλτι ο Παοκ

E τωρα γαμιεται το συμπαν, η Γκροϊτερ ανοιξε το σκορ. Δεν πειραζει, νωρις ειναι. Βεβαια τι με νοιαζει, λογικα θα τον πουλεψει η Νιουκαστλ, αλλα λεμε ρε παιδι μου.

Fun bet με τον 1 της Levante απέναντι στους αχωνεύτους8)

Το πρόβλημα του Ancelotti με τον Lavezzi είναι ότι ο δεύτερος ενδιαφέρεται περισσότερο για Paris by night παρα για ποδόσφαιρο …

Τα κουβαδακια μας και σε αλλη παραλια που θελαμε ασσο την Newcastle. Εχασα και το Χ της Σεβιλλης. Νεξτ ταημ.

Πεσαμε πανω στον Γιαασκελαινεν.Κριμα.

Περασε η Τσαρλτον που την εχω σε δυαδα με Γκλαντμπαχ,και εφαγε κοκκινη η Γκροιτερ και ισοφαρισε η Γκλαντμπαχ.Θα βγει το διπλο,του πουστη.