Ναι ρε,τα εγραψα πριν,τα εχω στη βασικη μου 4αδα,αλλα η νιουκαστλ δεν ξεκινησε καλα,η γουεστ χαμ ειναι αυτη που κανει καποιες φασεις μεχρι τωρα.
Αφου τα εχεις παιξει εσυ δεν φοβαμαι τιποτα
E MH XANEIΣ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΚΙΕΒΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ
νταξει αμα χαναν και το δευτερο πεναλτυ θα εκαιγα τη Βερονα.2-1 στο 89 και καθαρισε το οβερ στο 2.30.Αντε τωρα παμε να παλεψουμε με τον Γιαασκελαινεν,τα πιανει ολα μεχρι τωρα.
Καθαρισε και η μεγαλη Βιολα,1-3,πληρωσε το 4αρακι.
Μαλακιζεται λιγο η Νιουκαστλ, τωρα σοβαρευτηκε καπως αλλα δεν σκοραρει μεχρι στιγμης. Καλα, κλαην αυτο, μπορει να γυρισει αν παιξει η Νιουκαστλ οπως στο τελευταιο 5λεπτο του α’ ημιχρονου. Το Μπιλμπαο - Σεβιλλη πως απο 2-0 θα γινει 2-2 δεν ξερω.
Για το καλο της να το γυρισει
Ρε τρελοί, το Σπόρτινγκ - Μπράγκα πώς το βλέπετε? Μάλλον προς το διπλό με βλέπω να πηγαίνω, αλλά έχω και το χ στο μυαλό μου…
Κατά τ’ άλλα, η τετράδα θα συμπληρωθεί με το όβερ της Ατλέτικο, 2πλό Ίντερ και 2πλο Παρί…
διαβασε τις προηγουμενες σελιδες,το χω πει για διπλο,αξιζει στο 3.
Καλες οι επιλογες σου Πανο
καλα ξεκινησαμε με Ναπολι
περιμενω Λυων 2
Ιντερ 2
Παρι 2
Ο ασος της Αλμερια ειναι στο 2.50 αυτη τη στιγμη,ορμαμε.
Kαλα όλοι αυτα τα 3 διπλα σήμερα παίξαμε. Παίζει να πάμε όλοι κουβά. :lol:
Eντιτ. Μόλις το έβαλε η Λυων.
H Λιον το καρφωσε.Η Νιουκαστλ ακομα μαλακιζεται εντωμεταξυ ο ασσος του Παοκ εχει παει στο 1.90 και τον καρφωσα μολις τωρα
μακαρι να περασουν γιατι εχω καιρο να παω ταμειο
Ποσα ακομα θα χασεις μωρη Σεβιλλη, ποσα;
Βγες εξω ρε Χερερα, πηρες κοκκινη, το μπουλο, ασε τη Σεβιλλη να βαλει 2 γκολ και μην κλαις :Ρ
Εδιτ: Καθαρο χερι η Μπιλμπαο, βαλε το πεναλντυ μωρη Σεβιλλη και μετα παμε για το Χ. Και Νιουκαστλ, σοβαρεψου ρε.
Χε χε χε το εβαλε με πεναλτι ο Παοκ
E τωρα γαμιεται το συμπαν, η Γκροϊτερ ανοιξε το σκορ. Δεν πειραζει, νωρις ειναι. Βεβαια τι με νοιαζει, λογικα θα τον πουλεψει η Νιουκαστλ, αλλα λεμε ρε παιδι μου.
Fun bet με τον 1 της Levante απέναντι στους αχωνεύτους8)
Το πρόβλημα του Ancelotti με τον Lavezzi είναι ότι ο δεύτερος ενδιαφέρεται περισσότερο για Paris by night παρα για ποδόσφαιρο …
Τα κουβαδακια μας και σε αλλη παραλια που θελαμε ασσο την Newcastle. Εχασα και το Χ της Σεβιλλης. Νεξτ ταημ.
Πεσαμε πανω στον Γιαασκελαινεν.Κριμα.
Περασε η Τσαρλτον που την εχω σε δυαδα με Γκλαντμπαχ,και εφαγε κοκκινη η Γκροιτερ και ισοφαρισε η Γκλαντμπαχ.Θα βγει το διπλο,του πουστη.