Και η Εστοριλ νικαει στο ημιχρονο και η Γκλαντμπαχ εικαζω πως θα το παρει τελικα. Κριμα και ελεγα να μην παιξω Χ το Μπιλμπαο - Σεβιλλη αλλα μια ή αλλη εχασα το “στανταρακι” γαμω τον Γιαασκελαϊνεν.
Kαλά εγώ ο μαλάκας στο ένα δελτιο έβαλα οβερ την τσελσι. Μαλλον για κουβά με βλεπω. Σιγά μη βαλουν γκολ οι αμπαλοι της λίβερπουλ.
Περασε ο Παοκ αμα κρατησει η Λιον μια χαρα ειναι βεβαια αμα κερδιζε και η βρωμιαρα η Νιουκαστλ θα ηταν ακομα καλυτερα αλλα τι να κανουμε.Για το βραδυ πηρα την Παρι στο 2.25 και επαιξα και μερικα στο διπλο της Ιντερ.Μαχη σε ολα τα μετωπα λοιπον
ολοι δηλαδη τα ιδια παιχνιδια παιξαμε
αντε καλη μας τυχη να τους τα παρουμε
Προσεξτε ρε παιδια με την Παρι,μην ορματε ολοι,ειδικα σε αποδοση 2.25.Εγω το αφηνω για λαηβ.
Παμε ενα οβερ 1,5 γκολ ημιχρονο η Μπαρτσα,3.25.
πλακα με κανεις ρε γκλαντμπαχ?ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ?
κριμα που δεν επαιξα και την Μπορντω
το εφαγε η Λυων
οβερ 2,5 εβγαλε η Μπαρτσα,χαχ.
Λυων τραβα γαμησου κι εσυ ε.Ισοφαρισε η Γκλαντμπαχ τουλαχιστον.
Τραβα γαμησου μωρη πορνη Λιον μπουρδελο ε μπουρδελο
ε ρε γαμωτο γκινια
θα κρατησω τα βραδινα μηπως…
Το γυρισε η Γκλαντμπαχ,αμα καταφερει να μην το κρατησει τοτε τι να πω.
Για λαηβ εχουν πολυ ενδιαφερον τα νορβηγικα,προτελευταια αγωνιστικη,Μολντε πρωτη με 56,Στρομσγκοντσετ 55 και Ροζενμποργκ 52 και παιζουν και οι 3 με ομαδες που καιγονται για βαθμους γιατι βρισκονται στο οριο του υποβιβασμου.
Η γκοντσετ στο ημιχρονο νικαει 0-1 τη Σαντνες που ειναι τριτη απο το τελος (αυτη η θεση παιζει play out),η Ροζενμποργκ χανει 0-1(!) απο τη Φρεντρικσταντ που ειναι προτελευταια και με νικη περναει τη Σαντνες, και η Μολντε ειναι 0-0 με τη Χονεφος που ειναι πιο ψηλα και,εφοσον χανει η Σαντνες,δεν κινδυνευει αμεσα.
Στο 3.10 η ανατροπη της Ροζενμποργκ,καθαρα λογω κινητρου θα το παιξω,η Μολντε ακομα στο 1.50,περιμενω να δω πως θα παει το ματς.
ταμειο με τριαδα
Βόλφσμπουργκ
Φιορεντίνα
Γκλάντμπαχ
περιμένουμε Ιντερ και Παρι
χαχαχα τι τραγικοι,δεν μπορεσε να κανει τιποτα η ροζενμποργκ και καταφερε να χασει και η γκοντσετ με ανατροπη στο 2ο ημιχρονο.Η Μολντε κερδισε και ειναι και μαθηματικα πρωταθλητρια.
Απευθειας κοκκινη ο Σακχο στο 10.Κανει χοντρη μαλακια,χανει την μπαλα και στην συνεχεια τραβαει τον επιθετικο απο τη φανελα ενω βγαινει για τετ α τετ.Αν και ο αλλος δεν πεφτει και σουταρει εν τελει,αουτ.Δεν ξερω,μου φανηκε λιγο τραβηγμενη.
Το φαγε και η Ιντερ σε αντεπιθεση,αν και παιζει αρκετα καλα μπροστα.
Ενταξει γαμιεται το συμπαν σημερα ρε πουστη μου
Ε φαγαμε μια ηττα απο τον Γιαασκελαινεν,παει πολυ να φαμε και δευτερη απο τον Κονσιλι τωρα.Παιρνω την ανατροπη στο 6 εγω,πηρα και το διπλο ημιχρονο της Παρι στο 7.
----ΝΑΙ ΒΡΕ ΜΑΞΓΟΥΕΛ ΓΑΜΩ
α γαμησου ρε κορακι,ειναι οφσαιντ ο αλλος οταν παιρνει την μπαλα,και ο αμυντικος βρισκει μπαλα,ΑΡΧΙΔΙΑ πεναλτυ.
Eλα εμεινε και η Μονπελιε με δεκα.Βαλε ενα μωρη Παρι
Παπαρια και η Παρι.Λοιπον η Λεβαντε ισοφαρισε την Ρεαλ και φορτωσα τρελα το διπλο στο 2.25 ελπιζοντας να με δικαιωσει