Στοιχημα

Αρχισα να παιζω εγω και γυρισε ο κοσμος αναποδα :stuck_out_tongue:

αχαχαχα τι πεναλτυ εδωσε στη ρεαλ,ειναι ξεκαθαρα εκτος περιοχης το μαρκαρισμα

–το βγαλε,θεια δικη.τωρα ισως χωθω κι εγω,στο 2.50 εφτασε

Εξαιρετικα,πηρα το να σκοραρει 2ο γκολ η Ρεαλ στο 2.40 για σιγουρια,το βαλε στο 85,εκλεισε μια χαρα η μερα.

Ναι μωρη βασιλισσα

Γαμήθηκε ο Δίας σήμερα…τίποτα δεν μου έκατσε…μαλάκα martian μην ξαναπαίξεις στοίχημα…

Παλι καλα που το βαλε η Ρεαλ και περιοριστηκε στο ελαχιστο η χασουρα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ρε μαλακα Θεριε,τι στον διάολο κανεις στην Ολλανδία,στρατηγείο μπετ εχεις στήσει;

Καπως ετσι,τωρα ειδικα που τελειωσα με τα μαθηματα το σ/κ ειναι διημερο ΜΠΑΛΑΣ και ΛΕΦΤΩΝ.

Γαμηθηκατε στα πονταρισματα σημερα, 10 σελιδες σε μια ημερα. Ψοφια πραγματα το Σ/Κ μια 4αδα με συστηματακι και στανταρ τον ΟΦΗ συν Ντε Χααγκ, Φιορεντινα και ΚΠΡ. Ο ΟΦΗς και η Φιορεντινα μας εδωσαν τα λεφτα μας πισω.

Απο σημερινα, τωρα τα ξημερωματα εριξα ενα στην 2αδα LA Galaxy και Γκουανταλαχαρα.

Την Τεταρτη παροτι γενικα τα αποφευγω τα φιλικα, μου γυαλισαν το ματι οι Ρωσια και Ιραν σε συνδιασμο με τον αυριανο (σημερινο) ασσο της Σανκτ Παουλι.

Παιδες, καμμια ιστοσελιδα σχετικη που να λεει για απουσιες και τα λοιπα??

kingbet.eu , εχει ρεπορταζ για ολους τους αγωνες καθε μερα

http://www.betinf.com/

πολυ γκινια τελευταια
δεν ξερω αν θα παιξω και σημερα

Εγω παντως δεν θα παιξω γιατι δεν βρισκω τιποτα το καλο στο σημερινο κουπονι

εγω παω πασο και επανερχομαι δριμυτερος το σκ :slight_smile:

τι να παιξεις σημερα ρε,μεχρι παρασκευη τιποτα

ουτε κι εγω
αυριο που εχει φιλικα παιχνιδια
αν βρω…

Eγω ουτε αυριο.Φιλικα δεν παιζω τωρα αμα δεν βρω κατι καλο να παιξω στην ευρωλιγκα θα ξανασχοληθω το σκ

Δεν παιζω συχνα στοιχημα, αλλα τον τελευταιο καιρο ειχα φαγωθει να πιασω ενα κουπονι και ολο πηγαινα κουβα… Το αποκορυφωμα ηταν την προηγουμενη αγωνιστικη του Champions League, ειχα πιασει το χ της Πορτο, το χ στο Σαλκε-Αρσεναλ, τον ασο της Αντερλεχτ και το πιο κουλο ειχα παιξει το πρωτο γκολ στο Ολυμπιακος-Μονπελιε να το βαλει ο Μασαδο και το εβαλε! Και εχασα την Ρεαλ που ηρθε χ και την ειχα παιξει να νικησει… Να παει να γαμηθει, δεν ξαναπαιζω για πολυ καιρο…

Σκεφτομαι να παιξω αποψε αλλα θα σπασω τον κανονα μου να μην παιζω φιλια γμτ, αφου γινεται οτι να’ναι…

αχαχαχ καλα πλακα κανεις ετσι?Εβαλες ΟΛΑ αυτα τα σημεια μαζι σε ΕΝΑ δελτιο?Και σου φταιει η Ρεαλ που δεν κερδισε?

Τα χηναρια και ο πρωτος σκορερ ανετα παιζοντουσαν σε μονα αποδεκτα,το να βαζεις 3 τοσο δυσκολα σημεια σε συνδυασμο,ποσο μαλλον να προσθετεις και αλλα δυο μαζι τους,ειναι απιστευτα μεγαλο λαθος.Αυτο που προκαλει μεγαλη εκπληξη ειναι το οτι επιασες 4/5 απο αυτα,οχι το οτι εχασες,οι πιθανοτητες να πιασεις ενα τετοιο δελτιο ηταν απειροελαχιστες.Ενα ματς να καλυπτες θα χες βγαλει τρελο ταμειο τωρα.

Στα σημερινα,τι λετε ρε παιδια,ποια φιλικα να παιξεις,τα χουμε ξαναπει αυτα,το να πονταρεις σε μια ομαδα σε αγωνα που δεν τη νοιαζει αμα χασει ή φερει Χ ή κερδισει ειναι μαζοχισμος.