Στοιχημα

επαιξα αλλα εχασα απο το πρωτο παιχνιδι

γενικά παίζω ψιλοσπάνια πλέον, αλλά σήμερα είπα να ρίξω ένα επετειακό γιατί την πρώτη φορά που πήγα ταμείο πιτσιρικάς είχα πιάσει 7 αγώνες, όλα διεθνή φιλικά :stuck_out_tongue:

σήμερα έπαιξα έξι όβερ, όλα από 1,80 και πάνω, και έχασα για 1 γκολ μόνο το τουρκία-δανία…

Ευχαριστω παιδες.

Και ναι, αλλος ενας κουβας… Τα κερδη του Euro χανονται με γοργους ρυθμους, εδω και ενα μηνα σκατα. :confused:

Τι μαλακας που δεν επαιξα ευρωλιγκα.Σκεφτομουνα και την Φενερ που της εδινε +4,5 ποντους και την παναθα αλλα τελευταια στιγμη κωλοσα και περασανε και τα δυο ρε πουστη [-X

Τιποτα πολυ καλο σημερα,ενα 2-3 με οβερ 2,5 Κολωνια και Ααρχους και οβερ 3,5 Ντορτντρεχτ.Σκεφτομουν και διπλα Ακρινγκτον και Λιλ,αλλα δεν με επεισαν πολυ,ισως τα παρακολουθησω για λαηβ αν ειμαι σπιτι.

εγω την έχωσα την λιλ αλλά ειχα καταφέρει να κανω λάθος στο δελτίο και αντι για φουλαμ 1ημιχρονο1τελικο να βάλω μιραντες ρεαλ β 1η-1τ…#-o
πιο ηλίθιος αυτο τον καιρό , ψηφίζω χρυσή αυγή…

Κάποιες αρχικές εκτιμήσεις για το Σ/K που έκανα μετά από παρακολούθηση στιγμιοτυπων της προηγουμενης αγωνιστικής και μελέτη βαθολογίας/φόρμας/στατιστικών.Οι τελικές μου επιλογές πιθανότατα να αλλάξουν όταν διαβάσω τα preview των αγώνων για απουσίες και μια δεύτερη γνώμη.Tώρα κατά ποσο είναι σωστό να αλλάζεις την
αρχική σου εκτίμηση επηρεασμένος από τον κάθε τυχάρπαστο είναι άλλο θέμα…Kακά τα ψέμματα,πήξαμε στους guru του στοιχήματος που δεν έχουν μυρωδιά από μπάλα.
Που είσαι ρε Παρασκευά,έφυγες και στήσανε party τα ποντίκια…

Αν και την κόντραρα την προηγουμενη αγωνιστική τώρα λέω να πάω με την Alkmaar κυρίως λόγω της εικόνας που παρουσίασε η Groningen μέσα στην Breda,μπορεί να κέρδισε αλλα αυτό συνέβει γιατί της της άνοιξε η σούφρα κυριολεκτικά,ανύπαρκτη ήταν και απλά της έκατσε μια φάση στο τέλος ενώ η Breda φρόντισε να σπαταλήσει όλες τις
δικες της εύκαιρες που ήταν αρκετές και καλές.Αξιοσημείωτο ότι στην έδρα της η Groningen έχει μονο μια νίκη σε 6 αγώνες.

Μου αρέσει και το διπλό της Τβέντε μέσα στην Ουτρέχτη,θεωρώ ότι υπάρχει διαφορα κλάσης μεταξύ τους και η εικόνα της Ουτρέχτης μέσα στην Βάλβαϊκ,όπου άρπαξε μια ξεγυρισμένη τεσσάρα,ήταν τραγική.

Από Premier League καλοβλέπω την Southampton μέσα σε QPR,η οποια αν και την έπαιξα μέσα στην Stoke όπου σίγουρα μπορούσε ακόμα και να κερδίσει, μου βγάζει κάτι άρρωστο…Θα μου πείτε τώρα βρήκες να την κοντράρεις,που έχει απέναντι της το μπάζo την Southampton και είναι η καλύτερη ευκαιρία για να κάνει επιτέλους την πρώτη της
νίκη και δεν θα έχετε άδικο.Όμως δεν μπορώ να παραβλέψω πως μιλάμε για αγώνα μεταξύ τελευταίου με προτελευταίο, με 1 μόλις βαθμό να τους χωρίζει.Επίσης δεν μπορώ να ξεχάσω τις εμφανίσεις των Αγίων με City εκτος και United εντός όπου ανάγκασαν και τους 2 να φτύσουν αίμα για να φτάσουν στην νίκη,ειδικά με την United έχασαν τους 3 βαθμούς μέσα από τα χερια τους αφού μέχρι το 87 προηγούνταν με 2-1 αλλα ως γνωστόν η σούφρα του Sir Tσίχλα δεν έχει όρια…

Σκέψεις υπάρχουν και για κόντρα της Chelsea μές την West Brom,αρκεί να παίζει ο Lukaku που είναι δανεικός στην τελευταία από την πρώτη.Αν δεν κάνω λάθος στην Αγγλία δεν υπάρχει κανονισμός που να το απαγορεύει.

Καλή δείχνει και η κόντρα της Liverpool απέναντι στην Wigan,όταν δίνουν 7αράκι τον αντίπαλο της Liverpool απλά το παίζεις και λες ευχαριστώ.Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση.

Xωρίς πολλά λόγια από Campionato το διπλό του Τorino μεσα στην Roma σε draw no bet έχει αξια και πιθανότητες,ενώ από Γαλλία έχω σημειώσει τα ασσακια σε Troyes -Nancy,Nice - Toulouse και Brest -Bastia.Ειδικά το πρώτο το πιστεύω πολύ.

Αρκετά σας τα έπρηξα όμως ,πάω να μελετήσω Primera και κάποια στιγμή θα επανέλθω.

Γαμω τους γηπεδουχους,και τα 2 ματς που ειχα οβερ 2,5 εληξαν 0-2.Το οβερ 3,5 ηρθε 3-3.Αλλα πουλο πηραμε.

Αντε επιτελους αυριο γεματο κουπονι.

Λοιπόοοοοοοοοον…καθ’ ότι εμείς οι του οπαπ πρέπει να κάνουμε από νωρίς τα κουμάντα μας, ρωτάω τους ειδικούς για τη γνώμη τους…

Στην Αγγλία με ψήνει άσχημα το χ2 στο Λίβερπουλ-Γουίγκαν, δυνατός είναι ο άσος της Νιούκαστλ, και θέλω και γνώμη για το Γουεστ Μπρομ-Τσέλσι. Θα καθόταν γλυκά ενα χ…ε?

Στην Ισπανία αγάπησα το χ στο Οσασούνα-Μάλαγα, και στην Ολλανδία πολύ καλή απόδοση έχει στο χ Γκρόνιγκεν-Άλκμααρ.

Τέλος, στη Γερμανία μετράει πολύ το 4-6 τέρματα στο Νυρεμβέργη-Μπάγερν και το διπλό στο Αμβούργο-Μάιντζ, ενώ από Γαλλία με ψήνει ο άσος στο Μπρεστ-Μπαστιά.

Απ’ όλα τα ματς θα παίξω το πολύ μια 5άδα στο δελτίο, οπότε keep that in mind και πείτε γνώμες!!!

Καλά τα βλέπεις αλλα τι την θες την 5άδα;Καλύτερα παίξε 2 δελτία με τριάδες εφόσον είσαι οπαπ.Θα είναι κρίμα να πιάσεις τα x και να χάσεις το 4-6 γκολ ας πούμε επειδή θα λήξει 3-0.Aν και η γνώμη μου για τέτοια στοιχήματα είναι πως αξίζουν μονο σε live ώστε να βλέπεις και τον αγώνα, αν έχει ρυθμό και φάσεις εχει και πιθανότητες για μεγάλο σκορ… αν βαριούνται που ζουν και τα ξύνουν βράστα…

Κατά τα αλλα καλύτερος ειδικός στο στοίχημα από τον ίδιο σου τον εαυτό δεν υπάρχει,αφού τα βλέπεις έτσι παίξτα,προσωπικά εγκρίνω αν και την Alkmaar την βλέπω για διπλό:p

O Λουκακου που αναφερθηκε πιο πανω δεν εχει δικαιωμα συμμετοχης σημερα,λογικα εχει μπει ορος στο συμβολαιο του δανεισμου.

Εγω μεχρι τωρα ξεχωρισα σημεια απο Γαλλια,το πιο ωραιο ειναι το οβερ στο Βαλενσιεν-Μονπελιε που προσφερεται ολως περιεργως στο 2,ενω η Βαλενσιεν ειδικα ειναι ομαδα του οβερ 3,5 εντος εδρας.Το κραταω.

Μετα μ αρεσαν το διπλο της Σεντ Ετιεν στο 2.20,ο ασος της Τρουα στο 2.50 οπως ειπε και ο ολντμποη (τη Νανσι οπου τη βρω την κοντραρω,μεγαλο πτωμα),και ο ασος της Μπρεστ φαινεται καλος ειδικα λογω απουσιων της Μπαστια.Θα επανελθω αργοτερα με τα υπολοιπα σημεια που θα ξεχωρισω.

Δυο δελτιακια επαιξα σημερα…

Νταντι - Χιμπερνιαν 2
Αννοβερο - Φραϊμπουργκ 1
Βαασλαντ Μπεβερεντ - Μπριζ 2

Που ελπιζω να με πληρωσει και να παρω τουλαχιστον τα λεφτα μου πισω.

Και…

Οσασουνα - Μαλαγα 2
Εβιαν - Σεντ Ετιεν 2
Γκλαντμπαχ - Στουτγαρδη 1
Εσκισεχιρσπορ - Φενερ 2

Που παω για το κατι παραπανω.

Η 3αδα σου ειναι καλη,αλλα το διπλο της Μπριζ εγω το φοβαμαι,ειδικα στο 1.70.

Και παλι εκανες του κεφαλιου σου και δεν καλυψες τιποτα,ουτε στην 4αδα, ε? :Ρ

Γενικα, το σκεφτηκα και νομιζω πως σε τετραδα αξιζει το ρισκο γενικα. Πιο πανω μονο συστημα, το εμπεδωσα :Ρ

Την τριαδα δεν νομιζω οτι εχει νοημα να την πειραξω, ειδικα αυτη!

τα σκεφτομουν και εγω εκτος απ το διπλο της σεντ ετιεν να τα παιξω σε 3αδα:)

Αγαπημενο μου λαηβ,οβερ 1,5 ημιχρονο στο Αρσεναλ-Τοτεναμ,απο το 24 βγηκε.Και θα βγει οβερ 2,5 ημιχρονο λογικα ετσι οπως παει.

Το διπλο της Σεντ Ετιεν αξιζει αρκετα ρε,ειναι σε πολυ καλη φορμα,ενω η Εβιαν φετος δεν την παλευει καθολου.Αν και νταξει δινει χαμηλοτερη αποδοση απο τα αλλα,οποτε καταλαβαινω γιατι να το αφησεις εξω.

νταξει ναι καλο σημειο, δινει βασικα και πιο πολυ απ το οβερ, αλλα το οβερ το θεωρω σιγουρο και απο μοντπελιερ, και λογω εδρας βαλενσιεν (αν και την αλλη βδομαδα εχασα τρελο ταμειο με το γαμημενο παρι μοντπελλιερ και το οβερ που δεν βγηκε ποτε)

ε και δεν ηθελα να παιξω με συστημα αρα δν παιζει να βαλω και τεταρτο σημειο ισως σε αλλο

αν και δεν νομιζω να παιξω κατι αλλο, γιατι δεν μου γεμιζει τιποτα το ματι

Η συγκεκριμενη 3αδα ξερη ειναι ΟΚ,αλλα η 4αδα σου θελει σιγουρα καλυψη,κυριως λογω Μαλαγα και Γκλαντμπαχ.

Με γλυκοκοιταει η τριαδα ΚΠΡ, Φουλαμ, Γουεστ Χαμ…

Οχι.Οχι ΚΠΡ,μην το κανεις αυτο,θα το μετανιωσεις,στο 1.90 δεν εχει καμια απολυτως αξια να εμπιστευτεις αυτο το μπουρδελο.