Με το που πηγα να παιξω ασσο την Αρσεναλ το εβαλε ο ποντολσκι γαμω την τυχη μου.Ξεκιναω με το διπλο της Τσελσι δυνατα!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Με το που πηγα να παιξω ασσο την Αρσεναλ το εβαλε ο ποντολσκι γαμω την τυχη μου.Ξεκιναω με το διπλο της Τσελσι δυνατα!!!
Αν και εχω μια υποψια πως η QPR θα το παρει το σημερινο, δεν της εχω καμια απολυτως εμπιστοσυνη και για αυτο δεν το αγγιξα.
Επισης εκτος απο το διπλο της Τσελσι επρωξα και το οβερ 1,5 γκολ στο ημιχρονο στο Λεβερκουζεν-Σαλκε
εγω το δευτερο το βαλα τελικα γκολ γκολ σε ενα δελτιο με ασους αιντραχτ και κρυσταλ παλας (ονειρο ο ασος στο 1,90)
Καλος ο ασος της Παλας στο 1.90 ΜΟΝΟ αν παιξει ο Ζαχα.Υπαρχει πιθανοτητα να ξεκουραστει επειδη επαιξε με τη μικρη εθνικη της Αγγλιας μεσοβδομαδα.Γι αυτο και το αφησα εκτος.
Τριάδα : QPR - Southampton 2,Groningen - Alkmaar 2 ,Troyes - Nancy 1
Σε μονό Liverpool - Wigan 2
Ωραιος!!!Αντε καλη επιτυχια
Καλά ξέρεις τι θα πάρει η QPR…και δεν βλέπω με τίποτα το διπλό της Μάλαγα…το σερί της εκτός τώρα τελευταία είναι για κλάματα.
Σε άλλα νέα, ξέχασα στο προηγούμενο ποστ μου να αναφέρω τον ασο της Νάπολι στο 1.75 και μαζί μ’ αυτό απ’ όσα είχα πει πιο πριν έπαιξα τη Λίβερπουλ, τη Μπάγερν και τη Μπρεστ…ίδωμεν…
Απο τον σκετο ασο της Ναπολι στο 1.80,προτιμαω χιλιες φορες το anytime goalscorer Cavani στο 2.10 ή το συνδυασμο Καβανι να σκοραρει και Ναπολι να κερδισει στο 4.
Επισης,που ειδες εσυ για κλαματα εκτος εδρας σερι της Μαλαγα?Απο τη μια ηττα στην Ατλετικο πριν εναμιση μηνα?Εντος εχει ενα κακο σερι με 2 απανωτες ηττες,που πιθανως να οφειλεται σε αυτο που ειχα πει,οτι δεν ειχαν πληρωθει οι παιχτες το Νοεμβριο.
Ναπολι στο 1.75 με την Μιλαν;;;Ρε εισαι τρελος;;;Με τιποτα δεν αξιζει αυτη η αποδοση
Τι κανεις ρε Αννοβερο…
Αστειο γκολ,αλλα δεν ειν κακο το οτι το φαγε,η ανατροπη στο 4 αξιζει μια χαρα.
μεγαλη αιντραχτ ξεκιναμε καλα
Πεναλντυ το Αννοβερο. Για παμε…
Μπηκε, ομορφιες.
Αν τον πιω παλι απο την πορναρα την ΚΠΡ μπορειτε να ριξετε αφθονο δουλεμα. Ειδα και τα ποστς σας αφου το εριξα και εφριξα ακομα περισσοτερο, νομιζα οτι μονο εγω την λεω πουταναρα φετος. Το καλο που της θελω αν δεν θελει να με εχει εξω απο το Λοφτους Παρκ να πεταω κουνουπιδια.
παμε μωρη κρυσταλ παλας
Μπηκε,αλλα παιζει χαλια μεχρι στιγμης,ανετα το χειροτερο Αννοβερο που εχω δει εδω και καιρο.Η αμυνα του μπαζει απο παντου και μπροστα κανουν αβερτα λαθη.Σοβαρευτειτε γαμιοληδες.
Ισχυει οτι παιζει χαλια, τιποτα δεν κανει.
επαιξα γερα
Τσελσι και Μαλαγα και τον τρωω :?
ΠΟΡΝΗ ΠΟΡΝΗ ΠΟΡΝΗ ΠΟΡΝΗ
βασικα το σωστο ειναι
ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕΤΑΛ_ΛΩΣ