Στοιχημα

Ε νταξ, η Νταντι νικαει την Χιμπερνιαν. Παραιτουμαι.

Καλα αυτο γυρναει.Αλλα το Αννοβερο απ’οτι φαινεται ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ με τιποτα.Μαλακα τετοια αμυνα νηπιαγωγειου στην Μπουντεσλιγκα δεν εχω ξαναδει,τι παθανε σημερα.

Γελαει ολακερη η πλαση με το Αννοβερο.

ευτυχως ισοφαρισε η Τσελσι

Δεν ξερω αν γελαει ή κοιταει με μισο ματι ολη η πλαση.Οποιος βλεπει το ματς δεν γινεται να μην παει το μυαλο του σε διαφορα σεναρια.

Μεχρι τωρα πραγματικα δεν προσπαθει καν να παιξει το Αννοβερο.Ειδικα να αμυνθει.Και το εχω παρακολουθησει σε αρκετους αγωνες,ΔΕΝ ειναι τετοια ομαδα.Οταν χανει ειδικα σκυλιαζει.

Πολυ υποπτα πραγματα.

εδω η αιντραχτ μας εχει βγαλει την πιστη με τη τελευταια της βαθμολογιας πως τα καταφερνει δεν ξερω…

Και βλεπεις το γελοιο αυτογκολ της Γκλαντμπαχ και τα παρατας.

Νταντι - Χιμπερνιαν 2-0 ρε, καποιος με δουλευει, δεν παιζει. Ισως παιξω αυριο ισα ισα για να ρεφαρω, αν και οκ, νομιζω οτι και Ρεαλ - Παναιγιαλειος ασσο να επαιζα, θα ερχοταν ανετο διπλο.

αχαχαχ και πεναλτυ η Νταντι.Η οποια σημειωτεον σε ΚΑΝΕΝΑ ματς της φετος δεν εχει βαλει πανω απο ενα γκολ.Και βαζει 3 στη Χιμπερνιαν που παει γαμιωντας.Ε νταξει,απλα δακρυα :’)

παλι ρε Τσελσι?

Επομενο βημα να δω κανα Εβιαν - Σεντ Ετιεν 5-0. Γελαω. Δε γινονται αυτα ρε.

ενταξει καθαρισε η αιντραχτ δειχνει να καθαριζει και η κρυσταλ παλας περιμενουμε και το γκολ γκολ και παμε ταμειο :stuck_out_tongue:

τι χασανε ρεεεε?

αυτος ο Sturridge ειναι τραγι τελειως.τι τον βαλανε?για να τα χανει?

τελεια στην πρεμιερ λιγκ βγηκαν ΟΛΑ οβερ:p

PSG-Ren =1-2 με 9 παιχτες η Ren απο το 60 με 2 δοκαρια η PSG και καπως ετσι ολος ο πλανητης πηγε στον κουβα:p

Εμ αμα παιζουν την Παρι χωρις τον Ιμπρα,αυτα παθαινουν.Ειναι τραγικο παντως ποσο πολυ επηρεαζει ενας παικτης μια ομαδα που εχει τοσο γιγαντιο μπατζετ και εχει ξοδεψει τοσα λεφτα σε μεταγραφες.

Δεν εχω πιασει ουτε ΕΝΑ σημερα, ετσι για το γαμωτο. Πω…Τι συμβαινει ρε…

και ποιος επιασε?

σκεφτομαι την Γκενκ για το διπλο σημερα

Χαχαχαχαχα μολις ξυπνησα και ειδα οτι πηρα τα ωραιοτατα αρχιδια μου 2 στα 2.Ρε τι σφαγη εγινε παλι σημερα;;;Eριξα μολις τωρα διπλο την Γιουναιτεντ που ειναι 0-0 ημιχρονο μπας και παρουμε τιποτα πισω

goal leverkusen h
αντε αλλο ενα στο δευτερο απο σαλκε και πηγαμε ταμειο
:slight_smile: