εγω το παιξα ασο ημιχρονο στο 5.80,δε με χαλασε ο ΣΟΥΡΛΑΡΟΣ.
Η Σαλκε παντως ηταν αθλια στο πρωτο,δεν εκανε ουτε μια φαση.
εγω το παιξα ασο ημιχρονο στο 5.80,δε με χαλασε ο ΣΟΥΡΛΑΡΟΣ.
Η Σαλκε παντως ηταν αθλια στο πρωτο,δεν εκανε ουτε μια φαση.
A,αυτη τη στιγμη η Γιουβε ειναι στο 2.20.Η Λατσιο απλα καθεται και προσευχεται να μην το φαει,δεν θα το γλιτωνει για πολλη ωρα ακομα.
Για οποιον ενδιαφερεται.
χρμφ.γαμω τα δοκαρια και τον Μαρκετι.
αντε γαμησου ταγαρι παπαδοπουλε!
Ολα τα λεφτα το ξεσπασμα του οταν τον απεβαλλε.
“ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ” :’)
Μας γαμησε και η Γιουναιτεντ και ολα μια χαρα.Αυριο παλι
Μην τη ματιασω,η Γαλλικη τριαδα Μπρεστ-Στ. Ετιεν- οβερ Βαλενσιεν παει εξαιρετικα.Αρχιζει και το Ναπολι-Μιλαν,αντε να δουμε.
Μας κάθεται η Γαλλία-Ιταλία (ως τώρα) και μας γαμάει το δελτίο η γαμιολοΛίβερπουλ γαμώ τον Θεό της που βρήκε να ρίξει τριάρα ΣΗΜΕΡΑ που ΕΓΩ έπαιξα να φέρει χ ή να χάσει…και στο ημίχρονο ήταν 0-0 μωρή Γουίγκαν γαμώ της θειάς σου το από κάτω…
Μη σχολιάσουμε και τη Μπάγερν που και φέρνει χ και είναι μόνο 1-1…τα κεφάλια σας μέσα γαμω…
…δεν τη ματιασα απλα,τη γαμησα τη μανα.Πως καταφερε η Σεντ Ετιεν απο 0-2 να ισοφαριστει 2-2 απο αυτη την Εβιαν,και οι Βαλενσιεν και Μονπελιε να μεινουν στο 1-1 απο το ημιχρονο,ακομα να καταλαβω.
Τουλαχιστον βαλε ενα γκολ ρε Καβανι να σωσουμε κατι.
μας γαμησε η γαλλια
παμε καλα σημερα
Ιντερ 1
Ουντινεζε 1
Φιορεντινα 1
Ατλετικο Μαδρ 2
και για το απογευμα
ΑΕΚ 2
Φουλαμ 1
Ατλ.Μαδριτης 2
Ρε κανα προγνωστικο θα δωσει κανεις σημερα;; Eγω για αρχη φορτωσα τον ασσο της Ξανθης που δεν εχει αλλα περιθωρια για απωλειες και βλεπουμε για μετα
και εγω Ξανθη εριξα μαζι με διπλό Βολφσμπουρκ
Μολις φορτωσα ασχημα και τον ασσο της Ιντερ που εχει φτασει στο 1.95 ειναι 1-1 στο 53
Το βλέπεις;
μακαρι να βγει γιατι αυτο περιμενω
Οχι τωρα θα βαλω να το δω
σε οσους το βλέπουν πως παιζει η Ιντερ …δεν το βλεπω
Δεν χρειαζεται να δεις 1-2 η Καλιαρι γαμω την τυχη μου γαμω
Ε ρε συ κεν,τι το φορτωνεις χωρις να δεις πως παιζουν.Η Καλιαρι εκανε εξαιρετικες αντεπιθεσεις σε ολο το ματς,μπορουσε να χε βαλει κι αλλα.Η Ιντερ ειναι αυτη που ειναι η τυχερη,το γκολ της ισοφαρισης της ηταν ηλιθιο αυτογκολ.