αγαπώ αεκ…
*βέβαια θέλω και ανατροπή για το βράδυ την ναπολι…:-s
αγαπώ αεκ…
*βέβαια θέλω και ανατροπή για το βράδυ την ναπολι…:-s
και συνεχίζω από εχθές…σκατά τα έκανες ρε ναπολι…[-X
*Μια που ήδη κερδίζει η μπιλμπαο…
ιντερ-λατσιο [B]1[/B] 1.80 ([B]2-1[/B])
στουγκαρδη-αμβουργο [B]1[/B] 2.00 ([B]3-0[/B])
καφεμπεργκ-στουρμ [B]2[/B] 1.80 ([B]0-5[/B])
μπιλμπαο - σοσιεδαδ [B]1ηιμιχρονο-1τελικο[/B] 2.60
και…
…
τοτεναμ-γουεστ μπρομ [B]1[/B] 1.55 ([B]2-2 στο 85[/B]) ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ?!! :x
οχι οτι ηταν πολλά τα χρήματα , αλλά δεν με χάλαγαν καθόλου τα 100+ ευρο…και έβλεπα κιολας το ματς…ούτε η λαρισα τέτοια πράγματα…[-X
επαιξα γιουροβιζιον, για σημερα κ αυριο, αλβανια,κροατια,μαλτα κ βελγιο… ολα με αποδοσεις πανω απο 100 κ τα κερδη (λεμε τωρα) πανε σε ιερο σκοπο… αγορα εισιτηριου waters κ για 2η μερα…8)
5αδα για σκ…
σιτυ-στοουκ 1
αγιαξ-τβεντε 1
παρμα-γιουβε 2
λοριαν-μαρσειγ 2
βολος-παο 2
ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΠΟΛΤΟΝ…ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΠΟΣΑ ΕΧΑΣΑ :blow:
καλά…όλη η ευρωπη το έπαιζε ασσο, εσυ το έπαιξες διπλό?
*και κάτι άλλο…αν και το έχω ξαναπεί…ποτέ μην βγαζετε σημεία απο ένα δελτίο…[-X/
Και επειδη το επαιζε ολη η ευρωπη εγω τι να κανω ρε αδελφε;Γκολ-γκολ πηγαινε το ματς…
η μια ήταν ομάδα που καιγόταν ο κώλος της και η άλλη ήταν αδιάφορη με κακό σερί και απουσίες…
συγγνώμη αν φάνηκα καπως . :-s
Μωρε ναι το ξερω.Τις απουσιες δεν τις γνωριζα.Αλλα ηθελα την ανατροπη ρε πουστη.2.85 εδινε ξερω γω!
*Ολα καλα 8)
ααα…έπαιζες ανατροπή? άλλο αυτό…
μαρεσει που εγω την λεω σε εσένα και εγω έκανα την υπέρτατη μαλάκια να βγάλω απο το δελτίο το χ της μαντσετσερ, και τώρα παρακαλάω να μην έρθει το 1ημιχρονο-1τελικο στο κυπελο αγγλιας…έβγαλα αυτά τα δυο που ειχαν απόδοση 10 και έβαλα μικρά την τελευταία στιγμή…#-oκάλος παπάρας είμαι…:?
χαχαχα παιζεις συστημα εσυ ε;
οχι…θα έπαιζα μόνο αυτή την δυάδα…10 απόδοση με μόνο δυο γεγονότα είναι πολύ καλή απόδοση…αλλα τωρα έβαλα ολα τα μικρά που υπήρχαν και άντε πιάσε όλα αυτά…τι να πει κανείς
edit: ευτυχώς οι παίχτες της σιτι το έχουν πάρει κάποιος ελαφρά το ματς…0-0 ημίχρονο…
μια που αρχίζει και η αγγλια έπαιξα ένα πολύ μικρο, ετσι για την φάση…αν και προβλέπεται 0 στα 4…
καλή χρονιά
ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ - ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ [B]1[/B] 2,10
ΜΠΑΣΤΙΑ - ΛΕ ΜΑΝ [B]1[/B] 1,80
ΦΟΥΛΑΜ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ [B]Χ[/B] 3,15
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ [B]2[/B] 2,45
Άντε καλή χρονιά να έχουμε! 8)
Τζογαδόρικο ποντάρισμα το Χ στο Βίλλα-Φούλαμ!
Η Στουτγάρδη έβγάλε μάτια την περασμένη εβδομάδα αλλά και η Γκλάντμαχ έκανε χουνέρι στην Mπάγερν…
Εγώ έπαιξα σήμερα μία τριάδα με τον άσσο της Σάλκε, το διπλό της Τουλούζ κόντρα στη νεοφώτιση Ντιζόν που την περασμένη εβδομάδα έφαγε 5 και κόντρα την Μπορντώ. Για να δούμε…
καλά εγώ το έχασα…έπιασα την μπαστια με 1-0 στο 1.80, αλλά στο γερμανικο έγιναν τα απίστευτα και έχασα …(έτυχε να δω το ματς)
η ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ κέρδιζε 1-0, ήταν εμφανώς καλύτερη απο την αντίπαλο,αλλά απο μια στιγμή και μετά, λες και κάποιος πάτησε το κουμπί…!!
ξαφνικά η επίθεση απο εκει που βρισκόταν με κλειστά μάτια, έπεσαν σε επίπεδο κουτσοσπυρου , άρχισαν οι πάσες απο τους αμυντικούς στους αντιπάλους, ΟΛΕΣ οι μονομαχίες έξω απο την περιοχή ήταν κάτι περίεργα φάουλ(πάσα στον αντίπαλο, τον αφήνω να με περάσει και μετά τον γκρεμίζω.!) το 1-2 ετσι έγινε…γινεται ενα φάουλ από…λάθος, και στην εκτέλεση ο τερματοφύλακας αποφασίζει να κλείσει οχι την γωνιά του φάουλ αλλά την απέναντι.:!: και φώναζα εκείνη την ώρα…χαχαχαχα…ήταν πολύ εμφανές…το είδε και ο αντίπαλος και σκόραρε φυσικά…φράσεις όπως “μαμω τον μπεο” πήγαν σερί μετά
το χ της φουλαμ είναι με βάση την περσινή της εικόνα και τα χ σε τέτοια ματς.
η ήττα της γκλαντμπαχ παίχτηκε με βάση την νίκη στο μοναχο.!! όπως και πέρυσι, που κέρδιζε μόνο τους μεγάλους(6 γκολ μέσα σε λεβερκουζεν πχ.!!) και εντός έχανε τα πάντα.ειδικά μετά απο μια μεγάλη νίκη
Έχεις κόννεξ και την έβλεπες την Καρλσρούη;
Eγώ έχω ένα θέμα να ποντάρω σε ομάδες που δεν έχω δεί και δυστυχώς με τη Γερμανία στο Κόννεξ δεν μπορώ να τις βλέπω όσο θα έπρεπε για να έχω άποψη.
Και βλέπω να έχει στραβώσει η Σάλκε λίγο πριν το ημίχρονο! :-s
οχι δεν εχω…απλά πάτησα λάθος στους σελιδοδείκτες, και αντί για την σελίδα με τα κομικ, πάτησα την απο κάτω που είναι τα λινκ για τα αθλητικά…και μια και άραζα είπα να δω πως θα χάσω το στοίχημα… (έχασα 6-8 λεπτά)
πάντως παλιά που έπαιζα σε σημεία και οχι σε οβερ που κάνω εδώ και 2-3 χρόνια(μια στο τόσο παίζω 1-χ-2), πάντα έπιανα όταν έπαιζα συγκεκριμένες ομάδες…καλύτερα είναι να ειναι ομάδες που τις έχεις τεστάρει, ή έχεις τσεκάρει καλά στην συμπεριφορά τους…
εγώ είχα τις μαντσεστερ γιουναιτεντ, φουλαμ ,βεστερλο, κιλμαρνοκ, βικιγκ και ακόμη 3-4 που τις παρατηρούσα και όταν έβλεπα ενα σημείο το έπαιζα…και δεν λέμε για να κερδίζουν ή να χάνουν…οτι νομίζεις οτι είναι η συμπεριφορά τις ομάδας…ας πούμε εχω πιάσει δεκάδες ήττες της φουλαμ εκτός έδρας…ή μια χρονιά που η μαντσεστερ είχε το συνήθειο στο χ ημίχρονο 1 τελικό
καλύτερα ετσι…
πάντως εχω κολλήσει με το οβερ πλέον…
Όταν λέω “να την έχεις δεί” την ομάδα που παίζεις εννοώ ακριβώς να είναι από πρωτάθλημα που βλέπουμε εδώ στην τηλεόραση, μπορούμε να ζυγίσουμε και τον αντίπαλο και να καταλάβουμε πόσο βαραίνουν τυχόν ελλείψεις. Π.χ. το να παίζεις United το καταλαβαίνω αλλά Βίκινγκ π.χ. που δεν την έχεις δεί μία φορά πως στέκεται στο χόρτο μου φαίνεται υπερβολικό ρίσκο.
Εγώ παίζω και σημεία και over, όπου βρίσκω αποδόσεις που να αξιζουν το ρίσκο.
Ευτυχώς η Σάλκε με δικαίωσε και το γύρισε πανηγυρικά στο Β’
χεχε…καταλαβαίνω τι λες…απλά σου λεω πως παίζω εγω…στοχεύω μια ομάδα, και παρακολουθώ τι κάνει για 2 μήνες…τα εκτός, τα εντός, ποσά γκολ παίζουν στα ματς της, πως αντιδρά αν μείνει πίσω στο σκορ…μετά απο λίγο καιρό την παίζεις και στο στοίχημα…ετσι έκανα με βεστερλο-κιλμαρνοκ-βικιγκ ας πούμε…
συμφέρει …σήμερα πάντως έπιασε…η φουλαμ Χ (αν και έπρεπε να κερδίσει…τραγική αστον βιλλα)
*πάντως τον χθεσινό αγώνα τον είδα…για αυτό και σήμερα εχω λιγότερα μαλλιά :lol: