Ωραια ξεκινησαμε για φετος το εκανε το θαυμα της η Λιβερπουλ :x
^^στοιχηματικα η πιο αλλοπρόσαλλη ομάδα ever…μακριά…
Εχεις δικιο δεν την ακουμπαω ξανα.
Eννοείται! Χρόνια τώρα! :lol:
Μόνο σε ευρωπαϊκά γηπεδούχο μπορεί να την παίξω, γιατί ψαρώνουν οι φιλοξενούμενοι με τα 'This is Anfield", You’ll never walk alone κλπ. (που είναι όντως ψαρωτικά -και εγώ τα ένιωσα -και δυστυχώς και οι παίχτες- το 2004 όταν πήγαμε εκεί να πάρουμε την πρόκριση από τον όμιλο τελευταία αγωνιστική και μας το γύρισαν 3-1 από 0-1)
Αλλά στην premier μακριά και αγαπημένοι!:lol:
Πέρασε η τριάδα μου χθες, ωραίο ξεκίνημα! 8)
Tέτοια εποχή μου αρέσει να εντοπίζω νεοφώτιστες που δεν είναι έτοιμες για την μεγάλη κατηγορία και τρώνε πολύ ξύλο μέχρι να βρουν τα πατήματα τους. Τις ποντάρω βέβαια μόνο όσο δεν παίζουν με τις δυνατές ομάδες κάθε πρωταθλήματος ώστε να αξίζει η απόδοση το ρίσκο. Π.χ. χθες έπαιξα την ήττα της Ντιζόν που έχασε μεν πολύ πιό δύσκολα από ό,τι την πρώτη αγωνιστική αλλά πάντως έχασε! Θα την παρακολουθώ και το επόμενο διάστημα. Αντίστοιχα στην Aγγλία η QPR χθες έφαγε 0-4 από τη Bolton στο γήπεδο της (τα 3 τελευταία μέσα σε ένα 12λεπτο στο β’!), θα την έχω και αυτή στα υπ’ όψη.
Και στη Γερμανία βλέπω την Κολωνία σε δύο ματς να μετρά δύο ήττες με 1-8 τέρματα… :roll:
χεχε…σωστό αυτό με τις νεοφώτιστες…αλλά πιάνει και απο την αντίθετη…μια βδομάδα πριν με τον κολλητό μου ποντάραμε την λοριαν μέσα στην παρι…8)
η πλάκα χθες είναι οτι και το Χ της αρσεναλ ήρθε, και το Χ της λιβερπουλ…τεράστια βλακεία απο μέρους μου…έπρεπε να τα υποστηρίξω…αλλά απο την στιγμή που το γερμανικο έκανε το θαύμα του , ολα τα άλλα είναι ιστορίες για άγριους…
*η κολωνια είναι καλή για ποντάρισμα εκτός(ήττα)…εντός εχει περίεργη έδρα
κουβα μας εστειλε και η Τσελσι
χτες επαιξα πρωτιες ομιλων τσ λ κ κατακτηση πρωταθληματων…
αρσεναλ, τσελσι, μαντσεστερ γ κ ρεαλ για πρωτια στον ομιλο… αποδοση 4,5
μπαγερν, αγιαξ, μαντσεστερ γ κ λυων για πρωταθλημα… αποδοση 16,5
ειχα σημειωσει να παιξω κ ολυμπιακο για πρωταθλημα αλλα τον ξεχασα, θα πηγαινε στο 23 η αποδοση…
Ρε παιδια στα site αυτα μέχρι τι πόσο μπορείς να παίξεις και με ποιον τροπο;
Sent from my iPad using Tapatalk
Αύριο και μεθαύριο είναι καλές μέρες, λόγω πρεμιέρας, για να παίξεις…θα το μελετήσω αύριο:):!:
πολυ στησιμο ομως ακομα δεν ξεκινησανε τα πρωταθληματα
- ντριν,ντριν
- ποιος είναι, ποιος είναι?
- έλα chrisp, o crimson_idol είμαι…τι να παίξω το ματς του ολυμπιακού??
2,50 - 3,10 - 2,60 (οπαπ)
[B]3.05[/B] - 3.3 - 2.68 (betfair) [B]!![/B]
έκλεινα προς το διπλό…γαζέλες απέναντι σε ερωτηματικά στην μεσαία γραμμή και στην άμυνα(σε δυνατότητες εκεί)…
σε υπόλοιπα ματς θα πάμε με Over σε κάμποσα
πριν στοιχηματίσετε να αναφέρω απλά το τρίπτυχο Τρίτη και δεκατρείς-mega-Σωτηρακόπουλος
Τραγικός όπως πάντα ο ΟΠΑΠ.
Αν παίζεις betfair, το 3.05 είναι καλό, αλλά γενικά εγώ λέω ότι είναι περίεργο ματς και τα περίεργα δεν τα παίζουμε.
Κάθε σημερινό δελτίο πιστεύω ότι πρέπει να ξεκινάει με διπλό Ζενίτ (2.3 στη betfair).
Καλό και το διπλό της Βαλένθια αλλά λίγο χαμηλό το 1.72, ενώ προσωπικά θα κόντραρα Ντόρτμουντ (Χ2) και ίσως Πόρτο (Χ).
ζενίτ που παίζει? με αποελ?
Υπάρχει κανένα site που να έχει μαζεμένες τις ενδεκάδες που αναμένονται/ρεπορτάζ για τα ματς του Ch.L.? Τσέκαρα στα κλασσικά (contra, sport-fm, gazzeta, gavros :p) και δε βρήκα κάτι της προκοπής. Βοηθήστε κι εμάς που παίζουμε fantasy football
έλα ρε θεε.!! παίζεις και εσυ Fantasy? και ήθελα να ρωτήσω αν παίζει κανείς…
[B]Όλοι οι αγώνες του Ολυμπιακού στις 13 Σεπτεμβρίου[/B]
2008 Ξάνθη - Ολυμπιακός 0-1 Πρωτάθλημα
2005 Ολυμπιακός - Ρόζενμποργκ 1-3 Τσάμπιονς Λιγκ
2003 Προοδευτική - Ολυμπιακός 1-0 Πρωτάθλημα
1997 Αθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-2 Πρωτάθλημα
[B]1994 Ολυμπιακός - Μαρσέιγ 1-2 Κύπελλο ΟΥΕΦΑ[/B] :?
1992 Εδεσσαϊκός - Ολυμπιακός 1-4 Πρωτάθλημα
1989 Ραντ - Ολυμπιακός 2-1 Κύπελλο ΟΥΕΦΑ
1987 Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-2 Πρωτάθλημα
1986 Άρης - Ολυμπιακός 2-2 Πρωτάθλημα
1981 Πανιώνιος - Ολυμπιακός 0-0 Πρωτάθλημα
1959 Ολυμπιακός - Μίλαν 2-2 Κύπελλο Πρωταθλητριών
Ναι στην κυπρο.
Ε, ό,τι και να είναι ο καιρός δύσκολα θα υπερκαλύψει το ότι οι Ρώσσοι είναι σε φουλ ρυθμούς πρωταθλήματος και την ανύπαρκτη άμυνα του ΑΠΟΕΛ (στα δυο ματς με Βίσλα κατάφερε να φάει γκολ, παρότι ήταν κλάσεις ανώτερος).
μην τους υποτιμάς τους κύπριους, δε περνάει κανείς εύκολα απτο νησί. θυμάσαι και τις προηγούμενες χρονιές πως είχαν πάει τα παιχνίδια.
Θυμάμαι, αλλά θα επιμείνω στην πρόβλεψη για Ζενίτ.